Ryanas Hollinsas nuo atsarginių žaidėjų suoliuko turėtų keisti DeAndre Jordaną
Ryanas Hollinsas nuo atsarginių žaidėjų suoliuko turėtų keisti DeAndre Jordaną
Nuotr. AP-Scanpix
Los Andželo „Clippers“ ekipa toliau savo sudėtį stiprina laisvaisiais agentais. Šį kartą Kalifornijos komanda sukirto rankomis su 27 metų 213 cm ūgio vidurio puolėjo Ryanu Hollinsu.

Hollinsas ir „Clippers“ sudarė vienerių metų sutartį. Rungtyniaudamas Los Andžele aukštaūgis gaus veterano minimumo atlyginimą – 1,065 mln. JAV dolerių.

„Ryanas yra laimingas būdamas „Clippers“ nariu, – kalbėjo Hollinso agentas Toddas Ramasaras. – Jis laimingas grįžęs į Los Andželą ir jis tikisi padėti „Clippers“ komandai.“

Hollinsas turėtų būti ketvirtas aukštaūgis komandoje, kartu su starto penketo nariais Blake'u Griffinu ir DeAndre Jordanu bei atsarginiu Lamaru Odomu.

Praėjusį sezoną Hollinsas pradėjo Klivlendo „Cavaliers“ gretose, o užbaigė Bostono „Celtics“ ekipoje bei vidutiniškai per 13 minučių pelnydavo po 3,4 taško ir atkovodavo po 2,1 kamuolio.

Komentarai:
Anonimas
o kenyon martin liko ar išeis?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-07-21
-1
Atsakyti
Žinant Clipperių istoriją, tai jiems geras ar blogas pernai sezonas buvo vistiek jis praktiškai geriausias istorijoje buvo, na, o kitiems metams perspektyvos irgi labai geros. Kaip čia kažkas rašė bnews.lt Los Angelo derbiai bus įspūdingi.
2012-07-20
+8
Atsakyti
Anonimas
Nori užsidirbti tiesiog naršydamas internete ? Registruokis : https://www.jointopline.com/register?fid...
2012-07-20
-6
Atsakyti
Nors Griffinas išpūsta žvaigždė,abu su CP3 PO žaidė traumuoti,be to,neturėjo Billups'o,kuris jiem labai svarbus,o Centras tai tikrai lievas,tokios algos tikrai nevertas kiek gauna,gynyba apsiriboja ties blokais.

Ir nėra jie jau tokie stiprus,pasisekė kad Grizlius pirmam rounde nukalė,tai kažkiek nustebino,o prieš ''Spurs'' neturėjo šansų jie.
2012-07-20
-14
Atsakyti
nu clippers atrodo tokia stipri komanda bet matyt jauni ir neturi patirties kad taip levai zaide PO, turejo ir paul izaideja tikrai gera, apie griffin nekalbu, centra deandre jordan negalit sakyt kad levas, ilgas atsarginiu suolelis ir geras :(
2012-07-20
+14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.