Vaidotas Volkus dalyvaus LKL dėjimų konkurse
Vaidotas Volkus dalyvaus LKL dėjimų konkurse
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Kovo 3 dieną vyksiančioje Lietuvos krepšinio lygos (LKL) Žvaigždžių dienoje Utenos „Juventus“ klubas turės tris atstovus.

Į „Lietuvių“ komandą buvo pakviestas „Juventus“ komandos kapitonas Darius Pakamanis, „Oro karaliaus“ konkurse dalyvaus Vaidotas Volkus, o „Snaiperio“ konkurse „Juventus“ ekipai atstovaus Žygimantas Šeštokas.

Penktadienį treniruotės metu buvo surengtas improvizuotas snaiperio konkursas, kurio finale Šeštokas įveikė Tomą Gaidamavičių.

Tiek Volkus, tiek Šeštokas savo konkursuose nebus naujokai. Praėjusį sezoną Šeštokas „Snaiperių“ konkurso pusfinalyje surinko 18 taškų ir į finalą nepateko, o Vokus „Oro karaliaus“ konkurse yra dalyvavęs prieš dvejus metus.
Komentarai:
aaa:DDD nu jus nejuokaukit, su tokiais klaunais gadinat tik zvagzdziu diena, sena klauna i dejimu konkursa ;/ geriau jaunimas pasokinetu nei senis tegu ilsisi ir vel nesamones isdaryneja Juventus klube. Geda lygai ir tiek. tai yra mano subjektyvi nuomone , dzin man kam tas nepriimtimu !!!


Na jei 26 metai senis,tai turbut esi nesubrendes 12metis kuriam 26 metai atrodo lyg nepasiekiamas dangus. O Volkus tikrai gali ispudingai ideti,ka jis irodinedavo ir Panevezyje :)
2012-02-17
-2
Atsakyti
Skeptikas
Actually this is not actual.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-02-17
+1
Atsakyti
aaa
:DDD nu jus nejuokaukit, su tokiais klaunais gadinat tik zvagzdziu diena, sena klauna i dejimu konkursa ;/ geriau jaunimas pasokinetu nei senis tegu ilsisi ir vel nesamones isdaryneja Juventus klube. Geda lygai ir tiek. tai yra mano subjektyvi nuomone , dzin man kam tas nepriimtimu !!!
2012-02-17
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.