Lavrinovičius: „Žalgiriui“ visada teikiau pirmenybę“

2012-07-21 10:44
Marius Bagdonas, „Kauno diena“

Darjušas Lavrinovičius sako lengvai radęs kalbą su „Žalgirio“ vadovais
Darjušas Lavrinovičius sako lengvai radęs kalbą su „Žalgirio“ vadovais
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Į Kauno „Žalgirį“ sugrįžęs Darjušas Lavrinovičius neslepia – Kauno komanda visuomet buvo prioritetų sąrašo viršūnėje. „Labai džiaugiuosi, kad mums pagaliau pavyko susitarti“, – vakar dienraščiui „Kauno diena“ sakė 32-ejų metų puolėjas.

– Koks jausmas po 6 metų pertraukos sugrįžti į „Žalgirį“? – „Kauno diena“ paklausė Lavrinovičiaus.
– Labai tuo džiaugiuosi. Malonu, kad grįžtu į komandą, kurioje galima sakyti pradėjau savo kelią didžiajame krepšinyje. Visada norėjau čia grįžti. Šiemet jaučiau didelį klubo vadovų dėmesį ir dėl to sugrįžimas tampa dar džiugesnis. Visada maloniau žaisti komandoje, kurioje esi laukiamas.

– Ar turėjote daugiau pasiūlymų?
– Žinoma, kad turėjau. Jų buvo tikrai nemažai, tačiau kai manimi pradėjo domėtis kauniečiai, pirmenybę teikiau tik jiems. Niekada neslėpiau, kad Lietuvoje rungtyniauti man yra didelis malonumas. Be to, „Žalgiryje“ rungtyniauja daug mano draugų. Aš pažįstu visus būsimus savo bendraklubius. Prisijungti prie tokio kolektyvo labai malonu.

– Derybos buvo ilgos?
– Susitarėme labai greitai ir nesunkiai. Klubas pasiūlė man priimtinas sąlygas, o mano norai ir lūkesčiai jiems buvo taip pat suprantami. Lengvai radome kompromisą.

– Šiemet nebuvote pakviestas į rinktinės treniruočių stovyklą. Kaip leidžiate vasaros atostogas?
– Individualiai palaikau sportinę formą, mankštinuosi kiekvieną dieną. Amžius jau ne tas, kad galėčiau ramiai ilsėtis ir nieko nedaryti.

– Šią vasarą turite daugiau laisvo laiko. Tai leis geriau pasiruošti naujam sezonui?
– Aš visada esu optimistas ir stengiuosi pamatyti tik teigiamus aspektus. Turėsiu daugiau laiko, galėsiu ramiai pailsėti, patausoti sveikatą ir skirti daugiau dėmesio klubui.

– Praėjusiais metais skundėtės nugaros skausmais. Kaip jaučiatės šiuo metu?
– Galiu pasidžiaugti, kad šiuo metu viskas yra labai gerai, jaučiuosi puikiai ir nekantrauju, kada galėsiu pradėti rengtis naujam sezonui su komanda.

– Ar šeima gyvens kartu su jumis?
– Su žmona dar neapsisprendėme. Mūsų vaikai turi eiti į mokyklą, tad artimiausiomis dienomis domėsimės, kurią mokyklą jie galėtų lankyti ir ar dar bus laisvų vietų. Man kaip tėvui, norisi, kad atžalos eitų į gerą mokyklą. Jei šias problemas pavyks išspręsti, tuomet šeima tikrai gyvens kartu su manimi Kaune.

– Esate 32-ejų metų. Ar sutartis su „Žalgiriu“ bus paskutinė jūsų karjeroje? Įsivaizduojate, kad Kaune galėtumėte pabaigti karjerą?
– Dabar dar negalvoju, kad tai bus paskutinis mano kontraktas, tačiau neslėpsiu, jog tokiame klube užbaigti savo sportinį kelią tikrai norėčiau.

Komentarai:
As
Šaunuolis Lavrinovičius, kas i Žalgirį atėjo :)) Lietuvis lieka lietuvis :)
2012-07-23
-7
Atsakyti
CBRlavrikas musu!,drebekit ryto padlos,ar kaip ten vaikai spiegiat,jau si sezona tikrai busim visatos galingiausi!,poxui kad visas pasaulis rurina per visus galus,isleisim milijardus kad tik Ryta nukalti,o jau turint psichini ligoni savininku tai turetu visi iskarto pasiduoti!,plytas ismetem,liko tik arimas :)))


kaimieti ko blaskaisi , nepavydek , blogas bruozas :D tas tavo ritas visiskai nieksam nerupi nesusireiksmink , del rito nieks lavriko nepirktu DDDD jus praeitis
2012-07-22
+4
Atsakyti
LR
Mums nebaisus Lavrinovicius ir Darden mes turim Jomanta ir Babrauska ir eikit jus povelniu.
2012-07-22
+3
Atsakyti
jomajo!!!!!!!!!!!!!!
jus ziuriu nesuvokiate kas ka keicia... lavrikas keicia isvykusi legionieriu :D :D o ne klimaviciu!!!
2012-07-22
-1
Atsakyti
to pukis6
"nezinau ar jis rimtas, nes jankuno pozicijoje zais. O jankis visada gerai varo"

Na man atrodo geriau nei koks klimavicius ant keitimo.......
2012-07-22
-2
Atsakyti
na vasnaiperi jau nusipirko nes jis toks puolejas koks as kosmonautas-nei del kamuoliu kovoja nei nugara zaidzia. o tas dardenas tai slapia vista jei jau tviteri vejus rasineja. bt idomiausia bus kai reikes moketi algas o romka mes savo zaisliuka i gilu kampa.


nereik viska pagal ryta spresti , po puse sezono sustatinejat skolu ismokejimo grafikus ;D
2012-07-21
+4
Atsakyti
na va
snaiperi jau nusipirko nes jis toks puolejas koks as kosmonautas-nei del kamuoliu kovoja nei nugara zaidzia. o tas dardenas tai slapia vista jei jau tviteri vejus rasineja. bt idomiausia bus kai reikes moketi algas o romka mes savo zaisliuka i gilu kampa.
2012-07-21
-1
Atsakyti
ss
Rytfaniai visai achujiel jus, paciu pavadinimas toks pat kaip laikrascio, kurio niekas apart VILNIAUS neskaito, knisat prota del to, kad mes pasivadinom istoriniu, garbingu ir Lietuvai svarbiu pavadinimu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-07-21
+5
Atsakyti
Butu idealiausias priekis C Javtokas Lavrinovicius PF Jankunas Macvan :]]
2012-07-21
+8
Atsakyti
nezinau ar jis rimtas, nes jankuno pozicijoje zais. O jankis visada gerai varo
2012-07-21
-3
Atsakyti
Anonimas
Pastiprinimas kaip reikent, tik gaila, kad vel intrigos lkl nebus, rudupis nesistiprina juk

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-07-21
-1
Atsakyti
to H2O
Rytfaniu ruja man visada buvo ir bus dvarniagu ( lietuviskai butu misrunu ) ruja :DDD
2012-07-21
+3
Atsakyti
Diedukas08FanasRytfaniai uzteks cia rasinet nesamones visi zinom kad zalgiris tvarkys ryta ateinanciam sezone per visus galus nes rytas su tokia sudetim vargu ar rudupiui pasipriesins brolis per tuos jusu bulgarus darys ka nores--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltNezinau kas ka darys,bet broliai Ivanovai europos cempionate is Broliu Lavriku tyciojosi kaip norejo,tame cempionate is Lavriku visi tyciojosi,Ivanovai,Lampe ir t.t.


gal galim tiksliau apie tavo pasakas kaip bulgarai ten tyciojasi is musu
2012-07-21
-1
Atsakyti
FanasRytfaniai uzteks cia rasinet nesamones visi zinom kad zalgiris tvarkys ryta ateinanciam sezone per visus galus nes rytas su tokia sudetim vargu ar rudupiui pasipriesins brolis per tuos jusu bulgarus darys ka nores--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Nezinau kas ka darys,bet broliai Ivanovai europos cempionate is Broliu Lavriku tyciojosi kaip norejo,tame cempionate is Lavriku visi tyciojosi,Ivanovai,Lampe ir t.t.
2012-07-21
-3
Atsakyti
Fanas
Rytfaniai uzteks cia rasinet nesamones visi zinom kad zalgiris tvarkys ryta ateinanciam sezone per visus galus nes rytas su tokia sudetim vargu ar rudupiui pasipriesins brolis per tuos jusu bulgarus darys ka nores

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-07-21
+18
Atsakyti
O gal "H20" yra pasivadinęs Kęstutis Marčiulionis?- Algos iki galo jam neišmokėjo, nors nevertas buvo jos, tai dabar ir rėkia visam svietui, koks Kaunas kaimas ir kokie Kaunieičiai pusdurniai-lenkai.
2012-07-21
-5
Atsakyti
H2O_CezarinisH2O_CezarinisH2O_ir siulau nesiplesti,o kalbeti apie krepsini ,o cia faktai tokie ,zalgiris,tai pavadinimas lenku kaimo,o jame kita sezona zais lenku kilmes zaidejas ir bus paradoksas jei vel zalfaniai rytiecius lenkais vadins :),nors manau niekas nesikeis ,nes jus savo kiemo niekada nematote :),nors savinin kas rusas,pavadinimas lenku kaimo,zaidejas lenku kilmes,zodziu linksma :)Jei parodysi mums per google map, kur Lenkijoj yra kaimas, pavadinimu BC Žalgiris, aš tau 10 litų ant cizų pačioko duosiu.http://lt.wikipedia.org/wiki/Griunvaldas... tau metų?tipiskas zalfanis esi :),uzuot pripazines klydes bandysi toliau irodyneti koks oponentas jaunas durnas ar ttt... ,nes na juk visa zalfaniu orda cia sedi ir tave palaikys net jei pasakysi kad zeme ant drambliu laikosi :),gerai baigiam ,tu pats greriausias ir jus visi mega super duper,pasitikejimas ir ego gerai, bet kaip rodo faktai, kaunui naudos tai neatnesa ,vadinasi ne ten energija ir arogancija nukreipiama ,deja todel musu Lietuva ir regresuoja o kaunas ypac :(


Pridursiu ,kad tavo rasineliai man primena baimes tryda artejant sezonui islieta komentaruose. Prasome apsilankyti pas gydytoja psichikos centre vilniuje.
2012-07-21
-3
Atsakyti
Palikit jus ta vaika ramybej , jis pastoviai verkia kad k.net geriau bet sedi cia ir toliau verkia . Paskutiniai jo komentarai pvz. Javtoko trauma rinktinei nedidelis nuostuolis tik parodo jo lygi . Viskas kas surista su Zalgiriu yra blogai , vanduo ir tuo viskas pasakyta :D
2012-07-21
-2
Atsakyti
Mūšis įvyko tuometinėje ordino teritorijoje, į pietvakarius nuo Olštyno, tarp Griunfeldo, Tanenbergo (dab. Stembarkas) ir Liudviksdorfo (dab. Lodvigovas) kaimelių (tuo metu − Prūsijoje, dabar − Lenkijos teritorijoje). Lenkų istoriografijoje šis mūšis minimas kaip Griunvaldo mūšis, lietuvių – Žalgirio mūšis (vok. grün 'žalias' + vok. Wald 'miškas, giria'), Vokietijoje ir Vakarų šalyse – Tanenbergo mūšis (Tanenbergas – vietovė šalia Griunvaldo).
2012-07-21
+3
Atsakyti
H2O_as suprantu, kad matant nepatogius faktus zalfaniai vel ivels i gllobalia diskusija ir budami gana siauru paziuru negali paprasciausiai ,negali suvokti tikros jiems nepatogios tiesos ir uzuot kontraargumentuodami faktais, nusileidzia iki tipisko treninguoto kauniecio uzgauliojimu :) ,na nesu as nei lenkas nei portugalas ,as is siaures Lietuvos ,jau daugiau sansu kad puse kauno lenku kilmes nei as lenkas ar lenku kilmes :)p.s. tiek to, visi zino kad cia baskete yra zalfaniu sekta ir zalfaniai pagatavi irodyti,kad zeme plokscia nei mastyti logiskai ir pripazinti klydus,gero savaitgalio ir sekmes kita sezona su lenku priesaky ;)


Kokius dar faktus? Pasakei ne faktus ,o savo susapnuotas fantazijas.... Numetei nuoroda, ka zinau ,bent as tai nemaciau jokio kaimo su Zalgirio vardu... Tai jau irodo, kad viska trauki is savo galvos ,nu nieko jei tau palengvejo tai gerai, bet daugiau prasau neisliek savo sapnu siame saite.Aciu.
2012-07-21
-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.