Donatas Zavackas į „Žalgirio“ krepšį įmetė 11 taškų
Donatas Zavackas į „Žalgirio“ krepšį įmetė 11 taškų
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis
„BasketNews.lt radijo“ laida  šį vakarą nuo 17 val. EXTRA FM eteryje bei internete į jūsų ausis ir vėl atkeliaus su išskirtiniais pokalbiais ir niekur negirdėta išsamia informacija.

Specialiai mūsų tinklalapio laidai kalbėti sutiko Rygos VEF krepšininkas Donatas Zavackas, kurio vienuolikos  taškų nepakako tam, kad lietuvio ekipa iškovotų svarbiausią sezono pergalę prieš Kauno „Žalgirį“ ir patektų į VTB Vieningosios lygos atkrintamąsias varžybas.

Krepšininkas šiame interviu papasakos ne tik apie pralaimėjimo priežastis Lietuvos čempionams, bet ir apie tai, kodėl, jo manymu, buvo nušvilptas arenoje susirinkusių žiūrovų ir kaip tai paveikė jį patį.

Neeilinės svarbos susitikimas rytoj „Siemens“ arenoje laukia ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos, kuri su Ukrainos Donetsko „BC Donetsk“ klubu žais pirmajame Europos taurės atkrintamųjų varžybų etape.

„BasketNews.lt radijo“ laidoje plačiau apie „BC Donetsk“ komandą jums papasakos Ukrainos krepšinio lygos vadovas Algimantas Pavilonis.

Pastarasis atsakys ne tik į laidos vedėjo Karolio Tiškevičiaus, bet ir į jūsų klausimus, kuriuos rašysite naujienos komentarų skiltyje jau dabar.

Taip pat laidoje girdėsite BBL atkrintamųjų varžybų porų analizes. Šį vakarą koncentruosimės į „Rūdupio“ ir „Žalgirio“ porą, kuri tarpusavio ketvirtfinalio seriją pradės jau šį trečiadienį Prienuose. Bendrausime ir su komandų atstovais.

Plačiau apie likusias BBL atkrintamųjų poras girdėsite ketvirtadienio laidoje, kai savo kovas tarpusavyje pradės Rygos VEF – Talino „Kalev“ ir „Lietuvos rytas“ – „Ventspils“.

PRISIJUKITE PRIE „BasketNews.lt radijo“ Facebook PUSLAPIO, KURIAME ŠIĄ SAVAITĘ JUMS IR VĖL PADOVANOSIM DAR VIENĄ 100 Lt Champion ČEKĮ.

BasketNews.lt radijas“ - pirmadieniais ir ketvirtadieniais nuo 17 val! Dažniai (EXTRA FM):

Vilnius 100.5 MHz

Kaunas 97,1 MHz

Klaipėda 100,2 MHz

Šiauliai 98,5 MHz

Panevėžys 93,2 MHz

Klausykitės internetu: paspaudus čia.

Visi laidų įrašai ir įdomiausi interviu talpinami čia.

Komentarai:
GG
Donatai dėl ko ant taves švilpė fanai dėl to kad ryte žaidiai ar del tu prasižengimu prieš Kuzminska?
2012-03-22
+6
Atsakyti
heras
jis ne ryzas jo plauku spalva tik sodriai orandzine...beja patiko kaune pratinkis esi mylimiausias zaidejas ir taip tawe sutiksim cia visada.
2012-03-19
+7
Atsakyti
.
Kaip sauksi taip ir atsilieps :)
2012-03-19
-3
Atsakyti
Patriotas
Bet tai geri komentarai, pora raudonkurviu vainausku komjaunimo issigimeliu islindo, bet dauguma ir toliau gerai tyciojasi is ryzo pedrylos.
2012-03-19
+2
Atsakyti
gezas
kaip iš po vakar donce? Kaulai vietoj

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-03-19
-26
Atsakyti
MES UZ ZAVACKA!!!
2012-03-19
-4
Atsakyti
aršusis Rytfanis
Patys buratinfaniai pradėjot Doncę provokuot! Eilę rungtynių tada varėt ant jo! Ir pilnai jį suprantu, nes kiekvienas neišlaikytų ir pasakytų visą tiesą apie degalinės gyventojų mentalitetą!

Galėtum Donatai sugrįžti į Rytą. Pripažink, čia tau geriausia buvo!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-03-19
-11
Atsakyti
Efka!!!
Donatai, ar gailiesi pasakes ant Kauno tokius ''negrazius zodzius''?

Jeigu galetum grizti i ta vieta kur sakiai, ar keistum ka nors ? :)
2012-03-19
-9
Atsakyti
MP1
visi kaunieciu komentarai apie Zavacka tik irodo, koks kvapas sklinda nuo tu sirgaliu...
2012-03-19
+6
Atsakyti
nemokamai 130 Lt
Nemokamai 50$ žaisti pokeriui..

Žaisk pokeri iš tikru pinigu nieko neinvestaves.

Adresu: http://www.pokersuns.com
2012-03-19
-9
Atsakyti
Logiska
Kai ant zmogaus rekia ''ryžas p*****s'', tai kiti dar ne taip isvadintu ta miesta-kaima.
2012-03-19
+10
Atsakyti
marius klplabai gaila kad zalgirio sirgaliai tokie yra kvaili kaip sergantis sektantai kas buvo tas buvo nei zavackas kazka taip turi pries ta jusu kauna nei ka cia viskas ant karstu gavosi ir taip gali nutykti kiekvienam is musu


Negali nutikti kiekvienam , megejui taip , profui ne
2012-03-19
-5
Atsakyti
Из Москвы
Когда рыжий пидор будет отвечать на вопросы?
2012-03-19
-5
Atsakyti
kaktusas
Donatai, koks jausmas buvo vėl rungtyniauti neišprususių vulgarių kaimiečių akivaizdoje, kurie mėgsta rasistiškai užgaulioti žmones su tam tikra plaukų spalva, nors ir tarp tos komandos fanų yra nemažai tokių žmonių?
2012-03-19
+8
Atsakyti
Donatai ar daznai lankaisi pas psihiatra ?
2012-03-19
+19
Atsakyti
RYTAS
Donatai, ar noretumete gristi i Lietuvos Rytas.
2012-03-19
-2
Atsakyti
marius klp
labai gaila kad zalgirio sirgaliai tokie yra kvaili kaip sergantis sektantai kas buvo tas buvo nei zavackas kazka taip turi pries ta jusu kauna nei ka cia viskas ant karstu gavosi ir taip gali nutykti kiekvienam is musu
2012-03-19
-7
Atsakyti
Atsiprasau, bet kai izgirstu sito zmogaus pavarde. Man iskarto atsesejuojasi su meslo kruva. Tokios nepagarbos krepsiniui, Lietuvai... Taip negalima ir tai nera pateisinama... Linkiu pasilikti Rygoje.
2012-03-19
-9
Atsakyti
Algimantai kaip manote su kuom palankiau butu kovoti Vilniaus ekipai. Ar su Chimki ar su dabartiniu priesininku Donetsk?
2012-03-19
+10
Atsakyti
Evaldas666
Zavackai,ar negėda prieš Žalgirio fanus ir žaidėjus?
2012-03-19
-11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.