“Milwaukee Bucks” įžaidėjas T.J.Fordas šeštadienį pirmą kartą mėtė į krepšį po daugiau kaip metų pertraukos. Debiutiniame sezone NBA T.J.Fordui buvo pažeistos stuburo smegenys.

“Buvau patenkintas, pagaliau galėjęs jausti krepšinį su daktaro leidimu”, - pasakojo T.J.Fordas.

Traumą “Bucks” krepšininkas patyrė praėjusių metų vasario 24 dieną. Rungtynių metu T.J.Fordas nugara nukrito ant parketo.

Šeštadienį dvi treniruotes turėjęs krepšininkas teigė, jog nesijaučia praradęs savo žaidimo. Tačiau jis pripažino, jog norėdamas atgauti formą, turės įdėti daug darbo.

Po šešių savaičių T.J.Fordo laukia dar begalę testų, po kurių jis tikisi tęsti NBA karjerą.

2003 metų NBA naujokų biržoje T.J.Fordas buvo pakviestas 8 šaukimu. Per pirmąjį savo sezoną naujokas vidutiniškai pelnydavo 7,1 taško, atkovodavo 3,2 kamuolio bei atlikdavo 6,5 rezultatyvaus perdavimo.

Iš rikiuotės iškritus T.J.Fordui, “Bucks” pirmajame atkrintamųjų varžybų etape nusileido “Detroit Pistons” krepšininkams.

Nors po praėjusių metų gegužę atliktos operacijos buvo tikimasi, jog įžaidėjas grįš dar prieš 2004-2005 metų sezoną, “Bucks” treneriams teko nusiminti. Be jo, Milvokio krepšininkai prastai pasirodė šį sezoną ir į atkrintamąsias varžybas nepateko.
Komentarai:
jo, trauma labai jau rimta jam pasitaike
2005-04-17
+13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.