Dėl sportinio režimo pažeidimų dvi savaites individualiai sportavęs „Žalgirio“ gynėjas DeJuanas Collinsas veltui laiko neleido – amerikietis vairuodamas girtas įkliuvo policijai ir pateko į LNK televizijos laidą „Farai“
Dėl sportinio režimo pažeidimų dvi savaites individualiai sportavęs „Žalgirio“ gynėjas DeJuanas Collinsas veltui laiko neleido – amerikietis vairuodamas girtas įkliuvo policijai ir pateko į LNK televizijos laidą „Farai“
Nuotr. LNK
Paaiškėjo, kad praėjusią savaitę interneto platybes apskriejusiame LNK televizijos laidos „Farai“ anonse policijos pareigūnus įžeidinėjęs Kauno „Žalgirio“ ekipos amerikietis DeJuanas Collinsas vairavo gerokai apsvaigęs. 

LNK išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad Kaune patruliuojantys policijos ekipažai gavo pranešimą, jog gatvėmis važiuoja automobilis, vairuojamas galimai neblaivaus vairuotojo. 

Sustabdžius transporto priemonę paaiškėjo, kad situacija eilinė, o asmenybė – išskirtinė. „Renault“ markės automobilį su „Žalgirio“ klubo simbolika ir savo pavarde vairavęs Collinsas į alkotesterį pripūtė net 2,18 promilės – tai vidutinis girtumo laipsnis. 

Krepšininko veide didelio džiaugsmo matyti nebuvo, o jo savijautą turėtų suprasti visi, kuriems teko pasėdėti ant galinės policijos automobilio sėdynės. Pareigūnas Collinsui surašė administracinės teisės pažeidimo protokolą, paaiškino, kokie bus tolimesni veiksmai, kai byla pateks į Kauno miesto apylinkės teismą.

Netrukus viskas buvo baigta, bet įžaidėjas nutarė pažaisti ir išlieti visą pyktį ant situaciją filmavusio LNK „Farų“ laidos operatoriaus. Snaiperis yra snaiperis – du smūgiai, abu taiklūs. 

Aišku, sudaužytos kameros gaila. Nors iš kitos pusės, tokią ir aukcione galima parduoti. Pareigūnams teko įsikišti ir apginti operatorių, tačiau krepšininkas nesivaldė. 

Nusikeikti mišria lietuvių rusų kalba jam nepavyko, tačiau angliški keiksmažodžiai liejosi laisvai. Krepšininko kompanionė uždarė langą, bet Collinso tai nenuramino. Jis bandė pareigūnų kantrybę žarstydamasis grubiais įžeidimais. 

Panelė nuoširdžiai stengėsi kuo greičiau išvažiuoti, bet situacija išmušė ją iš vėžių. Už nugaros – policijos automobilis, iš dešinės įsisiautėjusi žvaigždė, iš priekio - pareigūnas. Krepšininkas klausė tiktai savo kompanionės – merginai tik iš trečio karto pavyko jį įsodinti į automobilį.

Collinso tritaškius naktinio Kauno gatvėse žiūrovai išvys šiandien, trečiadienį, 19. 15 val. „Farų“ laidoje per LNK televiziją.

LNK televizijos laidos „Farai“ anonsas:

Komentarai:
Tw
To ooo awine šuda tju galetjum sudaužyt.dx nx tu
2012-01-06
-12
Atsakyti
to oooShvarcnegeris ar Stallone gali but beatodairos siekiantiems zmonems aukstumu sporte. o ne DC ... as patsta DC 1 ant 1 istashkyciau kaip obuoli .... :DDD


Nu nu... Idomu butu pamatyt tavo dvikova su DC.
2011-12-16
Atsakyti
xsfdxfc
collinsas susituokes ir vaiku turi, bet ta merga tai jo tikriausiai
2011-12-16
+3
Atsakyti
As
Oj jus visi juokdariai. Negi jus manot, kad DC pagavo uzvakar ar pries 4 dienas ? Nepamastet, kad tas nusalinimas ir buvo uz si ivyki.
2011-12-16
+4
Atsakyti
Anonimas
jei būtų smūgiais daužęs, tai kamera gabalais pabirtų, o operatorius dar ilgai nefilmuotų :)
2011-12-15
+10
Atsakyti
Anonimas
O gal ne vieši kašiorai? Vieši, vieša darba dirba, visi sportininkai žymesni vieši, ir i juos bandoma lygiuotis.
2011-12-15
-1
Atsakyti
Colins'as visada buves santurus gyvenime ir darbstus aiksteje labai nemaloniai nustebino.Reikia Zalgirio vadovams su juo grieztai pakalbeti,kad laikytu save rankose.Siaip tai jis labai naudingas komandai savo pasiaukojancia gynyba ir sumaniu asistavimu metimui.Lemiamu momentu gali ir svystelti labai svarbu metima,Atsimenu,kaip ne viena karta istrauke L.Ryto jau pralaimetas rungtynes metimu paskutine sekunde.
2011-12-15
-3
Atsakyti
olialia
ai bele rasyt nesamones dauze sako, o kojom nesparde ??? artistai

o sunekams nuo steroidu smegenys patine jau...nulinis intelektas
2011-12-15
-2
Atsakyti
to wiela
dratas esi tau geriau zinoti :)))
2011-12-15
-12
Atsakyti
to to 000nespresk pagal save, yra tukstanciai vaiku jaunuju krepsininku, kuriems kaip izaidejas jis buvo pavyzdys, o dabar televizija jiems ji parode kaip alchogolika ir nusikalteli


gal maziau kliedesiu ka??bene pazisti tuos tukstancius vaiku, kuriems jis buvo pavyzdys?? koks is jo zaidejas cia jau palikes kad is jo reiktu pavyzdi imti?? atsipeikek agente tu 0000...
2011-12-15
-23
Atsakyti
to ooo
Shvarcnegeris ar Stallone gali but beatodairos siekiantiems zmonems aukstumu sporte. o ne DC ... as patsta DC 1 ant 1 istashkyciau kaip obuoli .... :DDD
2011-12-15
-4
Atsakyti
000
Geriau vietoj tokiu reportazu rodytu laidas apie alkoholio ir nikotino zala organizmui :)
2011-12-15
-14
Atsakyti
to energie
man taves gaila, jeigu tau patinka ziureti i girtus :)))
2011-12-15
+5
Atsakyti
000Visu pirma tai LNK galetu pamastyti , ar reikia tokia laida rodyti, nes daug vaiku ja pamate, kuriems DC buvo idealas kaip krepsininkas. Tie vaikai dabar nuvilti ir jiems tai ziauriai blogas pavyzdys. Girtavimas yra labai blogai, bet ar viska reikia rodyti tik vardan tv reitingu? Taip televizijoms ant visko nusispjauti, jiems svarbiaujia pasidaryti reklama. DC gal ir gailisi del savo poelgio , Bet LNK tikriausia didziuojasi del savo laidos. Tai kas yra blogesni?


o ka pamastyt,pagavo girta ir tegul rodo as tai uz tai,man tas kolinsas isvis durnius kokiu reta,ko neisivelia i skandalus weemas koks ar rakovicius??visada tik apie kolinsa skandalai eina...
2011-12-15
-11
Atsakyti
kas gali gailet zurnaliugu? kazin kaip bet kuriam is cia esanciu patiktu kai kisa kamera i veida ikyriai.
2011-12-15
Atsakyti
zurnaliugos apsisiko
CIA TIKRAI GERAS, KAIP FILMAVO SU SUDAUZYTA KAMERA ?:)))
2011-12-15
+6
Atsakyti
AnonimasTik nereikia čia primest geriečiu, visi ne karta esam buve girti ir dar didesniu nesamoniu pridare, tik tas kad jis viešas žmogus tai tipo turi rodyt kitiems pavyzdi, bet jis irgi žmogus kaip ir visi, tik daug daugiau uždirba ir linksminas, svarbiausia jis taikus, matos kad girtas prikolina ir nematyt jokios egrecijos. Jei jis turi žmona su vaiku, tai čia ta merga bus kokia ŽALGIRIO viešuju ryšiu darbuotoja.


nuo kada krepsininkai viesi zmones?
2011-12-15
-10
Atsakyti
to to 000
nespresk pagal save, yra tukstanciai vaiku jaunuju krepsininku, kuriems kaip izaidejas jis buvo pavyzdys, o dabar televizija jiems ji parode kaip alchogolika ir nusikalteli
2011-12-15
-6
Atsakyti
Nu bet jau purvasklaidininkai tai savam stiliui. "Smugiais dauze kamera" su pirstu du kartus pakrapste. "Aišku, sudaužytos kameros gaila. " Idomu kaip jus su ta sudauzyta kamera toliau reportaza nufilmavot iki galo?
2011-12-15
+2
Atsakyti
to 000
Ka cia grybauji :DDD DC idealas :DDDDDDDDDDDDD vapshe jokiu idealu nereik turet , pats sau idealas turi but , vien tai tu esi pranashesnis uz tuos milijonieirus , kad tu neprarades aistros sportuii , esi alkanas kaip nzn kas, o jie ten prisisotine neverti nei tu tevu sunu , nei nieko ... :)
2011-12-15
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.