Net 39 taškus pelnęs Edgaras Stanionis tapo naudingiausiu NKL savaitės žaidėju
Net 39 taškus pelnęs Edgaras Stanionis tapo naudingiausiu NKL savaitės žaidėju
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Naudingiausiu praėjusios savaitės Nacionalinės krepšinio lygos krepšininku buvo pripažintas Šakių „Zanavyko“ ekipos puolėjas Edgaras Stanionis

Jo vedamas Šakių klubas užtikrintai 104:90 įveikė Vilniaus „Perlą–MRU“, o 33 minutes aikštėje praleidęs puolėjas pelnė net 39 taškus (10/13 dvitaškių, 5/6 tritaškių), atkovojo 3 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 5 pražangas ir surinko 36 naudingumo balus. 

„Zanavyko“ puolėjas pasiekė šio sezono NKL rezultatyvumo rekordą. Šiuo metu Stanionis yra NKL lyderis tarp daugiausiai taškų pelniusių krepšininkų (vid. 23,5 taško).

Kiti pretendentai į geriausio NKL savaitės krepšininko titulą buvo Tomas Gaidamavičius (Pakruojo „Meresta“), Raimundas Ambrulaitis (Molėtų „Ežerūnas – Karys“) ir Paulius Kleiza (Birštono „Jazz–Diremta“).

Komentarai:
popalukas
nee nu tai nba
2012-11-06
-4
Atsakyti
asa
idomu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-06
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.