Wilsonas Chandleris negali grįžti į NBA lygą
Wilsonas Chandleris negali grįžti į NBA lygą
Nuotr. Reuters-Scanpix
Wilsonui Chandleriui į stipriausią pasaulio lygą – NBA – trukdo sugrįžti Kinijos krepšinio lyga, kurioje amerikietis žaidė pastaruoju metu, praneša „Yahoo Sport“ apžvalgininkas Adrianas Wojnarowski.

Kinijos lygos atstovai nesuteikia 24 metų 203 cm ūgio puolėjui paleidžiamojo rašto, be kurio amerikietis negali sudaryti kontrakto su jokia kita komanda.

Krepšininkas Kinijoje gynė Žejiango „Lions“ komandos garbę, kurioje vidutiniškai rinkdavo 26,6 taško, atkovodavo 11,3 kamuolio ir atlikdavo 2,6 rezultatyvaus perdavimo.

Chandleris neketina taikstytis su tokiu Kinijos krepšinio lygos atstovų poelgiu ir ketina kitos savaitės pradžioje pateikti apeliaciją, kuri turėtų būti išnagrinėta per artimiausias septynias dienas.

Į NBA ketinąs grįžti Chandleris pastaruoju metu vedė derybas su Denverio „Nuggets“ ir Toronto „Raptors“ komandomis.
Komentarai:
Anonimas
Visi žinojo kas laukia kinijoj, taip kad čiurkos nekalti, kalti negrai kurie smegenim nepasižymi, yra sutartys ir jas reikia vykdyti, jei visi tai migruotu kaip negrai tai butu bardakas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-02-26
+3
Atsakyti
Prisidirbo :D
2012-02-26
+3
Atsakyti
ot ciurkos svolaciai
2012-02-26
-14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.