Madride savaitgalį vykusiame FIBA pasaulio jaunių (iki 18 metų) „3x3“ čempionate Lietuvos merginų rinktinei iškopti į pusfinalį nepavyko. 

Grupės varžybose vos kartą suklupusios lietuvaitės dėl nepalankaus įmestų ir praleistų taškų santykio užėmė trečiąją vietą ir ketvirtfinalyje susitiko su kur kas tvirčiau sudėtomis ispanėmis. 

Jos mūsų šalies komandai nepaliko jokių vilčių ir šventė pergalę 21:5. Iki finalo nukeliavusios ispanės jame 13:21 turėjo pripažinti čempionių titulą iškovojusios JAV trijulės pranašumą. Trečiąją vietą iškovojo Australijos 18-metės, mažajame finale 16:14 nugalėjusios itales. 

Lietuvos rinktinei pasaulio „3x3“ čempionate atstovavo Dalia Belickaitė, Justina Kraujūnaitė, Aurelija Putramentaitė ir Austėja Širšinaitytė.

18-mečių vaikinų rinktinė, kuriai atstovavo Justinas Gečas, Alvydas Žarskus, Ignotas Bukauskas ir Ričardas Prybylskis, grupės varžybose užėmė ketvirtąją vietą ir į aštuntfinalį nepateko.

Komentarai:
Sirgalė
Pasaulio čempionate lietuvaitės liko 5-tos. Kaip pirmą kartą, visai neblogai. Sveikinimai!!
2012-10-01
+4
Atsakyti
petras
šaunuolės panelės!
2012-10-01
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.