Derrickas Rose‘as ir Čikagos „Bulls“ komanda pirmąkart šį sezoną „United Center“ areną paliko nuleistomis galvomis
Derrickas Rose‘as ir Čikagos „Bulls“ komanda pirmąkart šį sezoną „United Center“ areną paliko nuleistomis galvomis
Nuotr. AP – Scanpix
Čikagos „Bulls“ lyderis Derrickas Rose‘as negarsėja kaip krepšininkas, kalbantis skambiomis frazėmis. Tačiau po trečiadienio nakties „Bulls“ pralaimėjimo Indianos „Pacers“ komandai Rose‘as buvo užsivedęs.

„Niekada nepamiršiu, kaip jie šventė pergalę prieš mus. Nesulaukiu, kada vėl galėsiu su jais kovoti“, – sakė praėjusio sezono naudingiausias reguliariojo sezono krepšininkas.

„Pacers“ prieš „Bulls“ laimėjo 95:90, o Čikagos komandai tai buvo pirmasis pralaimėjimas namuose šį sezoną. Indianos ekipa savotiškai atkeršijo varžovams už pralaimėjimą praėjusio sezono atkrintamosiose varžybose, kuomet pirmajame etape „Bulls“ laimėjo 4-1.

Kitas „Bulls“ narys Ronnie Breweris tvirtino, kad „Pacers“ pergalės šventimas iš aikštės vėliau persikėlė į rūbinę: „Po mačo visi einame tuo pačiu koridoriumi. Kuomet keliavome į savo persirengimo kambarį, girdėjome, jog „Pacers“ žaidėjai šūkavo, šventė, skandavo ir kitaip džiaugėsi pergale. Tai labai paveikė kai kuriuos mūsų komandos narius.“

Ir tęsė: „Mes vis varžomės, esame tame pačiame divizione. Kiekvieną kartą mums kaunantis būna bekompromisė kova. Ypač tuomet, kai žaidžiame prieš savo sirgalius. Nenorime jų nuvilti ir pralaimėti. Apie tai kalbėjomės ir po rungtynių su Indianos ekipa.“

Po pergalės savo džiaugsmo netramdė Danny Grangeris, kuris pripažino, kad ši pergalė „Pacers“ ekipai yra labai svarbi.

„Žinome, kad galime kautis su šiais vaikinais ir juos nugalėti, tačiau ši pergalė mums buvo svarbi. Sezoną pradėjome puikiai ir jaučiame, jog esame viena stipriausių komandų Rytų konferencijoje. Daugelis žmonių tuo netiki. Netiki, kad esame tokie geri, kaip rodo mūsų pergalių skaičius“, – apie skeptikus kalbėjo Grangeris.

Galima neabejoti, kad kita „Pacers“ ir „Bulls“ dvikova sulauks nemažai dėmesio. Tiesa, šių ekipų dvikovos teks kurį laiką palaukti. Kitas šių komandų mačas numatytas kovo 5 dieną Čikagos „United Center“ arenoje.
Komentarai:
Tarp siu komandu yra svarbi akistata nuo MJ ir Miller laiku
2012-01-28
+3
Atsakyti
nba
Parduodu originalius įvairių NBA komandų marškinėlius. nbamarskineliai@gmail.com
2012-01-28
+1
Atsakyti
Šaunuoliai Pacers, šauniai šiemet jie žaidžia...
2012-01-27
-4
Atsakyti
NėrkonoriEch,pramazinau pastatyt už Indianapolį.Kaip ir vakar EL už totorių komandą.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Ne tu vienas :D :D :D
2012-01-27
-9
Atsakyti
TomutisMIAMI HEAT :)Rose per daug susireiksmino, galvoja, kad visada laimes namie. taigi visada pastaiko, kad ir autsaideriai nugali favoritus :)Autsaideriai.. hą. Nemanau, kad Pacers šį sezoną bus autsaideriai, puikiai rungtyniauja.


ne apie pacers snekejau. pavyzdziui kai wizards nugalejo thunder
2012-01-27
+3
Atsakyti
MIAMI HEAT :)Rose per daug susireiksmino, galvoja, kad visada laimes namie. taigi visada pastaiko, kad ir autsaideriai nugali favoritus :)


Autsaideriai.. hą. Nemanau, kad Pacers šį sezoną bus autsaideriai, puikiai rungtyniauja.
2012-01-27
-8
Atsakyti
Pačers žaidėjų vietoje taip nesidžiaukčiau,Bulls žaidė be vieno iš dviejų savo svarbiausių žaidėjų,Dengo,jis lb. daug reiškia Bulls žaidimui,su juo manau Buliai būtų pratesę pergalių seriją
2012-01-27
-3
Atsakyti
Rose yra kovotojas,todel ir nepatiko jam jog priesininkai dziaugesi pergale.Nba lyga yra stipri ir bet kas bet kada gali nugaleti bet ka iki pat atkrintamuju,kai komandos ijungia play-off rezima ir daug labiau koncentruojasi gynybai.Abi ekipos gan jaunos ir kovingos-laukia geri ir nenuspejami macai.
2012-01-27
+9
Atsakyti
Rose per daug susireiksmino, galvoja, kad visada laimes namie. taigi visada pastaiko, kad ir autsaideriai nugali favoritus :)
2012-01-27
-5
Atsakyti
Nėrkonori
Ech,pramazinau pastatyt už Indianapolį.Kaip ir vakar EL už totorių komandą.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-01-27
-5
Atsakyti
dabar sios rungtynes bus labiausias laukiamos man :)
2012-01-27
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.