Patrickas Pattersonas susilaukė NBA įspėjimo
Patrickas Pattersonas susilaukė NBA įspėjimo
Nuotr. AP-Scanpix
Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) toliau siekia pažaboti aktorystės kultą krepšinyje. Šį kartą įspėjimą už suvadintą griuvimą susilaukė Hjustono „Rockets“ ekipos puolėjas Patrickas Pattersonas.

Rungtynių su Niujorko „Knicks“ trečiajame kėlinyje jis bandė gintis prieš Tysono Chandlerio ataką, tačiau vos varžovui priartėjus, krito lyg pakirstas. Kitą sykį Pattersono lauks 5 tūkst. JAV dolerių pinigine bauda.

Šį sezoną aukštaūgis vidutiniškai pelno po 12,5 taško ir atkovoja po 5,2 kamuolio. Per sezoną jis uždirba 1,8 mln. JAV dolerių.

Epizodo vaizdo reportažas:

Komentarai:
Atonis
Lai visi myzaliai krepsininkai eina i futbola su savo vaidybom, delto ir neziuriu futbolo nes myzalu triusiku sportas graudu ziuret ji.
2012-11-27
+6
Atsakyti
floperiai
jau prakalbant apie floperius, tai ir musų broliukai lavrinovičiai mėgsta paflopint ir dar Kaukėnas karts nuo karto. :)
2012-11-27
-3
Atsakyti
chandleris irgi vaidino :D
2012-11-27
-1
Atsakyti
anon
ir chandleriui galejo duot tuo paciu :D floperiu lyga, tegu daro ka nori su tom taisyklem, nuo savo prigimties nepabegsi
2012-11-27
-2
Atsakyti
SAULIUS POSKA
MĖSLITA

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-27
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.