Už pergalę "Neptūnui" atiteko piniginė premija

2005-04-23 14:27
Šarūnas Mazalas, "BasketNews.lt"

Klaipėdos "Neptūno" krepšininkams stimulą kovoti dėl pergalės stengiasi kelti ir rėmėjai. UAB "Mūsų laikas" įsteigė piniginę premiją, kuri atiteko uostamiesčio ekipai vakar iškovojus pergalę LKL ketvirtfinalio rungtynėse su "Šiauliais".

"Mūsų laikas" bendrovė "Neptūnui" skyrė apie 1000 litų premiją. Dar apie 500 litų atiteko naudingiausiam mačo žaidėjui – 24 taškus pelniusiam Antonio Grantui.

Nors pinigai buvo įteikti ekipos treneriui Robertui Kuncaičiui, jis prizo atsisakė. "Perdaviau pinigus komandos kapitonui, jie buvo visiems padalinti. Galbūt vyrai nueis pavakarieniauti į kokį restoraną", – sakė R.Kuncaitis.

Treneris džiaugėsi, kad svarbiu momentu komandai imtas rodyti dėmesys. "Nežinau, ar būtume žaidę prasčiau, tačiau prizas tikrai netrukdė. Tiek man, tiek komandai malonu, kad mums parodytas dėmesys ir įsteigtas prizas", – sakė strategas.

Bendrovė "Mūsų laikas" ketina akciją rengti ir pirmadienį. "Kiek girdėjau, už pergalę vėl numatoma skirti piniginę premiją. Atrodo, kad ji bus didesnė, kadangi pačios rungtynės yra svarbesnės", – kalbėjo R.Kuncaitis.
Komentarai:
ne,gaus malku neptunas,nes siauliai-geresni!
2005-04-24
Atsakyti
nu jo sauliai gaus malku =] jega
2005-04-23
-1
Atsakyti
na, jeigu jau taip, tai šiauliams - strėlės.., t.y. - šakės.
2005-04-23
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.