Kupšas: „Nenoriu tik išvykti į NBA ir sėdėti ant suolo“

2012-04-29 14:07
Marius Bagdonas, „Kauno diena“
Mindaugas Kupšas vasarą nori išbandyti savo jėgas treniruočių stovyklose
Mindaugas Kupšas vasarą nori išbandyti savo jėgas treniruočių stovyklose
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Iš už Atlanto atskriejo žinia – Kauno „Baltų“ komandos aukštaūgis Mindaugas Kupšas bandys laimę Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) naujokų biržoje.

Ambicingus universalaus vidurio puolėjo planus patvirtino ir žaidėjo agentas Samas Porteris. 21-erių 211 cm ūgio vidurio puolėjas kol kas yra vienintelis mūsų šalies atstovas, pareiškęs norą šiemet dalyvauti stipriausios pasaulio krepšinio lygos talentų loterijoje.

Šį sezoną Kauno „Žalgirio-Sabonio mokyklos“ ekipoje pradėjęs, po to į „Baltus“ persikėlęs „centras“ Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) rinko po 8 taškus ir atkovojo po 3,9 kamuolio. Baltijos krepšinio lygos (BBL) elito divizione aukštaūgio rodikliai buvo panašūs – 7,6 taško ir 5 atkovoti kamuoliai.

2012-ųjų NBA naujokų birža vyks birželio 28-ąją Naujojo Džersio „Prudential Center“ arenoje.

– Mindaugai, kaip kilo sumanymas dalyvauti NBA naujokų biržoje? – „Kauno diena“ paklausė vidurio puolėjo.
– Noriu ir jaučiuosi turįs jėgų žaisti dar geriau, tad pasitarę su agentu nusprendėme, kad verta pateikti savo paraišką. Blogiau nuo to tikrai nebus. Juolab kad gausiu puikią progą dalyvauti prieš sezoną vykstančiose stovyklose, pasitikrinti savo lygį ir pamatyti kitų galimybes.

– Ką pasakytum skeptikams, kad tavo žingsnis – tik bandymas krepšinio pasauliui pranešti apie save?
– Galutinio sprendimo dar nesame priėmę. Manau, kad lauksime iki paskutinės akimirkos. Savo kandidatūrą pateikėme, dabar žiūrėsime, kaip viskas klostysis, koks bus NBA klubų susidomėjimas. Jei pavyks ką nors sudominti, tuomet ir svarstysime. Atsiimti paraišką taip pat galime bet kada.

– Ar praėjęs sezonas buvo geriausias tavo sportinėje karjeroje?
– Be abejonės, kad geriausias. Daug žaidžiau, o to per ankstesnius sezonus man stigo. Iki tol dažniau sėdėdavau ant atsarginių suolo ir žiūrėdavau, kaip žaidžia kiti. Pagaliau treneriai suteikė progą atsiskleisti, tad stengiausi ja pasinaudoti.

– NBA lyga – kiekvieno krepšininko svajonė, bet ar nesi dar per jaunas išvykti už Atlanto? Gal būtų naudingiau dar kelis sezonus pažaisti Europoje ir po to kelti sparnus, kaip tai darė Jonas Valančiūnas ir Donatas Motiejūnas?
– Į NBA reikia važiuoti tik tuomet, kai esi tam pasiruošęs. Mano, kaip ir kiekvieno krepšininko svajonė, – NBA, tačiau vien tik išvykti ir po to sėdėti ant atsarginių suolo tikrai nenorėčiau. Norėčiau dar kelis sezonus pažaisti Europoje ir sutvirtėti. Tikrai niekur neskubėsiu.

– Ar domiesi stipriausios pasaulio lygos aktualijomis?
– Taip, NBA rungtynių apžvalgas ir rezultatus stengiuosi peržvelgti kiekvieną dieną. Taip pat akys nuolat užkliūva už naujienų apie vienintelio mūsų šalies atstovo Lino Kleizos pasirodymus, stebiu jo statistiką. Mane NBA pasaulis žavėjo nuo mažų dienų.

– Ne vienas krepšinio specialistas tave įvardija kaip vieną perspektyviausių savo kartos žaidėjų ne tik Senajame žemyne, bet ir pasaulyje. Teigiama, kad krepšinio ateitis priklauso būtent tokio stiliaus universaliems žaidėjams, kurie gali rungtyniauti net keliose pozicijose. Ar turėjai savo idealą, kuriuo žavėjaisi?
– Mano, kaip ir daugumos aukštų ir krepšinį žaidžiančių berniukų, idealas buvo vienas – Arvydas Sabonis. Jei kalbėsime apie NBA lygą, visuomet imponavo Kevino Garnetto žaidimas. Pastaraisiais metais Bostono „Celtics“ universaliojo puolėjo statistika NBA arenose jau nėra tokia įspūdinga, kaip buvo anksčiau, tačiau šio žaidėjo pasirodymais ir rezultatais vis dar domiuosi.

– Šiomis dienomis tu ir Edgaras Ulanovas buvote pakviesti pasitreniruoti su Kauno „Žalgirio“ pagrindine ekipa. Koks įspūdis dirbant su Eurolygos lygio krepšininkais?
– Skirtumas tikrai jaučiasi. Visi „Žalgirio“ vaikinai – aukščiausio lygio žaidėjai, tad jų meistriškumo nepastebėti neįmanoma. „Baltų“ komandoje daug jaunimo, čia mokomasi didžiųjų krepšinio paslapčių. Dirbant su „Žalgiriu“ mokytis nėra kada, grumtis po krepšiais reikia visomis jėgomis. Treniruotės su žalgiriečiais labai naudingos.

– Žaidi krepšinio pasaulyje neįprastu 49-uoju numeriu pažymėtais marškinėliais. Ką jis reiškia?
– Visada žavėjausi krepšininkais, kurie visose komandose žaidžia tuo pačiu numeriu. Norėjau, kad mano numeris būtų išskirtinis ir kažką reikštų. Pasirinkau 49-ąjį, nes jis susijęs su mano gimimo data – esu gimęs balandžio 9-ąją.
Komentarai:
Artistas
Aš irgi gana skeptiškai žiūriu į J.V. ėjimą į NBA. Dar pora metų geroje Europos lygoje nepamaišytų tikrai. Bet M.K. Jo gi rodikliai beveik du kartus blogesni nei J.V. LKLe, o efektyvumo koeficientas beveik tris kartus blogesnis. Ir metais vyresnis. Aišku gyvenime visko būna. Jasikevičius 18 būdamas nebuvo laikomas geriausiu savo kartos krepšininku. Bet jau 21-rių būnant talentas turi matytis. Aišku gyvenimas visaip gali pasisukti ir M.K. gali pasiekti daugiau. Bet tai būtų labiau tikėtina jei kalbėtume apie 20 nesulaukusius krepšinikus.
2012-04-30
+4
Atsakyti
JuozasTai kur Jūsų Valančiūno pasirengimas NBA? Kur jo geras žaidimas Čempionatuose? BBL prieš Žalgirį nepažaidžia, Eurocup'e nepažaidžia. Ir dėl ko Jūs išaukštinat tą Valančiūną? Andriuškevičius jau daugiau pasiekęs už Valančiūną, o Kupšą galima statyti šalia. Pasiekimai vienodi, tik kad Kupšo duomenys yra geresni.


Andriuskevicius laimejo 3 aukso medalius ir buvo 3 kartus pripazintas MVP? Neteko girdeti kazkaip...
2012-04-30
-4
Atsakyti
Yra nemažai žaidėjų,kurie nieko nerodė prieš NBA,bet NBA atsiskleidė net ir pašaukti gale.

1999m 57 pick: Manu Ginobili turbūt apie jį net komentuoti nereikia.

2000m 43 pick: Michael Redd 26.7 taško geriausias sezonas.

2001m 30 pick:Gilbert Arenas 29,3 taško, g.s.

2001m 37 pick: Mehmet Okur 18 taškų ir 9 reb geriausiu laiku.

2002m 35 pick: Carlos Boozer vienas iš Bulls lyderių.

2002m 50 pick: Darius Songaila nebuvo stiprus, bet įsitvirtino NBA. Be to, lietuvis. :)

2002m 56 pick: Luis Scola 18 taškų ir 8 atk.k. geriausiu laiku.(Bet Scola turėjo gero vardą europoje)

2003m 47 pick: Mo Williams 17 taškų ir 6 rez. p. geriausiu laiku.

2004m 44 pick: Trevor Ariza 15 taškų geriausiu laiku.

2005m 40 pick: Monta Ellis vienas iš Bucks lyderių

2005m 57 pick: Marcin Gortat stiprus centras išlindęs iš Howardo šešėlio.

2006m 47 pick: Paul Millsap vienas iš Utah Jazz lyderių šiuo metu su 17 taškų per rungt.

2007m 48 pick: Marc Gasol vienas iš Grizlių lyderių.

2008m 31 pick: Nikola Pekovic atsiskleidė šį sezoną.

2008m 35 pick: DeAndre Jordan Pagrindinis Clippers centras, gerai ginasi.

2008m 45 pick: Goran Dragic superinę formą sezonui einant į pabaigą įgavo.

2009m 37 pick: Įsitvirtino čiampioniškoje komandoje. Startinis žaidėjas.

2010, 2011 dar jauni pickai, bet neabejoju,kad bus ir šiais metais pašauktų gale žaidėjų,kurie atsiskleis ir bus stiprūs. Net neišvardinau visų ir kitais metais, išvardinau tik ryškiausius atsiskleidusius žaidėjus, bet garsių pavardžių yra daugiau. Vidutiniškai 3-5 žaidėjai pašaukti antram rate būna stipriais NBA žaidėjais ateityje.
2012-04-30
-17
Atsakyti
xx
nebejuokinkit ka sis grybas ten veiks.. jis LKL jei neziba net o jau uz J.V sakot kad geresnis.:D
2012-04-30
-3
Atsakyti
to Tomas123
tai surinko dviguba jonas
2012-04-30
-7
Atsakyti
fidofilas
cj bus pasauktas nuo kokio 27 saukimo
2012-04-29
-1
Atsakyti
Karolisz
Kas sakot, kad sito geresni rezultatai, tai neuzmirskit, kad jis ir yra vyresnis dviem metais, nei Valanciunas. :)
2012-04-29
+5
Atsakyti
stakles
Manau kad per kelis menesius jis gali tapti pabuves jav nors savaite geresniu zaidejas
2012-04-29
-3
Atsakyti
jis yra MEDIS. Visiškai be reakcijos. Kiek žiūrėjau varžybų, tai galva mažesni centrai maudė jį kaip pirmoką. Jam dar reikia iki LKL lygio užaugt, po to bandyti laimę kokioj ispanijoje ar italijo, nors nemanau, kad pasieks kanors geriau, nei LKL..
2012-04-29
+1
Atsakyti
to Jusas
pas Kupsa kunas didesnis
2012-04-29
-7
Atsakyti
Jusas
Kupso duomenys ,lyginant kaip Valanciuno daug prastesni,nors ugis galbut ir 215cm bet labai trumpos rankos,ir siaip balbut distancinis metimas tik siek tiek geresnis,o daugiau dar dirbt ir dirbt!!!
2012-04-29
-5
Atsakyti
Juozas
Tai kur Jūsų Valančiūno pasirengimas NBA? Kur jo geras žaidimas Čempionatuose? BBL prieš Žalgirį nepažaidžia, Eurocup'e nepažaidžia. Ir dėl ko Jūs išaukštinat tą Valančiūną? Andriuškevičius jau daugiau pasiekęs už Valančiūną, o Kupšą galima statyti šalia. Pasiekimai vienodi, tik kad Kupšo duomenys yra geresni.
2012-04-29
-4
Atsakyti
viskas gerai
po paskelbino kad jis eina i NBA jis pradejo atsigaut pradejo lost maciau paskutiniasias 2 varzybas
2012-04-29
Atsakyti
JuozasStumat ant Andriuškevičiaus, stumat ant Kupšo, garbinat Valančiūną...O jeigu pažvelgtumėme šiek tiek atgal? Kai Andriuškevičius ėjo į NBA visi jį garbinot, perspektyviu vadinot ir t.t. Tuomet Andriuškevičius buvo garbinamas kaip ir Valančiūnas dabar. Nueis tas Valančiūnas ir NBA ir kas tada? Sėdės ant suolo ir viskas.Sakot, kad Kupšas per silpnas LKL? O kaip Valančiūnas žaidžia? Iki lanko net nepašoka. Pažiūrėkime kaip final 4 Eurocup lošė? Reboundu nėra, FG net nebando mest. Neturi jis įgudžių, nėra pasiruošęs.Tas pats ir su Kupšu, nėra jis dar visiškai pasirengęs, bet jeigu jam pasiseks dings visi jo hate'eriai ir kritikai ir visi tapsite fanais... Ką parodo ir Martyno situacija, buvote visi fanai, bet kai jam nepasiseke, tai prasidėjo "sasyskos" ir visas kitas stumimas...Ar tokie turi būti tikri fanai?


Tu gal pajegus skirti kur ya antro rato saukimas ir kur penkto?Niekas top 5 suakimu ant suolo nepudo, tik jei jie nieko nerodo tada nusodina (kaip Thabeet, Grizliu antras saukimas). Bet sansu Jonas tikrai gaus, juolab pazvelk i Raptors prieki.

Kas ji ten nukonkuriuos? Druckis Gray ar 37 metu 'Big Cat'?

Kupsas jei nueis i NBA tai tik i pati gali, kur ziadjuiis vis net minutes neduoda ir iskart siuncia i D-league. Tokie atviejai kaip Ginobili yra labai, labai retos isimtys.

Vat Motiejunui irgi sunkiau. Jis ateina kaip 20-uko saukimas kas automatiskai mazina jo akcijas ir dar i Houstona kur priekine linija yra tiesiog perpildyta. Gali su juo buti kaip su Kanteriu - kiek zaidzia - zaidzia gerai, bet todel kad priekine linija yra perpildyta zaidimo laiko beveik negauna nepaisant savo ziadimo.

Panasi situacija kaip su Rediku Ryte beje, bet as vis tikiuos ikad Djikic ateis i prota ir leist Redika ne tik kuomet varzovai triuskinami ar kuomet nemazai zaideju su traumomis ar pavarge bet ir rimtose rungtynese.
2012-04-29
-4
Atsakyti
KaravanasTRUMPASapie kokinba sitas snarglys sneka?gal galva susitrenke?jam dar daug zoles apsikt,kad bent padoriu lkl zaideju tapt,opaskui gal tik iz algiri po kelias min irtada dar kik padoraus atsarginio zalgirio,po to pagrindiniureik tapt ir tk tada pradet mastyt apie nba,bet ti mastyt darNereikia jau stumt ... Jei pašauks ,gaus geros patirties , treniruotėse dalyvaus , gal NBA vasaros lygą eis gal kas pastebės iš NBA klubų jį ir pasiims . Jau geriau eiti į NBA ir tobulėti , o ne sėdėti LKL ir laukti kol gausi pasiūlymą iš Latvijos , Ukrainos lygos ir šeip jam gera reklama ateičiai , nes bus lengviau jam klubą geresnį susirasti .. Aišku sutinku su tavim , kad jam reikia daug dirbti , ''žolės prišikti '' ,kad būtų LKL lygio žaidėju ir t.tJuozasStumat ant Andriuškevičiaus, stumat ant Kupšo, garbinat Valančiūną...O jeigu pažvelgtumėme šiek tiek atgal? Kai Andriuškevičius ėjo į NBA visi jį garbinot, perspektyviu vadinot ir t.t. Tuomet Andriuškevičius buvo garbinamas kaip ir Valančiūnas dabar. Nueis tas Valančiūnas ir NBA ir kas tada? Sėdės ant suolo ir viskas.Sakot, kad Kupšas per silpnas LKL? O kaip Valančiūnas žaidžia? Iki lanko net nepašoka. Pažiūrėkime kaip final 4 Eurocup lošė? Reboundu nėra, FG net nebando mest. Neturi jis įgudžių, nėra pasiruošęs.Tas pats ir su Kupšu, nėra jis dar visiškai pasirengęs, bet jeigu jam pasiseks dings visi jo hate'eriai ir kritikai ir visi tapsite fanais... Ką parodo ir Martyno situacija, buvote visi fanai, bet kai jam nepasiseke, tai prasidėjo "sasyskos" ir visas kitas stumimas...Ar tokie turi būti tikri fanai?Valančiūnui nebus Andriuškevičiaus likimas . Dėl ko ? dėl to ,kad jis jau Europoj apsiprato žaisti , Ryto lyderis , gal jau pamiršai ,kad buvo išrinktas VTB lygos mėnesio žaidėju ? Ir jis jau žymei geriau ginasi nei anksčiau , bet kai priaugs masės , tai iš jo išaugs žvėris ir dar Valančiūnui Raptors komandoje garantuotas laikas , nes 5 pick'ą paėmė žaidėją ne ant suolo pūdyti , o kad komandoj taptu LYDERIU .


Geriausias komentaras sitam straipsnyje.
2012-04-29
+6
Atsakyti
Anonimas
SIAULIUOSE KAIP VISADA... POLICIJA TEN PATRULIUOJA KADA NORS??

Sekmadienį ŠPPK (Šiaulių pirmasis policijos komisariatas - red. past.) gautas pranešimas, kad M. Valančiaus gatvėje, netoli parduotuvės „IKI“ įvyko muštynes, yra sužeistųjų. Kaip vėliau paaiškėjo, buvo užpultas ir sumuštas Kauno „Žalgirio“ ir Lietuvos rinktinės aukštaūgis Paulius Jankūnas. Pirminiais duomenimis aukštaūgis patyrė stiprius galvos ir pilvo srities sumušimus. Krepšininkas nedelsiant buvo nuvežtas į VšĮ „Respublikinę Šiaulių ligoninę“. Jo būklė stabili.

Kartu su Pauliumi Jankūnu buvęs Kauno „Žalgirio“ įžaidėjas Mantas Kalnietis į įvykio vietą atvykusiems policijos pareigūnams teigė, kad juos greičiausiai užpuolė Vilniaus „Lietuvos Ryto“ sirgaliai.

„Mes su Pauliumi (Pauliumi Jankūnu - red. past.) prieš BBL rungtynes nutarėme pasivaikščioti Šiauliuose. Užėję į parduotuvę „IKI“ nusipirkome mineralinio vandens, o vos po kelių akimirkų po išėjimo iš parduotuvės prie mūsų prisikabino penki jaunuoliai. Vienas iš jų vilkėjo Ryto (Vilniaus „Lietuvos Ryto“ - red. past.) marškinėlius. Kilo muštynės...“, - telefonu teigė Kauno „Žalgirio“ įžaidėjas Mantas Kalnietis.

Pats Mantas Kalnietis muštynių metu stipriau nenukentėjo.

„Norėdami išvengti konflikto apsisukome ir patraukėme viešbučio link, tačiau vos mums nusisukus ir pradėjus eiti vienas iš jų užšoko ant Pauliaus nugaros, o kiti padėjo jį parversti ant žemės ir pradėjo spardyti. Likusieji du puolė mane. Laimei iš kažkur atbėgo žmonių, kurie padėjo apsiginti. Deja, Pauliui kliuvo stipriau negu man. Kažkokie bepročiai.“, - pykčio neslėpė Lietuvos rinktinės įžaidėjas.

Papildyta 16.12 val.: Policija sulaikė du įtariamuosius K.M. (gim. 1992) ir D.E. (gim. 1989). Jie pristatyti į policijos komisariatą.

Įvykis tiriamas.
2012-04-29
+2
Atsakyti
TRUMPASapie kokinba sitas snarglys sneka?gal galva susitrenke?jam dar daug zoles apsikt,kad bent padoriu lkl zaideju tapt,opaskui gal tik iz algiri po kelias min irtada dar kik padoraus atsarginio zalgirio,po to pagrindiniureik tapt ir tk tada pradet mastyt apie nba,bet ti mastyt dar


Nereikia jau stumt ... Jei pašauks ,gaus geros patirties , treniruotėse dalyvaus , gal NBA vasaros lygą eis gal kas pastebės iš NBA klubų jį ir pasiims . Jau geriau eiti į NBA ir tobulėti , o ne sėdėti LKL ir laukti kol gausi pasiūlymą iš Latvijos , Ukrainos lygos ir šeip jam gera reklama ateičiai , nes bus lengviau jam klubą geresnį susirasti .. Aišku sutinku su tavim , kad jam reikia daug dirbti , ''žolės prišikti '' ,kad būtų LKL lygio žaidėju ir t.t

JuozasStumat ant Andriuškevičiaus, stumat ant Kupšo, garbinat Valančiūną...O jeigu pažvelgtumėme šiek tiek atgal? Kai Andriuškevičius ėjo į NBA visi jį garbinot, perspektyviu vadinot ir t.t. Tuomet Andriuškevičius buvo garbinamas kaip ir Valančiūnas dabar. Nueis tas Valančiūnas ir NBA ir kas tada? Sėdės ant suolo ir viskas.Sakot, kad Kupšas per silpnas LKL? O kaip Valančiūnas žaidžia? Iki lanko net nepašoka. Pažiūrėkime kaip final 4 Eurocup lošė? Reboundu nėra, FG net nebando mest. Neturi jis įgudžių, nėra pasiruošęs.Tas pats ir su Kupšu, nėra jis dar visiškai pasirengęs, bet jeigu jam pasiseks dings visi jo hate'eriai ir kritikai ir visi tapsite fanais... Ką parodo ir Martyno situacija, buvote visi fanai, bet kai jam nepasiseke, tai prasidėjo "sasyskos" ir visas kitas stumimas...Ar tokie turi būti tikri fanai?


Valančiūnui nebus Andriuškevičiaus likimas . Dėl ko ? dėl to ,kad jis jau Europoj apsiprato žaisti , Ryto lyderis , gal jau pamiršai ,kad buvo išrinktas VTB lygos mėnesio žaidėju ? Ir jis jau žymei geriau ginasi nei anksčiau , bet kai priaugs masės , tai iš jo išaugs žvėris ir dar Valančiūnui Raptors komandoje garantuotas laikas , nes 5 pick'ą paėmė žaidėją ne ant suolo pūdyti , o kad komandoj taptu LYDERIU .
2012-04-29
+13
Atsakyti
Juozas
To Vafliarijus,

Kodėl esi užtikrintas, kad jam pasiseks?

99% galvojo, kad ir Martynui pasiseks.
2012-04-29
-5
Atsakyti
JuozasStumat ant Andriuškevičiaus, stumat ant Kupšo, garbinat Valančiūną...O jeigu pažvelgtumėme šiek tiek atgal? Kai Andriuškevičius ėjo į NBA visi jį garbinot, perspektyviu vadinot ir t.t. Tuomet Andriuškevičius buvo garbinamas kaip ir Valančiūnas dabar. Nueis tas Valančiūnas ir NBA ir kas tada? Sėdės ant suolo ir viskas.Sakot, kad Kupšas per silpnas LKL? O kaip Valančiūnas žaidžia? Iki lanko net nepašoka. Pažiūrėkime kaip final 4 Eurocup lošė? Reboundu nėra, FG net nebando mest. Neturi jis įgudžių, nėra pasiruošęs.Tas pats ir su Kupšu, nėra jis dar visiškai pasirengęs, bet jeigu jam pasiseks dings visi jo hate'eriai ir kritikai ir visi tapsite fanais... Ką parodo ir Martyno situacija, buvote visi fanai, bet kai jam nepasiseke, tai prasidėjo "sasyskos" ir visas kitas stumimas...Ar tokie turi būti tikri fanai?


Nebesvaik del valanciuno
2012-04-29
+4
Atsakyti
Juozas
Stumat ant Andriuškevičiaus, stumat ant Kupšo, garbinat Valančiūną...

O jeigu pažvelgtumėme šiek tiek atgal? Kai Andriuškevičius ėjo į NBA visi jį garbinot, perspektyviu vadinot ir t.t. Tuomet Andriuškevičius buvo garbinamas kaip ir Valančiūnas dabar. Nueis tas Valančiūnas ir NBA ir kas tada? Sėdės ant suolo ir viskas.

Sakot, kad Kupšas per silpnas LKL? O kaip Valančiūnas žaidžia? Iki lanko net nepašoka. Pažiūrėkime kaip final 4 Eurocup lošė? Reboundu nėra, FG net nebando mest. Neturi jis įgudžių, nėra pasiruošęs.

Tas pats ir su Kupšu, nėra jis dar visiškai pasirengęs, bet jeigu jam pasiseks dings visi jo hate'eriai ir kritikai ir visi tapsite fanais... Ką parodo ir Martyno situacija, buvote visi fanai, bet kai jam nepasiseke, tai prasidėjo "sasyskos" ir visas kitas stumimas...

Ar tokie turi būti tikri fanai?
2012-04-29
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.