Wilsonas Chandleris yra arti sugrįžimo į Denverį
Wilsonas Chandleris yra arti sugrįžimo į Denverį
Nuotr. Getty images–Scanpix
Denverio „Nuggets“ komanda artimiausiu metu tikisi sulaukti pastiprinimo. ESPN praneša, kad „Nuggets“ yra arti susitarimo su 24 metų 203 cm ūgio puolėju Wilsonu Chandleriu.

„Nuggets“ ir Chandleris šiuo metu derasi dėl kontrakto, kurio vertė būtų apie 30 mln. JAV dolerių per penkerius metus.

Galimybę įsigyti Chandlerį Denverio ekipa įgijo po paskutinę mainų dieną atliktų mainų, kuriuose išmainė Nene.

Gruodį pastarasis su „Nuggets“ pasirašė penkerių metų 70 mln. JAV dolerių vertės kontraktą, tačiau netrukus Denverio klubas pradėjo gailėtis šio savo sprendimo ir siekė išmainyti aukštaūgį.

2007 metais Chandleris karjerą pradėjo Niujorko „Knicks“ komandoje, tačiau praėjusių metų vasarį buvo išmainytas į Denverį.

Po to sezono jo sutartis su „Nuggets“ baigė galioti ir amerikietis tapo laisvuoju agentu, o dėl prasidėjusio NBA lokauto kurį laiką rungtyniavo Kinijoje.

Krepšininkas Kinijoje gynė Žejiango „Lions“ komandos garbę, kurioje vidutiniškai rinkdavo 26,6 taško, atkovodavo 11,3 kamuolio ir atlikdavo 2,6 rezultatyvaus perdavimo.
Komentarai:
Keistuolių komanda bus Denver :)
2012-03-16
+1
Atsakyti
Jis tapo apribuotoju laisvuoju agentu. Visos teises priklauso nuggets i ji.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-03-16
+1
Atsakyti
NBA
Dabar aisku del ko Nene iskeite i Mcgie.
2012-03-16
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.