Mačiulis sudarė sutartį su „Baltais“

2012-02-08 13:12
Mantas Bertulis, „BasketNews.lt“ korespondentas
Jonas Mačiulis „Baltų“ ekipoje debiutuos rytoj
Jonas Mačiulis „Baltų“ ekipoje debiutuos rytoj
Nuotr. Fotodiena.lt/A.Pliadis
Beveik devynis mėnesius be krepšinio praleidęs Jonas Mačiulis pagaliau rado savo naują karjeros stotelę. Ja tapo Kauno „Baltų“ ekipa, sudariusi sutartį su 198 cm ūgio puolėju.

„Taip, pasirašėme sutartį su Mačiuliu ir jis jau rytoj debiutuos BBL mače su Talino „Kalev/Cramo“ ekipa. Jis po truputį sportavo, tačiau negalėjo dirbti dideliais krūviais, bet sustiprėjęs pareiškė norą dalyvauti rimtose varžybose, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ tvirtino Kauno klubo direktorius Sergejus Jovaiša. – Jonas galės palikti komandą, atsiradus rimtesniam pasiūlymui.“

2005-2009 metais Mačiulis vilkėjo Kauno „Žalgirio“ marškinėlius, o pastaruosius du sezonus atstovavo Milano „Armani Jeans“ (Italija) komandai. 

2011 metų gegužės mėnesį Mačiulis patyrė kryžminių kelio raiščių traumą ir dėl šios priežasties praleido Lietuvoje vykusį Europos čempionatą.

Išsigydęs traumą Mačiulis praėjusių metų gruodį pradėjo sportuoti kartu su „Baltų“ komanda, o jau rytoj 17 val. „Kaustos“ salėje žais pirmąsias rungtynes su „Kalev/Cramo“ klubu.

„Kokia jo sportinė forma? Veržlumas niekur nedingo. Mums trūko tokio žaidėjo. Jo sportinė forma visai padori, turint omenyje, kiek laiko jis nesportavo“, – teigė „Baltų“ direktorius.

Praėjusį sezoną Eurolygoje lietuvis rinkdavo po 10,8 taško, atkovodavo po 3,7 ir perimdavo po 1,5 kamuolio bei atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo.
Komentarai:
Leiberis
100% jis bus zalgiryje, nebent ziauriai ziauriai forma butu bloga, bet jau rodo nebloga forma
2012-02-09
+7
Atsakyti
to H
Cap strikes again
2012-02-09
-10
Atsakyti
H
O bendro gali buti va kas. Jau kuris laikas atsiranda spekuliaciju, kad Weemsas gris i NBA jei nepateks Z i top-8. Kad ir ka oficialiai bekalbetu, greiciausia taip ir bus, ner aprasmes laikyti nenorincio zaisti zaidejo.

Ir va prasom.. Maciulis eina i Baltus, ir dar dykai zaist. Pazais kelias savaites ar visa menesiuka, prisimins zaidimo skoni, atgaus forma, Weems'as gris i NBA... kas bus toliau turbut aisku :)
2012-02-09
+13
Atsakyti
Pabutu sunkioju krastu neriau negu klimavicius 100% tau duodu GREENZAI!
2012-02-09
+8
Atsakyti
Marko7I ZALGIRI ji !!! Nesuprantu kodel romanovas juo nesidomi juk jis geresnis negu Klimavicius.....


O kas bendro tarp jų? Jonas niekada nežaidžia Tado pozicijoj. Jonas SF/SG., o Tado žaidžiančio SF neišsivaizduoju, kaip ir Jono PF.
2012-02-09
+2
Atsakyti
I ZALGIRI ji !!! Nesuprantu kodel romanovas juo nesidomi juk jis geresnis negu Klimavicius.....
2012-02-08
+2
Atsakyti
ReFuNgreenzReFuNTik didžiausi kvailiai galėjo galvot, kad Mačiulis eis į Rytą. Tuo labiau bent jau aš pats tai labai nenorėjau Mačiulio Lietuvos Ryte. Vien dėl to kaip jis pasielgė apdovanojimų ceremonijoje kai Rytui kabino medalius: Mačiulis 2 vietos medalį iškart nusiemė. Tai buvo nepagarba nei fanams, nei varžovams.Ir kas čia tokio? Manai jis nebuvo nusivylęs, kad pralaimėjo Rytui? Juk čia ne koks PČ ar EČ kur žaidžiama dėl medalių, čia antra-trečia vietos yra tas pats kaip iškrist po pirmo etapo. Dar papasakok, kad Mačiulio nenorėjai dėl to, kad jis per prastas Rytui.. :)Nu tai vat matos, kad žaidėjai elgiasi kaip patys fanai. Negerbia visiškai varžovų."dar papasakok, kad mačiulio nenorėjai dėl to, kad jis per prastas Rytui.. :)" čia tai išvis nepagavau prie ko čia.


Prie to, kad tu sakai, jog nenorėtum Jono vien dėl to, kad jis po finalų nusiemė antros vietos medalius...Tu pats supranti ką tu rašai? Ties kuria vieta tu čia matai nepagarbą? Baisiai jis tuo metu galvojo, kad pagalvos ryto fanas? Akivaizdu buvo tik tai, kad čia buvo ne tas medalis, kurio jis norėjo/tikėjosi, būtent todėl jis taip ir pasielgė, o tu čia kažkokia nepagarbą dar įžvelgi. Aš pavyzdžiui lygiai tą patį daryčiau.
2012-02-08
Atsakyti
H
Cia tai made my day :) Maciulis verciau uz Baltus dykai zais nei visokiems wilenskams uz $. Jeigu raudonsikniai to nesuprato, tai jiems nei visi dievuliai kartu nebepades....
2012-02-08
-2
Atsakyti
okii3Čia biški ne į temą, biskaibasket po 1Q 34:14 tvarko real (:


Po 2Q 52:26, ant puses :D
2012-02-08
+12
Atsakyti
Nu jo. Rytas geriau pasirodys Kibiro Taurės TOP16.
2012-02-08
+5
Atsakyti
greenzReFuNTik didžiausi kvailiai galėjo galvot, kad Mačiulis eis į Rytą. Tuo labiau bent jau aš pats tai labai nenorėjau Mačiulio Lietuvos Ryte. Vien dėl to kaip jis pasielgė apdovanojimų ceremonijoje kai Rytui kabino medalius: Mačiulis 2 vietos medalį iškart nusiemė. Tai buvo nepagarba nei fanams, nei varžovams.Ir kas čia tokio? Manai jis nebuvo nusivylęs, kad pralaimėjo Rytui? Juk čia ne koks PČ ar EČ kur žaidžiama dėl medalių, čia antra-trečia vietos yra tas pats kaip iškrist po pirmo etapo. Dar papasakok, kad Mačiulio nenorėjai dėl to, kad jis per prastas Rytui.. :)


Nu tai vat matos, kad žaidėjai elgiasi kaip patys fanai. Negerbia visiškai varžovų.

"dar papasakok, kad mačiulio nenorėjai dėl to, kad jis per prastas Rytui.. :)" čia tai išvis nepagavau prie ko čia.
2012-02-08
Atsakyti
asas
romanovas taip pat sake kad pries sezona Zalgiris bus top 4...taip pat visai nesenai sake kad vistiek pateks y top 8 nors durys jau senai uzsidariusios...dabr sako kad Weems liks...MAZIAU tikekit ka sako ir nebukit naivus! Pasiulys Nba kokia komanda koky sandery ir ispirks o buratinas sutiks taip kad...
2012-02-08
+7
Atsakyti
Čia biški ne į temą, biskaibasket po 1Q 34:14 tvarko real (:
2012-02-08
-7
Atsakyti
pkV.Romanovas: nežinau, ką ten Weemsas rašinėja, bet jis liks iki sezono pabaigosВладелец "Жальгириса" Владимир Романов рассказал, что форвард Сонни Уимс останется в клубе до окончания действия своего контракта. Напомним, что в своём блоге баскетболист сообщил о возможном уходе в НБА, если "Жальгирис" не выиграет в четверг у "Барселоны" в матче Евролиги. "Не знаю, что пишет Уимс, но он отработает свой контракт до конца и никуда из клуба не уедет", — цитирует Романова "Р-Спорт".


budim nadejetca, shto budet do konca sezona:)
2012-02-08
+12
Atsakyti
to usas
tu nustok pavydet iad zalgiris turi geresniu zaideju, daugiau auksto lygio lietuviu ir kad zaidzia eurolygoj. Tu cia rasineji is nuoskaudos kad tavo garbinama komanda jau treti metai nepasipriesina zalgiriui. Bandai menkint zalgiri, nes kitko daugiau nebelieka. Pats turbut suvoki, bet visa tai bijai pripazinti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-02-08
-7
Atsakyti
va cia tai staigmena bet jam gerai, nes tikrai gaus daug laiko zaisti prasimus toliau. :)
2012-02-08
-11
Atsakyti
pk
V.Romanovas: nežinau, ką ten Weemsas rašinėja, bet jis liks iki sezono pabaigos

Владелец "Жальгириса" Владимир Романов рассказал, что форвард Сонни Уимс останется в клубе до окончания действия своего контракта. Напомним, что в своём блоге баскетболист сообщил о возможном уходе в НБА, если "Жальгирис" не выиграет в четверг у "Барселоны" в матче Евролиги. "Не знаю, что пишет Уимс, но он отработает свой контракт до конца и никуда из клуба не уедет", — цитирует Романова "Р-Спорт".
2012-02-08
-6
Atsakyti
usasRytui tik dziaugtis reikia, kad Maciulis nesutiko zaisti Vilniuje, nes babkes uz ora moket jam neapsimoka, o dar kokia jo kaina ohohoho.. :D Tegul jau geriau krepsinio profesorius Buratinas jam moka didelius pinigus uz ora.. Kaip kad Lietuvos D-Rose'ui driblingo virtuozui Kalnieciui 500tukst lt i sezona.. :D


Būtų naujiena, kad Mačiulis žais Lietuvos ryte, tavo nuomonė apsiverstų 180 laipsnių. Galiu net žodis žodin parašyti, ką tu sakytum: "Spjūvis žalfaniams į veidą. Išėjus Weemsui Žalgirį darysim kaip tik norėsim. Puikus pastiprinimas."

Kur adminai? Prisižadėjo dėti ilgalaikius banus tokiems, o kaip rašinėjo visokie Azoo ir šitas, taip ir teberašinėja.
2012-02-08
+6
Atsakyti
:) geras. Weems out, Mačiulis in. Po to kai ate ate tars legendinis klubas eurolygai, pasiekęs top16 rezultatą 1/5
2012-02-08
-20
Atsakyti
Anonimasmaciulis ziaurus pinigu vergas


aha toks vergas, kad baltuose žaidžia nemokamai :)
2012-02-08
-11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.