Sigitą Kavaliauską suviliojo nauji karjeros iššūkiai
Sigitą Kavaliauską suviliojo nauji karjeros iššūkiai
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Šią vasarą Kauno „Žalgirio“ klubą palikęs fizinio parengimo treneris Sigitas Kavaliauskas artėjančiam sezonui ruošia Krasnodaro „Lokomotiv“ krepšininkus.

„Pastaruosius šešerius metus dirbau „Žalgiryje“, todėl norėjau kažką pakeisti, įgyti daugiau patirties užsienyje ir tobulėti. Džiaugiuosi sulaukęs klubo viceprezidento Gino Rutkausko kvietimo. Darbas Krasnodare man yra nauja ir įdomi patirtis“, – sakė Kavaliauskas.

Šį sezoną lietuvis treniruoja garsius krepšininkus – Simą Jasaitį, Nicką Calathesą, Ali Traore, Aleksandrą Maričių ir kitus.

„Šiuo metu sunku įvertinti žaidėjus, kadangi fizinis pasirengimas ir krepšinio rezultatai – skirtingi dalykai. Kartais geriausią fizinę formą pasiekęs krepšininkas negali pasigirti puikiais rezultatais aikštėje. Dabar visi sunkiai dirba, atlieka kiekvieną užduotį ir treniruojasi iš visų jėgų“, – pažymėjo Kavaliauskas.

Komentarai:
gerai nauji vejai, nes Zalgirio zaidejai paruosti prastokai, jie taip isdirbe savo raumenis, kad nei koju, nei ranku nebegali plastiskai valdyti, todel juda kaip kokie medziai, atletiskumo pas daugeli isvis nera.
2012-09-06
+1
Atsakyti
Anonimas
Nereikia čia stumti ant zmogaus dėl didesnių pinigų, kas nezino tai jam zalgirije šiais metais siūlė dvigubai mazesni atlyginima nei praėjusiais metais.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-09-06
+5
Atsakyti
pizhas
nu ir ka jei mokes? kiekvienas renkasi sau priimtinesni pasiulyma. dar gan jaunas, pinigai tikrai niekam nepamaiso. kiek emigravusiu i anglija, airija ar ispanija ir nieko, tai ir cia nereik pykt, kad pabego is zalgirio, o dar zinant romanovo kaprizus
2012-09-06
+3
Atsakyti
nu jo, patirties igyti, tik turbut dar reiketu pamineti, kad ruseliai matyt mokes N kartu didesnius pinigus nei zali
2012-09-06
+3
Atsakyti
Anonimas
ka čia slepi kur daugiau pinigų moka ten ir bėgi.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-09-06
+1
Atsakyti
Anonimas
Truputi pataisykit straipsni, V.ilievski jau nutrauke sutarty su krasnodaro klubu,tai jo tikrai netreniruoja,taip pat netreniruoja Blakney,Massey ir Chalmerso,nes su jais nepratestos sutartys,jie lose praejusi sezona.
2012-09-06
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.