Šimtai krepšinio aistruolių vėsią trečiadienio popietę suplūdo į Vilniaus Nepriklausomybės aikštę, kurioje pasitiko iš Šarlerua (Belgija) grįžusius ULEB taurės laimėtojus - "Lietuvos ryto" krepšininkus.

Autobusu iš oro uosto atvykę krepšininkai buvo pasipuošę gautais medaliais ir nešini iškovota taure, o užlipę ant scenos kiekvienas gavo po ąžuolo vainiką.

Aistruolių miniai kalbėję strategas Tomo Mahoričius ir naudingiausias finalinių rungtynių žaidėjas Robertas Javtokas padėkojo ištikimiausiems sirgaliams, visada tikėjusiems jų žaidimu. "Lietuvos ryto" atstovai tvirtino, kad be palaikymo nebūtų laimėję ULEB taurės finalo.

Krepšininkų pasirodymą Šarlerua stebėjęs Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas teigė, kad  "laimėjo geriausi krepšininkai, geriausi sirgaliai ir geriausi treneriai". Beje, po rungtynių portalui "BasketNews.lt" duotame interviu A.Zuokas sakė norįs surengti ULEB taurės finalą Vilniuje.

Krepšininkus taip pat sveikino ir žiūrovus linksmino, dainininkas Marijonas Mikutavičius, grupė ŽAS, valstybinis pučiamųjų orkestras "Trimitas".

Komentarai:
mldc Lietuvos rytas.. Dar karta parode kad jie verti to ka laimejo:P
2005-04-21
Atsakyti
:)
2005-04-21
-4
Atsakyti
daina jis sukurs,nepergivenk !
geriau savo lohiska nicka pakeistum ant normalaus kokio ( "andriuskiavicius" tartum)
2005-04-21
+2
Atsakyti
Bet geriausias bajeris tame, kad visi kashio portalai ir delfis skelbia apie Marijono pasirodyma sutikime. O buvo juk Donalda :))) Marijonas turbut dar netiki pergale, kad negalejo sutikime uztraukt himno LR "3 mln."....
2005-04-21
+3
Atsakyti
Kiek girdejau Nesby pasizadejas daina sukurt uleb taures laimejimo atveju:) teku pazadus vykdo
2005-04-21
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.