Gintarės Petronytės 20 pelnytų taškų pergalei neužteko
Gintarės Petronytės 20 pelnytų taškų pergalei neužteko
Nuotr. LKF/V.Mikaitis
Pralaimėjimą po keturių pergalių paeiliui patyrė Lietuvos moterų rinktinė (5-2). Europos moterų krepšinio čempionato atrankos turnyre lietuvės svečiuose 58:60 (7:15, 16:12, 18:25, 17:8) nusileido Slovakijos rinktinei (5-1), tačiau tai nesutrukdė užsitikrinti kelialapio į Senojo žemyno pirmenybes.

Likus žaisti 2 minutes po Giedrės Paugaitės dvitaškio skirtumas sumenko iki minimumo (58:59). Slovakės per likusį laiką pataikė tik 1 baudą ir lietuvėms paliko 15 sekundžių, tačiau Marinos Solopovos tritaškis ir Sandros Linkevičienės dvitaškis skriejo pro šalį.

Pirmąsias tarpusavio rungtynes Kaune mūsiškės laimėjo 78:64.

Kitas rungtynes Lietuvos rinktinė žais trečiadienį, kuomet namuose priims Belgijos krepšininkes. Pergalės atveju lietuvės išliktų C grupės lyderėmis.

Slovakija: Ivana Jalcova 11, Anna Jurecnkova 9 (8 atk. kam.), Lucia Kupčikova ir Klaudia Lukacovicova (8 atk. kam.) po 8.

Lietuva: Gintarė Petronytė 20, Eglė Šulčiūtė 14, Sandra Linkevičienė 10, Marina Solopova ir Inesa Visgaudaitė po 5, Giedrė Paugaitė 2 (Gabrielė Gutkauskaitė, Kristina Vengrytė, Kristina Alminaitė.

Komentarai:
sutinku su X
sutinku 100 proc. su komentatorium X. Manau jis nelygima treneriu, o nori pabrezti, kad tik atejes i rinktine zaidejas labai retai kur gauna zaisti tiek kiek senbuvis - jis turi islaukti savolaika. gal senbuvis ir daro daugiau klaidu, bet treneris vis tiek juo daugiau pasitiki ir ypac atsakingose varzybose. juk nors ir kaip pjautu gryba Jasikevicius - kenzura neleistu Dulkio.

Todel jaunos turi islaukt, irodyt, igyt pasitikejimo ir tada tures teisse ir klysti . O jeigu nenori to daryti, lai eina atostogauti. Cia kaip Motiejunas, jeigu jau jam negarantuoja daug minuciu - geriau atostogaus. Tokiu ir nereikia.

O moteru komandoje ir taip visos jaunos (gal tik Valuzyte ir Vengryte). Taip, kad nera ko rekti, kad jaunimui neleidzia pasireiksti,

Manau su belgemis gales visos reikstis. O jeigu jau Paulauskas neleis visu per paskutines - tada ir lokite ant jo.
2012-07-09
-1
Atsakyti
to x
Nors ne man taikei,bet nesutinku. Kemzura remiasi tikrai ne 7 zaidejais ir tiek mest pro sali tikrai niekam neleistu ir dar maco pabaigoj,kai galima isplest pergale.Vyrai veteranai verti pagarbos kad sutinka padet rinktinei,o moterys nusprende ilsetis,bet kitamet kai reikes zaist EC visos bus sveikos ir jaunimelis gales ilsetis (zinant Paulausko meile veteranems).Nors ir kokie vyru ankstesni nuopelnai butu ,tuo metu aikstelej zaidzia kam ta diena geriau sekasi. Ir nereikia cia lygint Kemzuros su Paulausku-nesulyginami dalykai.
2012-07-09
-5
Atsakyti
veteranas
Kas komentuoja isvaizda-daunai,cia ne grozio konkursas. Bet 1-9 ar 0-7 tai manau neleistina,nejaugi korupcija ir sporte.
2012-07-09
Atsakyti
to x
As ne tas, bet nesutinku :) Sunku net lyginti ar gincytis butu, nes moteru visa rinktine yra jaunimas, isskyrus 2 zaidejas :) Net kai kuriu ekspertu priskirta prie 'seniu' Solopova ir tai 1990 gimimo :)
2012-07-09
-11
Atsakyti
X
paklausius cia kai kuriu komentatoriu, turiu daug priekaistu Kemzurai. Kodel jis neleidzia zaisti Dulkio, toks geras jaunas zaidejas gaista laika rinktineje vietoj to , kad atostogautu, O Kemzura vis tuos "senius" laiko Jasikeviciu, Kleiza , Songaila....

O gal komentatorius "betvarke kai paulauskas dirba rintines treneriu " su manim nesutinka?
2012-07-08
-8
Atsakyti
fanas
komentatoriai tai ryskiai be vieno varsto! Toks ispudis, kad tik dziaugtusi,jeigu rinktine nepatektu i EC. Aisku, kadir Linkeviciene ir Solopova suzaide ne pacias geriausias rungtynes,bet tik jau nereikia svaigti, kad Pikciute, Alminaite ar dar ten kuri butu suzaidusios geriau. O Visgaudaite ir Gutkauskaite tikrai gavo pakankamai progu irodyti, kad gali zaisti , nieks ju ant suolo nemarinavo.

Sveikinu merginas ir trenerius!
2012-07-08
+3
Atsakyti
tragedijapaulauskas yra labai prastas treneris.i europos cempionata ir be paulausko treniravimo butu lietuvaites papuolusios.cia nematau jokio paulausko indelio.paulausko numyletines pabaisa solopova,tragedija jos fizionomija,shakes tiesiog,kaip taip gali moteris baisiai atrodyti,toks vaizdas,kad ji isvis nesiprausia,nevalyva,ir zaidzia atitinkamai,su tragisku pataikymo %,linkeviciene alla paulausko zvaigzde,kamuolio praradimo meistre,irgi leidziama del paulausko simpatiju jai,sulciute - dar viena grazuole protezonu papuolusi i rinktine,medis o ne krepsininke,nacickaite tai isvis nesuprantu is kur ji atsirado,atskrido is JAV ir paulauskas iskart ja po savo sparnu,zodziu,tragiskas jos zaidimas visose rungtynese,kuriose ji slampiojo po aikstele,petronyte stabili buvo vienintle is tos senosios gvardijos.taciau,jei paulauskas suksis ir toliau lietuvos moteru rinktines trenerio kedeje,po keleriu metu bus ate rinktinei tarptautineje arenoje,juk dabar reikia leisti jaunoms krepsininkems zaisti,esu mates kaip jos zaidzia,ir zaidzia gerai,o neleidziamos i aikstele,nes paulausko numyletines startiniame penkete.zodziu,katastrofa tiek su paulausku,tiek su jo padejeju.reiketu dar prilipdyti griga prie sio treneriu stabo,ir bus visiskas durniu laivas,idomu kas sturmanu labiausiai tiktu buti is sios treneriu trijules??


Kažkoks trenktas tu esi. Paskaičius komentarą, susidaro įspūdis, kad žaidėjos į rinktinę turi būti atrenkamos pagal grožį. Debiliškas mastymas. Matyt esi kokios nors į rinktinę nepapuolusios gražuolės giminaitis(ė). Treneriai dar užkliuvo. Dar nesibaigus atrankai rinktinė jau užsitikrino dalyvavimą EČ, bet vis tiek negerai kažkas? Tokie va susmirdę pseudo fanai, krepšinio guru labai nervuoja.
2012-07-08
Atsakyti
to Anonimas
Atrode blogiau negu praeitose runtynese nebus (1/8), pasirodo imanoma. Kvepia korupcija, normaliai taip neimetantiems zmonems neduoda tiek daug progu...
2012-07-08
+1
Atsakyti
photo
jei solopova butu poroje su milakniu,idomus vaizdelis butu.:)nei tai fotkinti,nei tai kazka komentuoti.:)

jei jasaitis butu poroje su pikciute - malonus vaizdas butu - grazi pora butu!!!
2012-07-08
+5
Atsakyti
Anonimas
Nu cia jau perlenkei lazda. Negalima taip ant panu varyt.
2012-07-08
-5
Atsakyti
tragedija
paulauskas yra labai prastas treneris.i europos cempionata ir be paulausko treniravimo butu lietuvaites papuolusios.cia nematau jokio paulausko indelio.paulausko numyletines pabaisa solopova,tragedija jos fizionomija,shakes tiesiog,kaip taip gali moteris baisiai atrodyti,toks vaizdas,kad ji isvis nesiprausia,nevalyva,ir zaidzia atitinkamai,su tragisku pataikymo %,linkeviciene alla paulausko zvaigzde,kamuolio praradimo meistre,irgi leidziama del paulausko simpatiju jai,sulciute - dar viena grazuole protezonu papuolusi i rinktine,medis o ne krepsininke,nacickaite tai isvis nesuprantu is kur ji atsirado,atskrido is JAV ir paulauskas iskart ja po savo sparnu,zodziu,tragiskas jos zaidimas visose rungtynese,kuriose ji slampiojo po aikstele,petronyte stabili buvo vienintle is tos senosios gvardijos.taciau,jei paulauskas suksis ir toliau lietuvos moteru rinktines trenerio kedeje,po keleriu metu bus ate rinktinei tarptautineje arenoje,juk dabar reikia leisti jaunoms krepsininkems zaisti,esu mates kaip jos zaidzia,ir zaidzia gerai,o neleidziamos i aikstele,nes paulausko numyletines startiniame penkete.zodziu,katastrofa tiek su paulausku,tiek su jo padejeju.reiketu dar prilipdyti griga prie sio treneriu stabo,ir bus visiskas durniu laivas,idomu kas sturmanu labiausiai tiktu buti is sios treneriu trijules??
2012-07-08
Atsakyti
Anonimas
Pritariu tam ilgam pavadinimui. Siandien galejo laimet jei ne Paulausko taktika leist gale mest Solopovai,kurios taiklumas siandien 1 is 9. o ir mylimiausia Linkeviciene gale prarado kamuoli ir velgi pramete. Isivaizduoju kaip gerbiamasis isterikuotu jei kuri is jaunu lemiamu momentu prarastu kamuoli,o cia gi viskas galima,Nacickaite kaip visada 0 is 7,o laiko i valias. Cia pasekme,kai leidzia zaist tik tom kurios patinka,o kitas uzmarinuoja ant suolo. Paugaite jau antras varzybas varo i minusa,bet nera i ka pakeist,nes Pikciute nezaidus nei vienu varzybu,tikrai atrodys neaip,pas Linkeviciene klaidos,Solopova taip ir liko suaidus gerai tik vienas varzybas ir nors ir nekrenta bet meta kiek nori o gal ikris. Nacickaite isvis be komentaru,niekaip nesuprantu ka jin cia veikia. Kur cia taktika. Paulauskui niekaip nedasunta kad komandoj yra 12 zaideju. Kaip galima leist tiek mest jei saudo i pievas.
2012-07-08
-7
Atsakyti
TO betvarke
Tai kad Solopova irgi jauna 1990m. gimimo.
2012-07-08
-3
Atsakyti
H
Viskas, kadangi olandes uzdejo slovenems, jau nesvarbu likusios rungtynes. SU PERGALE & PASIEKTU TIKSLU!
2012-07-08
-1
Atsakyti
to VARDASVARTOTOJO
giliai dzin, nes tiek pries slonenes tiek pries slovakes yra geresnis tarpusavio santykis. Nebent sugebetu pralosti namie belgems, kurios nelaimejo pries nieka, netgi olandes - kas nerealu.
2012-07-08
Atsakyti
Saunuoles, bet kokiu atveju :)

http://ailithuania.com/post/23670867446/...
2012-07-07
-16
Atsakyti
betvarke kai paulauskas dirba rintines treneriu
klausimas paprastas: kodel rinktineje yra lina pikciute,bet jai neduodamas laikas ringtyniauti??kodel linkeviciene,sulciute,solopova zaidzia,o jaunos nezaidzia???apskritai,kazkokia tai nesamone,specialiai jaunos krepsininkes zlugdomos.leidziama solopova,kuri baisi kaip velnias,taciau kiek ji prametineja,kodel jai leidziama rungtyniauti,kodelnacickaite leidziama i aikstele??zodziu,kol bus paulauskas rintines treneriu,jokiu rimtu pergaliupasaulio,ejropos cempionatuose nebebus.kai bus rimtos varzoves,paulauskas skaicius pralaimejimus.lauk ta paulauska is rinktines!!!ir laikas jaunoms krepsininkems duoti rungtyniauti,uztenka linkevicienes,sulciutes,ir kitu,kurios yra tarytum nelieciamos.man gaila jaunu krepsininkiu.jos gaista laika rinktineje,vietoj to,kad siuo metu poilsiautu,tai kaip verges paulausko rinktineje.dziaugiuosi bent tuo,kad paulauskas buvo isspirtas is jekaterinburgo stiprios moteru komandos vyr trenerio posto.laiku rusai suprato,kad su juo dideliu pergaliu nebebus,su tokiomis pasaulio zvaigzdemis siemet paulauskas patyre fiasko,malaciai rusai,kad su juo neoratese kontrakto!!!
2012-07-07
+5
Atsakyti
na ir gut, laukem
2012-07-07
-4
Atsakyti
wan
Vistiek jus geriausios!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-07-07
-2
Atsakyti
OLANDES LAIMI PRIES SLOVENIAS , TAI MUSISKEMS GERAI ? TINKA ? ANIA ?
2012-07-07
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.