Puerto Riko krepšinio rinktinė tęsia pergalių seriją prieš pasaulio čempionatą. Ketvirtadienį San Juano mieste ji 104:83 įveikė Panamos rinktinę, taip pat besirengiančią pasaulio čempionatui.

Puertorikiečiai atitrūko antrajame kėlinyje, kai laimėję atkarpą 11:2 įgijo 15 taškų pranašumą (53:38). Po trijų kėlinių ekipas skyrė jau 25 taškai (83:58) ir rungtynių baigtis nebekėlė abejonių. Tai buvo septintoji Puerto Riko pergalė per 10 žaistų draugiškų rungtynių.

Šioje dvikovoje akis į akį susitiko du žaidėjai, praėjusio sezono pradžioje rungtyniavę Kauno „Žalgiryje“ – puertorikietis Larry Ayuso ir Panamos rinktinėje debiutuojantis Edas Cota.

Ayuso buvo rezultatyviausias savo komandoje, pelnęs 23 taškus. Danielis Santiago pridėjo 16 taškų, o Carlosas Arroyo pelnė 8 taškus ir atliko net 13 rezultatyvių perdavimų.

Panamos rinktinei Jaime‘as Lloreda pelnė 16 taškų, Rubenas Douglasas ir Michaelas Hicksas pridėjo po 13. Cotos statistiniai rodikliai nepateikiami.

Penktadienį šios komandos susitiks antrą kartą.

Komentarai:
SN
sukrapste suda ir mete aroy i galva todel jis tiek ir tepelne :D
2006-12-23
+5
Atsakyti
Cotos statistiniai rodikliai nepateikiam,tai ka ten pateiksi gal 5 taskus ir sukrapste
2006-08-10
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.