Dėl traumos iš rikiuotės iškritus Renaldui Seibučiui Deividas Dulkys sužaidė rezultatyviausias rungtynes „Lietuvos ryto“ gretose
Dėl traumos iš rikiuotės iškritus Renaldui Seibučiui Deividas Dulkys sužaidė rezultatyviausias rungtynes „Lietuvos ryto“ gretose
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Atsarginiai Vilniaus „Lietuvos ryto“ (3-0) krepšininkai daugiau nei du kėlinius vargo su Kėdainių „Nevėžiu“ (1-4).

Tačiau tuomet iniciatyvos ėmėsi Nemanja Nedovičius ir atvedė Vilniaus ekipą į dar vieną pergalę Lietuvos krepšinio lygoje (LKL).

Jaunasis serbas pelnė 17 taškų, o „Lietuvos ryto“ komanda išvykoje 102:80 (25:18, 29:26, 24:17, 24:19) nugalėjo Kėdainių „Nevėžį“.

Darius Maskoliūnas suteikė neįprastai daug laiko atsarginiams „Lietuvos ryto“ krepšininkams, tačiau šie pranašumo prieš „Nevėžį“ įrodyti nesugebėjo.

Įpusėjus trečiam kėliniui po Andriaus Aleksandrovo tritaškio „Nevėžio“ ekipa atsidūrė priekyje 59:57 (25-ąją min.).

Tuomet iniciatyvos ėmėsi Nedovičius. Per likusias penkias kėlinio minutes jis pelnė 15 taškų, o „Lietuvos ryto“ komanda įgijo pergalingą pranašumą – 78:61.

Rezultatyvumu serbą pranoko tik Deividas Dulkys, kuris sužaidė geriausias rungtynes atstovaudamas „Lietuvos rytui“. Daugiausiai laiko iš visų Vilniaus klubo žaidėjų rungtyniavęs Dulkys surinko 19 taškų, nors per devynerias pirmas šio sezono rungtynes iš viso pelnė tik 25 taškus.

Sėkmingiausias sezono rungtynes taip pat sužaidė po 10 taškų pelnę Eimantas Bendžius ir Artūras Jomantas bei 9 taškus surinkęs Dovydas Redikas.

Vilniaus komandai padėti negalėjo piršto sąnarį per pastarąsias Eurolygos rungtynes susižeidęs Renaldas Seibutis. Tarp 12 registruotų krepšininkų taip pat nebuvo Leono Radoševičiaus.

„Nevėžis“: Mindaugas Girdžiūnas 19 (4/5 tritaškių, 7 klaidos), Andrius Aleksandrovas 14, Šarūnas Kulevičius 13, Gediminas Žylė 10.

„Lietuvos rytas“: Deividas Dulkys 19, Nemanja Nedovičius 17, Mindaugas Katelynas 11 (7 atk. kam.), Janis Blūmas 11, Artūras Jomantas 10, Eimantas Bendžius 10.

„Lietuvos rytas“ yra viena iš keturių LKL čempionate pirmaujančių komandų. Be nesėkmių taip pat žygiuoja „Prienai“ (5 pergalės), „Šiauliai Triobet“ (3 pergalės) ir Kauno „Žalgiris“ (2 pergalės).

Šį sezoną „Lietuvos rytas“ ir „Žalgiris“ žaidžia tik išvykose, išskyrus tarpusavio dvikovas, o reguliariojo sezono nugalėtoja taps didžiausią laimėtų rungtynių procentą turinti komanda.

Kitas rungtynes LKL pirmenybėse „Lietuvos rytas“ žais lapkričio 26 dieną, kai namie priims „Žalgirį“.

Rungtynių vaizdo reportažas:

http://www.youtube.com/watch?v=g0cRyYB18S0

Komentarai:
Naujas lazybu projektas http://www.facebook.com/LazybuPikai
2012-11-07
-7
Atsakyti
Negaliu kai juokina Rytfaniai :DDDDD,. Kai laimi prieš silpnesne aiškiai komanda ir dar kokius aršekus primeta juokdariai . :DD . Išeidinejam iš sales mentai prižiuri o tie skanduoja , pisa prota mum džiaukites kad mentai buvo ne tai būtu me išdauže jus balvon** . Rytfaniai skanduoja : 'Rytas Visagalis' , prieš tokia komanda gal ir visagalis , skanduokit rytas visagalis, kai nuo žalgirio gauna į kailį 20 taškų, arba eurolygoij sedit prieš paskutiniai balvoniuk** , Kai pid*ra* atrodot nusiėme tas maikės, gej*k** krč surinkti. Nebejuokinkit , pasaulio . Ereliai ir nedarykit gėdos sau , sirgdami ne už komandą o už laikraštį. Pažvengsiu kai rytas susitiks su Žalgiriu <3 , gavinės 20 taškų, ir matysiu jus skanduojant Rytas Visagalis :DDDDDDD Tad galima daryti išvada, kad rytas gaid**
2012-11-06
-9
Atsakyti
bebrauskasinDaHouseBaisu, kas cia per zaidimas, vos vos laimet pries nevezi? geda geda


neblogas vos ant 22 tasku priedo nezaide abu centrai.
2012-11-06
+12
Atsakyti
Big_VKrasnaya_ZalupaBig_VKrasnaya_ZalupaBig_Vsveikinimai is Kauno!!! Puikios rungtynes! Kaunas jus palaiko!!!Kam reikalingi tie sveikinimai bei kaip Kaunas gali mus palaikyti kai jie jau trecia sezona is eiles mus spardo bei belenkaip tyciojasi?Kaune yra daug zmoniu, kurie palaiko Ryta, tad gali cia nevaryt savo apgailetinos propagandos.Kokia dar propaganda? Is kur Kaune zmones gali palaikyti musu komjaunimo projekteli kai pastoviai 15 tukst ziurovu pries visa Lietuva su visa Zalgirio komanda is musu issitycioja? Ka jau tel kalbeti apie Vilniu kai puse Siemenso palaiko Zalgiri, ta nekarta pripazino musu zaidejai(Babrauskas, Jasaitis) bei net ir Vilniuje musu fanus spardo Sakalu fanai. Jei manai kad susikurei nauja acounta tam kad kazka protingo pasakyti tai zinok nepavyks, pilna cia musu tokiu, vis bando kazka suregzti, bet kaip buvo Zalgirio fanu duchinami tai taip ir liko nes tai yra musu likimas.pezek tu ka nori, bet esme, kad as is Kauno,ir palaikau Ryta, kaip ir daug kitu kaunieciu!!! Net neabejoju, kad pats esi is Kauno, tik varydamas ant Ryto atrodai kaip klounas!


As ant musu Ryto nevarau nes ant jo net varyti nereikia nes jis ir taip jau visu apvarytas. O kad tu is Kauno tai matyt Kaunas yra pas tave palatoje, viena nicka uzbanino tai susikurei kita, bent jau musu komanda palaikytum, o ne pliurptum nesamones kad Kaune Rytas palaikomas. Net ir Lietuvoje mes neturime palaikymo, puse Vilniaus mes nesame idomus,o tokiam kaip Kaune pasirodytum gatveje su musu mylimo laikrascio simbolika tai iskart katafalku i Vilniaus morga isveztu:(
2012-11-06
+5
Atsakyti
Baisu, kas cia per zaidimas, vos vos laimet pries nevezi? geda geda
2012-11-06
+12
Atsakyti
KAlminaitesaunuoliai rytas-nepasidave nevezio spaudimui ir sugebejo isplesti dramatiska pergale !Puikus rezultatas,saunus zaidejai,geras zaidimo lygis-nerealus zaidimas!Saunuoliai dulkys nedovicius,jomantas ir bendzius-demonstruoja solidu krepsini.


jokio saunumo nematau po tokiu rungtyniu,jei laimes pries turkus,va tada pasakysiu,kad saunuoliai.
2012-11-06
-1
Atsakyti
Krasnaya_ZalupaBig_VKrasnaya_ZalupaBig_Vsveikinimai is Kauno!!! Puikios rungtynes! Kaunas jus palaiko!!!Kam reikalingi tie sveikinimai bei kaip Kaunas gali mus palaikyti kai jie jau trecia sezona is eiles mus spardo bei belenkaip tyciojasi?Kaune yra daug zmoniu, kurie palaiko Ryta, tad gali cia nevaryt savo apgailetinos propagandos.Kokia dar propaganda? Is kur Kaune zmones gali palaikyti musu komjaunimo projekteli kai pastoviai 15 tukst ziurovu pries visa Lietuva su visa Zalgirio komanda is musu issitycioja? Ka jau tel kalbeti apie Vilniu kai puse Siemenso palaiko Zalgiri, ta nekarta pripazino musu zaidejai(Babrauskas, Jasaitis) bei net ir Vilniuje musu fanus spardo Sakalu fanai. Jei manai kad susikurei nauja acounta tam kad kazka protingo pasakyti tai zinok nepavyks, pilna cia musu tokiu, vis bando kazka suregzti, bet kaip buvo Zalgirio fanu duchinami tai taip ir liko nes tai yra musu likimas.


pezek tu ka nori, bet esme, kad as is Kauno,ir palaikau Ryta, kaip ir daug kitu kaunieciu!!! Net neabejoju, kad pats esi is Kauno, tik varydamas ant Ryto atrodai kaip klounas!
2012-11-06
-12
Atsakyti
Big_VKrasnaya_ZalupaBig_Vsveikinimai is Kauno!!! Puikios rungtynes! Kaunas jus palaiko!!!Kam reikalingi tie sveikinimai bei kaip Kaunas gali mus palaikyti kai jie jau trecia sezona is eiles mus spardo bei belenkaip tyciojasi?Kaune yra daug zmoniu, kurie palaiko Ryta, tad gali cia nevaryt savo apgailetinos propagandos.


Kokia dar propaganda? Is kur Kaune zmones gali palaikyti musu komjaunimo projekteli kai pastoviai 15 tukst ziurovu pries visa Lietuva su visa Zalgirio komanda is musu issitycioja? Ka jau tel kalbeti apie Vilniu kai puse Siemenso palaiko Zalgiri, ta nekarta pripazino musu zaidejai(Babrauskas, Jasaitis) bei net ir Vilniuje musu fanus spardo Sakalu fanai. Jei manai kad susikurei nauja acounta tam kad kazka protingo pasakyti tai zinok nepavyks, pilna cia musu tokiu, vis bando kazka suregzti, bet kaip buvo Zalgirio fanu duchinami tai taip ir liko nes tai yra musu likimas.
2012-11-06
+10
Atsakyti
Krasnaya_ZalupaBig_Vsveikinimai is Kauno!!! Puikios rungtynes! Kaunas jus palaiko!!!Kam reikalingi tie sveikinimai bei kaip Kaunas gali mus palaikyti kai jie jau trecia sezona is eiles mus spardo bei belenkaip tyciojasi?


Kaune yra daug zmoniu, kurie palaiko Ryta, tad gali cia nevaryt savo apgailetinos propagandos.
2012-11-06
-2
Atsakyti
Big_Vsveikinimai is Kauno!!! Puikios rungtynes! Kaunas jus palaiko!!!


Kam reikalingi tie sveikinimai bei kaip Kaunas gali mus palaikyti kai jie jau trecia sezona is eiles mus spardo bei belenkaip tyciojasi?
2012-11-06
-2
Atsakyti
sveikinimai is Kauno!!! Puikios rungtynes! Kaunas jus palaiko!!!
2012-11-06
+12
Atsakyti
saunuoliai rytas-nepasidave nevezio spaudimui ir sugebejo isplesti dramatiska pergale !

Puikus rezultatas,saunus zaidejai,geras zaidimo lygis-nerealus zaidimas!

Saunuoliai dulkys nedovicius,jomantas ir bendzius-demonstruoja solidu krepsini.
2012-11-06
+6
Atsakyti
lafaŠį sezoną „Lietuvos rytas“ ir „Žalgiris“ žaidžia tik išvykose „Lietuvos rytas“ žais lapkričio 26 dieną, kai namie priims „Žalgirį“:D pataisykit logikos klaida :D


perskaityk dar karta idemiai straipsni,klaidu nera.
2012-11-06
-1
Atsakyti
Sveiki, gal zinot kur galima butu protokola pasiziuret?
2012-11-06
+5
Atsakyti
džiugu, kad leido Dulkiui daugiau pasireikšti, kažkaip buvo gaila žiūrėti, kai žmogų perlaiko ant suolo, gal daugiau pasitikėjimo dabar turės savimi
2012-11-05
+11
Atsakyti
Nukalė Nevėžį jau žiūrėk sparnai dygsta :) palaukime oi palaukime, dabar jau prasidės varžybos ir su itin rimtais varžovais, va tada bus matyti.
2012-11-05
+16
Atsakyti
Dulkys irode ,kad jis vertas daugeu laiko praleisti aiksteleje.ir seip gerai ,kad daug dave pasireikst jaunimiui
2012-11-05
+3
Atsakyti
Nemaciau rungtyniu ir t.t, bet Deividas Dulkys 19 pts, ima progresuoti vaikis pirmyn? (cia tiems kas ziurejo rungtynes)
2012-11-05
+4
Atsakyti
In_your_faceNevežioFanas123Negaliu kai juokina Rytfaniai :DDDDD,. Kai laimi prieš silpnesne aiškiai komanda ir dar kokius aršekus primeta juokdariai . :DD . Išeidinejam iš sales mentai prižiuri o tie skanduoja , pisa prota mum džiaukites kad mentai buvo ne tai būtu me išdauže jus balvon** . Rytfaniai skanduoja : 'Rytas Visagalis' , prieš tokia komanda gal ir visagalis , skanduokit rytas visagalis, kai nuo žalgirio gauna į kailį 20 taškų, arba eurolygoij sedit prieš paskutiniai balvoniuk** , Kai pid*ra* atrodot nusiėme tas maikės, gej*k** krč surinkti. Nebejuokinkit , pasaulio . Ereliai ir nedarykit gėdos sau , sirgdami ne už komandą o už laikraštį. Pažvengsiu kai rytas susitiks su Žalgiriu <3 , gavinės 20 taškų, ir matysiu jus skanduojant Rytas Visagalis :DDDDDDDTai cia gi nieko naujo, komjaunimo iskrypeliai tik salia mentu jauciasi drasus, anam sezone nespejo pasislepti tai Siauliuose situos nevykelius i galva Siauliu fanai sparde, siemet vainausku padugnes net ir Vilniuje nuo Sakalu fanu gavo i duda.


Tai vat būtent teisingi žodžiai , primeta "Visaglius" kaip ir skandavo , o yra grybų grybai . Ir jie tie "visagalių" komandą tegu paskanduoja eurolygoij ar kai loš prieš žalgiri, o ne prieš LKL vidutiniokus.
2012-11-05
-5
Atsakyti
lafaŠį sezoną „Lietuvos rytas“ ir „Žalgiris“ žaidžia tik išvykose „Lietuvos rytas“ žais lapkričio 26 dieną, kai namie priims „Žalgirį“:D pataisykit logikos klaida :D


Nu tai kai dvi,namie nezaidziancios komandos, susitinka tarpusavyje, tai akivaizdu, kad kazkuri zaidzia savo fronte. Nebent abu klubai nuvarytu i kokia Klaipeda - ale neutralia arena. Bet visi suprantam, kad cia ne variantas tiek tu komandu sirgaliams, tiek finansiskai. Cia ypac Rytui sita iseitis netinka.
2012-11-05
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.