Taj Gibsonui nesėkmingai pasibaigė rungtynės su „Thunder“
Taj Gibsonui nesėkmingai pasibaigė rungtynės su „Thunder“
Nuotr. Reuters-Scanpix
Trečią pralaimėjimą per pastaruosius dešimt mačų patyrusi Čikagos „Bulls“ komandą pasiekė dar vienas smūgis – bent dvi savaites dėl traumos negalės rungtyniauti Tajus Gibsonas.

27 metų 206 cm ūgio puolėjas rungtynėse su Oklahomos „Thunder“ ekipa užmynė ant Reggie Jacksono kojos, tačiau aikštelės iš karto nepaliko.

„Pirmiausiai sugriebiau savo kelį. Buvau šokiruotas, nes jaučiausi gerai. Įprastai bandžiau blokuoti metimą, nusileidau ant žemės ir kelis mane „pavedė“, – tvirtino Gibsonas.

Gibsono trauma veikiausiai reiškia, kad „Bulls“ strategas Tomas Thibodeau turės daugiau laiko suteikti tik epizodiškai pasirodančiam vidurio puolėjui Nazrui Mohammedui.

„Visi žaidėjai, esantys rūbinėje, gali žaisti puikiai, tad tereikia išeiti ir atlikti savo darbą“, – prieš mačą su Klivlendo „Cavaliers“ kalbėjo Thibodeau.

Visgi „Bulls“ sulaukė ir gerų žinių – į rikiuotę grįžo dėl alkūnės traumos 10 iš paskutinių 11 rungtynių praleidęs Kirkas Hinrichas.

Gibsonas šį sezoną vidutiniškai pelno po 7,7 taško, atkovoja po 5,4 kamuolio ir blokuoja po 1,4 metimo.

Komentarai:
Karols
tai cia ne duobe, kopuste tu? :D tik kelios is eiles pralaimetos sako, tokiai komandai kaip cikaga, pralaimet 7 is 10 paskutiniu rungtyniu yra labai blogai
2013-02-28
-1
Atsakyti
Karolisbulls dabar yra duobej. nezinau, kas jiem pasidare, ar nuovargis, ar psichologines problemos, galbut juos paveike nusiteikimas del rose grizimo. bet esme tame kad neberodo tokio zaidimo koki rode pirmoje sezojo puseje.


Kokioj dar duobej... Tiesiog pralaimetos kelios rungtynes is eiles ir tiek, traumos turbut paveike komanda. O siaip tai manau kad tuoj Buliai atsigaus ir viskas bus kaip pirmoje dalyje, gal net geriau jei sezono gale griztu Derikas.
2013-02-27
+12
Atsakyti
Karolis
bulls dabar yra duobej. nezinau, kas jiem pasidare, ar nuovargis, ar psichologines problemos, galbut juos paveike nusiteikimas del rose grizimo. bet esme tame kad neberodo tokio zaidimo koki rode pirmoje sezojo puseje.
2013-02-27
+2
Atsakyti
jau kai sekas tai sekas, komanda y aikstele eina nenusteikus laimet, tai dar ir zaidejus traumos retina.
2013-02-27
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.