Velimiro Perasovičiaus auklėtiniai neįveikė Europos taurės turnyro pusfinalio barjero
Velimiro Perasovičiaus auklėtiniai neįveikė Europos taurės turnyro pusfinalio barjero
Nuotr. EFE-Scanpix
Į Europos taurės turnyro finalą neiškopusios Valensijos „Basket“ ekipos vyriausiasis treneris Velimiras Perasovičius pripažino, kad Krasnodaro „Lokomotiv“ komanda pusfinalyje buvo stipresnė.

„Nepaisant puikių skaičių atkovotų kamuolių grafoje, mums trūko jėgų ir energijos panaikinti dešimties taškų deficitą“, – neslėpė Perasovičius.

Ispanijoje vykusias pirmąsias rungtynes Rusijos klubas, kurio garbę gina Mantas Kalnietis ir Simas Jasaitis, laimėjo 97:87.

„Šioje serijoje „Lokomotiv“ buvo geresnė ekipa. Pirmasis mačas rusams buvo fantastiškas. Jame varžovams viskas pavyko. Daug klydome gindamiesi, todėl pirmajame susitikime leidome priešininkams geriau pulti“, – sakė Valensijos komandos vairininkas.

Antrąjį susitikimą ispanai laimėjo 68:63, tačiau penkių taškų persvaros neužteko.

„Abi ekipos kietai kovėsi vardan finalo. Žinoma, „Lokomotiv“ turėjo dešimties taškų persvarą, nes laimėjo pirmąją dvikovą. Turėjome galimybę susigrąžinti pranašumą, tačiau neišnaudojome savo progos“, – apgailestavo Pau Ribas.

Dvylika taškų pelnęs gynėjas pripažino, kad Valensijos klubas buvo silpnesnis ir teigė, kad „Lokomotiv“ nusipelnė pergalės.

Komentarai:
Lrytas_vilnius
Šaunuolis gerai sako :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-03-27
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.