„Žalgiris“ į Miuncheną išvyko be Kalniečio ir Kaukėno

2012-09-21 07:51
Marius Bagdonas, „Kauno diena“

Mantas Kalnietis toliau negali rungtyniauti dėl čiurnos traumos
Mantas Kalnietis toliau negali rungtyniauti dėl čiurnos traumos
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Kauno „Žalgiris“ grįžta į Miuncheną – miestą, kuriame prieš 13 metų iškovojo svarbiausią trofėjų per visą klubo istoriją: 1999-aisiais Bavarijos sostinėje žalgiriečiai pirmą ir kol kas vienintelį kartą triumfavo Eurolygos varžybose, rašo „Kauno diena“.

Varžovai rimti

Šiemet Joano Plazos kariaunos taip pat laukia dvejos rungtynės, tačiau jų svarba bus šiek tiek kuklesnė. Ateinantį savaitgalį žalgiriečiai dalyvaus buitinės technikos milžinės BEKO remiamų krepšinio lygų – Turkijos, Lietuvos, Vokietijos ir Rusijos – ekipų pirmą kartą organizuojamame turnyre. Kiekvieną rudenį BEKO taurės varžybas planuojama rengti vis kitoje šalyje.

„Audi Dome“ arenoje vyksiančiame turnyre, be „Žalgirio“, dalyvaus Turkijos čempionas Stambulo „Bešiktaš“, Rusijos stipriausia ekipa Maskvos CSKA bei turnyro šeimininkė Miuncheno „Bayern“. Bavarijos klubas praėjusio sezono Bundeslygos reguliariajame sezone užėmė penktąją vietą, o atkrintamąsias varžybas baigė ketvirtfinalyje.

Rytoj vyksiančiame pusfinalyje „Žalgirio“ varžovai bus turkai. Dėl kito kelialapio į finalą Ettore Messinos treniruojami CSKA krepšininkai kovos su šeimininkais.
Žalgiriečių kovas Bavarijoje galės stebėti ir mūsų šalies krepšinio aistruoliai – jas tiesiogiai transliuos LRT.

Tikslas – suderinti žaidimą

„Žalgiriui“ išvyka į Vokietiją bus dar vienas pasirengimo naujam sezonui etapų. Kol kas be kluptelėjimų žengiantys kauniečiai per pastarąsias savaites ne tik spėjo pradžiuginti sirgalius puikiu žaidimu, bet ir iškovojo du trofėjus – laimėjo Kauno sporto halėje pirmą kartą surengtą tarptautinį Stepo Butauto taurės turnyrą bei įveikė pagrindinį savo konkurentą Vilniaus „Lietuvos rytą“ mače dėl Lietuvos krepšinio Supertaurės.

„Mūsų tikslas – ir toliau mokytis, tobulėti bei vis geriau pažinti vienas kitą. Turime dar geriau įsisavinti mūsų rengiamo žaidimo taisykles tiek ginantis, tiek puolant. Nors tai ir draugiškas turnyras, turime būti ambicingi ir aikštėje atiduoti visas jėgas, kad taptume dar stipresni“, – apie turnyro Miunchene uždavinius kalbėjo Plaza.

Be dviejų gynėjų

Iškovoti trečiąjį šio sezono trofėjų „Žalgiriui“ bus nelengva – į Miuncheną neišskrido ir du ekipos lyderiai Mantas Kalnietis ir Rimantas Kaukėnas.

Kalnietis nepadėjo „Žalgiriui“ ir per atsakomąją Supertaurės dvikovą, nes treniruočių stovykloje Druskininkuose pasitempė čiurną. Kaukėnas traumą patyrė dvikovoje su „Lietuvos rytu“.

Plaza vis dar nenori rizikuoti gynėjų sveikata ir nusprendė žaidėjus patausoti.

„Mantas dar nėra atsigavęs po čiurnos traumos. Rimantui per paskutiniąsias rungtynes Vilniuje buvo sumušta koja. Be to, abu žaidėjai turėjo nemenką krūvį visą vasarą Lietuvos rinktinėje, todėl natūralu, kad jų savijauta nėra ideali, – savo sprendimą aiškino Plaza. – Tai nėra išskirtinis dalykas – daug komandų, savo sudėtyje turinčių rinktinės žaidėjų, šiek tiek nukenčia dėl tokių bėdų. Nutarėme šiuos du žaidėjus patausoti ir tikimės, kad į turnyrą Maskvoje jie jau galės vykti.“

Rugsėjo 29–30 d. žalgiriečiai dalyvaus Maskvoje vyksiančiame tradiciniame Aleksandro Gomelskio taurės turnyre.

Komentarai:
Pastaciau uz Zalgiri, tikekimes nenuvils ir sudraskys tuos turkus :)
2012-09-22
-1
Atsakyti
deiviukas99Sekmes Zalgiriui. ;)


Daugiau tokiu rytfaniu. Aciu
2012-09-21
-4
Atsakyti
Sekmes Zalgiriui. ;)
2012-09-21
+3
Atsakyti
50centuWilno_nashaJobnutas50centuJobnutas50centu (-0.51)va ir pirmi du pralaimejimai plazos laukia:) nelabai turbut kazka keistu ir tu traumu nebuvimas, nes taip bus visa sezona - seniai ir etatiniai traumu maisai lavrikai, kaukenas, javtokelis turetu vienas kita pastoviai keisti traumuotu sarasePer paskutines varzybas su Zalgiriu irgi klykei kaip tuoj Zalgiris atsiraus nuo tavo raudonuju komjaunimo issigimeliu projektelio, bet eilini syki gavai spjuvi i snuki. Siaip jau rupinkis savo apgailetinu lavonu komanda, ji jau senai pradejo pralaimejimu serija pries si sezona tuo akivaizdziai parodydami kad siemet bus ir toliau spardomi ne vien tik Zalgirio, bet ir kitu komandu.nelabai suprantu kame ten tas spjuvis buvo, cigonas, pries tai suzingsniaves, pataike lempini troica nuo lentos ir taip islygino rezultata, nieko baisausSpjuvis tame kad eilini syki jus lojate, bet kai pareina pliucha per marmuze tai pabruke uodegas tylite. Vienas pusdurnis is jusu justaslr irgi dar pries pirmaja dvikova Kaune klyke kaip jusu komjaunimo sudlaikrastis ims pergale nes Zalgiriui cia tik pirmosios varzybos, o laikrastis jau pora buvo suzaides, po belenkokio issityciojimo Kaune durnelis iskart pasislepe krumuose. O tavo bei tavo apgaieltino likimo draugeliu tokiu kaip tomas123, ribokas bei azoo bei panasiu daunagalviu visi puikiai prisimenam dar aname sezone cia rasytus kliedesius, kiek plesete maikes bei issigalvotais argumentais irodinejote kaip vistiek laimesite pries visos Lietuvos palaikoma komanda, o Zalgiris kaip valesi kojas i jusu raudona komjaunimo skudura tai taip iki siol ir valosi.Labai aiskiai parasei ,ir ka jis gali atrasyti DDD nieko , nes springsta nuo teisybessmagu paciam savo komentara is kito accounto pagirti? :)


azoo ne tavo mados DDD
2012-09-21
+3
Atsakyti
Wilno_nashaJobnutas50centuJobnutas50centu (-0.51)va ir pirmi du pralaimejimai plazos laukia:) nelabai turbut kazka keistu ir tu traumu nebuvimas, nes taip bus visa sezona - seniai ir etatiniai traumu maisai lavrikai, kaukenas, javtokelis turetu vienas kita pastoviai keisti traumuotu sarasePer paskutines varzybas su Zalgiriu irgi klykei kaip tuoj Zalgiris atsiraus nuo tavo raudonuju komjaunimo issigimeliu projektelio, bet eilini syki gavai spjuvi i snuki. Siaip jau rupinkis savo apgailetinu lavonu komanda, ji jau senai pradejo pralaimejimu serija pries si sezona tuo akivaizdziai parodydami kad siemet bus ir toliau spardomi ne vien tik Zalgirio, bet ir kitu komandu.nelabai suprantu kame ten tas spjuvis buvo, cigonas, pries tai suzingsniaves, pataike lempini troica nuo lentos ir taip islygino rezultata, nieko baisausSpjuvis tame kad eilini syki jus lojate, bet kai pareina pliucha per marmuze tai pabruke uodegas tylite. Vienas pusdurnis is jusu justaslr irgi dar pries pirmaja dvikova Kaune klyke kaip jusu komjaunimo sudlaikrastis ims pergale nes Zalgiriui cia tik pirmosios varzybos, o laikrastis jau pora buvo suzaides, po belenkokio issityciojimo Kaune durnelis iskart pasislepe krumuose. O tavo bei tavo apgaieltino likimo draugeliu tokiu kaip tomas123, ribokas bei azoo bei panasiu daunagalviu visi puikiai prisimenam dar aname sezone cia rasytus kliedesius, kiek plesete maikes bei issigalvotais argumentais irodinejote kaip vistiek laimesite pries visos Lietuvos palaikoma komanda, o Zalgiris kaip valesi kojas i jusu raudona komjaunimo skudura tai taip iki siol ir valosi.Labai aiskiai parasei ,ir ka jis gali atrasyti DDD nieko , nes springsta nuo teisybes


smagu paciam savo komentara is kito accounto pagirti? :)
2012-09-21
Atsakyti
smirda smirda rytas ,is toli
2012-09-21
Atsakyti
jus bukit normalus ir nerasinekit nesamoniu rytsudziai,aikit savo komandos komentuoti,ar jau ten nera ir ka komentuot,ir seis metais paskutinei bus ryto galingiausi
2012-09-21
-9
Atsakyti
po is zaginimo rytfanei nenuleidzia ranku o stojasi piestu ir vel nori buti izaginti,bet ka padarysi tokia ju dale,tabore gimei tabore ir mirsi pagarba...
2012-09-21
+4
Atsakyti
Jobnutas50centuJobnutas50centu (-0.51)va ir pirmi du pralaimejimai plazos laukia:) nelabai turbut kazka keistu ir tu traumu nebuvimas, nes taip bus visa sezona - seniai ir etatiniai traumu maisai lavrikai, kaukenas, javtokelis turetu vienas kita pastoviai keisti traumuotu sarasePer paskutines varzybas su Zalgiriu irgi klykei kaip tuoj Zalgiris atsiraus nuo tavo raudonuju komjaunimo issigimeliu projektelio, bet eilini syki gavai spjuvi i snuki. Siaip jau rupinkis savo apgailetinu lavonu komanda, ji jau senai pradejo pralaimejimu serija pries si sezona tuo akivaizdziai parodydami kad siemet bus ir toliau spardomi ne vien tik Zalgirio, bet ir kitu komandu.nelabai suprantu kame ten tas spjuvis buvo, cigonas, pries tai suzingsniaves, pataike lempini troica nuo lentos ir taip islygino rezultata, nieko baisausSpjuvis tame kad eilini syki jus lojate, bet kai pareina pliucha per marmuze tai pabruke uodegas tylite. Vienas pusdurnis is jusu justaslr irgi dar pries pirmaja dvikova Kaune klyke kaip jusu komjaunimo sudlaikrastis ims pergale nes Zalgiriui cia tik pirmosios varzybos, o laikrastis jau pora buvo suzaides, po belenkokio issityciojimo Kaune durnelis iskart pasislepe krumuose. O tavo bei tavo apgaieltino likimo draugeliu tokiu kaip tomas123, ribokas bei azoo bei panasiu daunagalviu visi puikiai prisimenam dar aname sezone cia rasytus kliedesius, kiek plesete maikes bei issigalvotais argumentais irodinejote kaip vistiek laimesite pries visos Lietuvos palaikoma komanda, o Zalgiris kaip valesi kojas i jusu raudona komjaunimo skudura tai taip iki siol ir valosi.


Labai aiskiai parasei ,ir ka jis gali atrasyti DDD nieko , nes springsta nuo teisybes
2012-09-21
+5
Atsakyti
Jobnutas50centuJobnutas50centu (-0.51)va ir pirmi du pralaimejimai plazos laukia:) nelabai turbut kazka keistu ir tu traumu nebuvimas, nes taip bus visa sezona - seniai ir etatiniai traumu maisai lavrikai, kaukenas, javtokelis turetu vienas kita pastoviai keisti traumuotu sarasePer paskutines varzybas su Zalgiriu irgi klykei kaip tuoj Zalgiris atsiraus nuo tavo raudonuju komjaunimo issigimeliu projektelio, bet eilini syki gavai spjuvi i snuki. Siaip jau rupinkis savo apgailetinu lavonu komanda, ji jau senai pradejo pralaimejimu serija pries si sezona tuo akivaizdziai parodydami kad siemet bus ir toliau spardomi ne vien tik Zalgirio, bet ir kitu komandu.nelabai suprantu kame ten tas spjuvis buvo, cigonas, pries tai suzingsniaves, pataike lempini troica nuo lentos ir taip islygino rezultata, nieko baisausSpjuvis tame kad eilini syki jus lojate, bet kai pareina pliucha per marmuze tai pabruke uodegas tylite. Vienas pusdurnis is jusu justaslr irgi dar pries pirmaja dvikova Kaune klyke kaip jusu komjaunimo sudlaikrastis ims pergale nes Zalgiriui cia tik pirmosios varzybos, o laikrastis jau pora buvo suzaides, po belenkokio issityciojimo Kaune durnelis iskart pasislepe krumuose. O tavo bei tavo apgaieltino likimo draugeliu tokiu kaip tomas123, ribokas bei azoo bei panasiu daunagalviu visi puikiai prisimenam dar aname sezone cia rasytus kliedesius, kiek plesete maikes bei issigalvotais argumentais irodinejote kaip vistiek laimesite pries visos Lietuvos palaikoma komanda, o Zalgiris kaip valesi kojas i jusu raudona komjaunimo skudura tai taip iki siol ir valosi.


sprendziant is naudojamo leksikono, tai turite rimtu psichologiniu problemu kolega:) todel i platesnes diskusijas nematau reikalo veltis
2012-09-21
-16
Atsakyti
JD
50centuJobnutas50centu (-0.51)va ir pirmi du pralaimejimai plazos laukia:) nelabai turbut kazka keistu ir tu traumu nebuvimas, nes taip bus visa sezona - seniai ir etatiniai traumu maisai lavrikai, kaukenas, javtokelis turetu vienas kita pastoviai keisti traumuotu sarasePer paskutines varzybas su Zalgiriu irgi klykei kaip tuoj Zalgiris atsiraus nuo tavo raudonuju komjaunimo issigimeliu projektelio, bet eilini syki gavai spjuvi i snuki. Siaip jau rupinkis savo apgailetinu lavonu komanda, ji jau senai pradejo pralaimejimu serija pries si sezona tuo akivaizdziai parodydami kad siemet bus ir toliau spardomi ne vien tik Zalgirio, bet ir kitu komandu.nelabai suprantu kame ten tas spjuvis buvo, cigonas, pries tai suzingsniaves, pataike lempini troica nuo lentos ir taip islygino rezultata, nieko baisaus


Spjuvis tame kad eilini syki jus lojate, bet kai pareina pliucha per marmuze tai pabruke uodegas tylite. Vienas pusdurnis is jusu justaslr irgi dar pries pirmaja dvikova Kaune klyke kaip jusu komjaunimo sudlaikrastis ims pergale nes Zalgiriui cia tik pirmosios varzybos, o laikrastis jau pora buvo suzaides, po belenkokio issityciojimo Kaune durnelis iskart pasislepe krumuose. O tavo bei tavo apgaieltino likimo draugeliu tokiu kaip tomas123, ribokas bei azoo bei panasiu daunagalviu visi puikiai prisimenam dar aname sezone cia rasytus kliedesius, kiek plesete maikes bei issigalvotais argumentais irodinejote kaip vistiek laimesite pries visos Lietuvos palaikoma komanda, o Zalgiris kaip valesi kojas i jusu raudona komjaunimo skudura tai taip iki siol ir valosi.
2012-09-21
+6
Atsakyti
kada pirmos varzybos ?
2012-09-21
-5
Atsakyti
va visiem rytfaniam kurie stumia ant zaliu . http://www.youtube.com/watch?v=wZvwaSwI4...
2012-09-21
+3
Atsakyti
Kad Kaukeno nebus , tai tik geriau Zalgiriui.Be to Adas gaus daugiau palost.
2012-09-21
-1
Atsakyti
50centuva ir pirmi du pralaimejimai plazos laukia:) nelabai turbut kazka keistu ir tu traumu nebuvimas, nes taip bus visa sezona - seniai ir etatiniai traumu maisai lavrikai, kaukenas, javtokelis turetu vienas kita pastoviai keisti traumuotu sarase


Tau kaip rytfaniui tik to belieka ir tiketis kadangi kitais atvejais busit talzomi ne tik EL bet ir vietiniam fronte.
2012-09-21
+4
Atsakyti
manau antra vieta turetumem imti
2012-09-21
-5
Atsakyti
SKAITYK 3 STARTO ŽAIDEJAI nežais, įdomu kaip juos pakeis jaunimas...
2012-09-21
+9
Atsakyti
50centuJobnutas50centu (-0.51)va ir pirmi du pralaimejimai plazos laukia:) nelabai turbut kazka keistu ir tu traumu nebuvimas, nes taip bus visa sezona - seniai ir etatiniai traumu maisai lavrikai, kaukenas, javtokelis turetu vienas kita pastoviai keisti traumuotu sarasePer paskutines varzybas su Zalgiriu irgi klykei kaip tuoj Zalgiris atsiraus nuo tavo raudonuju komjaunimo issigimeliu projektelio, bet eilini syki gavai spjuvi i snuki. Siaip jau rupinkis savo apgailetinu lavonu komanda, ji jau senai pradejo pralaimejimu serija pries si sezona tuo akivaizdziai parodydami kad siemet bus ir toliau spardomi ne vien tik Zalgirio, bet ir kitu komandu.nelabai suprantu kame ten tas spjuvis buvo, cigonas, pries tai suzingsniaves, pataike lempini troica nuo lentos ir taip islygino rezultata, nieko baisaus


Čigone tu čigone, manai jei jau tabore gyveni tai viskas vyksta kaip tau norisi, mažiau rukyk ir mažiau čigonų matysi...
2012-09-21
Atsakyti
Jobnutas50centu (-0.51)va ir pirmi du pralaimejimai plazos laukia:) nelabai turbut kazka keistu ir tu traumu nebuvimas, nes taip bus visa sezona - seniai ir etatiniai traumu maisai lavrikai, kaukenas, javtokelis turetu vienas kita pastoviai keisti traumuotu sarasePer paskutines varzybas su Zalgiriu irgi klykei kaip tuoj Zalgiris atsiraus nuo tavo raudonuju komjaunimo issigimeliu projektelio, bet eilini syki gavai spjuvi i snuki. Siaip jau rupinkis savo apgailetinu lavonu komanda, ji jau senai pradejo pralaimejimu serija pries si sezona tuo akivaizdziai parodydami kad siemet bus ir toliau spardomi ne vien tik Zalgirio, bet ir kitu komandu.


nelabai suprantu kame ten tas spjuvis buvo, cigonas, pries tai suzingsniaves, pataike lempini troica nuo lentos ir taip islygino rezultata, nieko baisaus
2012-09-21
-7
Atsakyti
va ir pirmi du pralaimejimai plazos laukia:) nelabai turbut kazka keistu ir tu traumu nebuvimas, nes taip bus visa sezona - seniai ir etatiniai traumu maisai lavrikai, kaukenas, javtokelis turetu vienas kita pastoviai keisti traumuotu sarase
2012-09-21
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.