Šiuo metu Carlosas Arroyo nepriklauso nė vienai komandai
Šiuo metu Carlosas Arroyo nepriklauso nė vienai komandai
Nuotr. AFP-Scanpix
Puerto Riko rinktinės įžaidėjas Carlosas Arroyo – pagrindinis kandidatas papildyti Stambulo „Bešiktaš“ klubo gretas.

Turkijos komanda atsisveikino su į NBA išvykusiu Deronu Williamsu ir toliau ieško krepšininko, galinčio organizuoti ekipos žaidimą.

32 metų 188 cm ūgio Arroyo yra laisvasis agentas, praėjusį sezoną pradėjęs Majamio „Heat“ komandoje ir baigęs Bostono „Celtics“ ekipoje.

NBA klubų pasiūlymų laukiantis gynėjas vidutiniškai pelnydavo po 4,7 taško, atkovodavo po 1,6 kamuolio bei atlikdavo po 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

Jei artimiausiu metu krepšininkas nepasirašys kontrakto nė su viena JAV ekipa, tuomet jis pirmą kartą savo karjeroje atvyks rungtyniauti į Turkiją.

Tuo tarpu „Bešiktaš“ vadovai veda derybas ir su 27 metų 188 cm ūgio Ibrahimu Jaaberu, praėjusį sezoną gynusiu Milano „Emporio Armani“ komandos garbę.

Eurolygoje amerikietis vidutiniškai rinkdavo po 10,8 taško, atkovodavo po 1,7 kamuolio ir atlikdavo po 2,2 rezultatyvaus perdavimo.

Vis dėlto Jaaberas „Bešiktaš“ ekipą papildytų tik tuo atveju, jei Turkijos klubas nesukirstų rankomis su Arroyo.
Komentarai:
Anonimas
O ko jus apskritai rupinates svetimais pinigais?
2011-12-22
Atsakyti
Poltergeistai as su tavim visiskai sutinku kad nieko nepadaro
2011-12-22
+1
Atsakyti
kurva tie turkai tik pinigai mėtosi bet ir nusipirke nieko gero nepadaro
2011-12-22
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.