„Sakalų“ prezidentas atleido Petronį ir apkaltino jį melu (video)

2013-03-27 18:16
Martynas Suslavičius, „lrytas.lt“

Roomualdui Petroniui sezonas baigtas anksčiau laiko
Roomualdui Petroniui sezonas baigtas anksčiau laiko
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Vilniaus „Sakalų“ klubas iš vyriausiojo trenerio pareigų atleido Romualdą Petronį, rašo „lrytas.lt“.

„Prišnekėjo žiniasklaidai neteisybės. Negalima pasakoti melo“, – savo sprendimą portalui „lrytas.lt“ aiškino „Sakalų“ klubo prezidentas Vytautas Kiaušas, kuris buvo nepatenkintas Petronio pasisakymu.

„Ką žmogus gauna, kai dirba? Atlyginimą. Šiame sezone nebuvo sumokėtas nė vienas atlyginimas. Dabar teliko sužaisti du paskutinius mačus ir išsiskirstyti savais keliais. Kaip save gerbiantis profesionalas aš balandžio 12 dieną paliksiu klubą“, – po LKL mačo su Panevėžio „Lietkabeliu“ spaudos konferencijoje pareiškė Petronis.

Stratego žodžiais nepatenkintas Kiaušas teigė, kad tokie stratego pasisakymai rodo tik situacijos neišmanymą.

„Petroniui yra garbingai išmokama sena skola. Negalima sakyti, kad jis negauna atlyginimo. Juk mokame pinigus. Todėl negali sakyti, kad negauni nė lito, – kalbėjo Kiaušas – Žaidėjams, kurie labai sunkiai gyvena, yra sumokėta šiek tiek pinigų. Rugpjūčio mėnesį atlyginimai buvo sumokėti. O tiems, kurie atėjo rugsėjo pradžioje, tai pinigai už rugpjūtį ir nepriklauso.“

Petronis po pralaimėjimo Panevėžio ekipai 68:85 teigė, kad sezono pradžioje ekipa buvo sukomplektuota neblogai, tačiau pinigų stygius žaidėjus privertė išvykti.

Petras Baločka komandą paliko dėl jo. Susipyko tarpusavyje ir Petronis pareiškė: „Nenoriu jo matyti“. Krepšininkui net teko užglaistyti visus nesutarimus, kad ramiai klubą paliktų. Justas Petkevičius neįtiko treneriui. Su Justu Sinica senai buvo sutarta, kad jeigu jis gaus geresnį pasiūlymą, mes leisime išvykti. Petroniui ir Edvinas Šeškus (gydosi traumą, – Red.) netiko, tačiau pasirodė, kad moka žaisti krepšinį, - aiškino Kiaušas. – Aš visą laiką tylėjau, tačiau taip elgtis, kaip elgėsi jis, negalima.“

Petronio pareiškimas apie nemokamus atlyginimus:

Komentarai:
he he
PLETKAI čia viskas, PLETKAI :D:D:D:D:D
2013-03-28
-1
Atsakyti
Kaunas
Geras atsakymas apie algas - mokame seną skolą. Tai kad Petronis treniravo Sakalus prieš kelis metus, o jie dar vis moka :) tai už šį sezoną gaus po 5 metų? Nesu tokių bajerių apie algas girdėjęs, čia kaip versle, Sakalai turi mokėjimo atidėjimą už suteiktas paslaugas 36 mėnesius, nerealu :)) skamba kaip anekdotas :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-03-27
Atsakyti
budulis
Kiaušui vis dar rugpjiutis.Už ką vaikinai valgo ,už ką traumas gydo.Gėda federacijai.
2013-03-27
-2
Atsakyti
ale
nu bet ziaurus sako taigi gauna pinigus dalimi skola uz praejusi sezona :D tipo gauna bet tuos pinigus jis jau turejo praeita sezona gauti kodel zmogus turi is santaupu gyventi? jis turi gauti uz praejusi ar dar praejusi menesi atlyginima, bet ne taip kad taigi gauni alga ten uz tai kai pries 5 metus uzdirbai o ka po to uzdirbai tai gausi dar po keleriu metu ane tokia logika?
2013-03-27
Atsakyti
Petronis atliko nemažą darbą, su komanda be jokio biudžeto gana garbingai kovojo LKL, tikrai nebuvo tokia patrankų mėsa kaip Palanga. O V.Kiaušas, tai tikrų tikriausias kaušas atleido žmogų, kuris visą sezoną arė už dyką. Kiaušas už savo varkes pilnai nusipelnęs yra to, kas nesenai ištiko Varanavičių. Petronio vietoj pats paduočiau tą kaušą į teismą už nesumokėtą atlyginimą ir moralinę žalą.
2013-03-27
+1
Atsakyti
to to to Seklide
Kiaušai, čia tu?
2013-03-27
+2
Atsakyti
to Seklide
matau tau irgi dar nelemta susiprotet
2013-03-27
+4
Atsakyti
Sėklidė
Dabar žiūriu pas jaunimą vertybių sistema apsivertus. Kai kokie puspročiai lošia visokiose Lietkabeliuose, Pieno žvaigždėse, Baltuose, ar dar kažkokiuose nouneimeriuose už 3-4 štukas, kapeikas karoče. Nieko nepadarysi, jaunuoliams tik pinigai galvoj, materiali varotojiška kultūra esam.

Turėtų bachuriukai biški proto tai visi į Sakalus mautų. Atloštų porą metų už dyką Sakaluose, o po to pradėtų eit Europos grandų pasiūlymai, mock draftuose pavardės pastovais šmėžuotų, darytų pacanai pinigą ir kaifuotų. Nu bet aišku, ne visiems lemta susiprotėt.
2013-03-27
+3
Atsakyti
haha
Kiausas tai kazkas panasaus i Palangos ekipos direktoriu Juska, abu idomus Frajeriai :D
2013-03-27
+3
Atsakyti
vardas
Taip išeiną, kad Sakalams su atlyginimais viskas puiku, čia tik iškrypėlių pravakacijos, kad pinigų žaidėjams nemoka. Čia tik tiems, kas po rugpjūčio į klubą atėjo nieko nemokama, bet kam tokiems ir mokėt, patys kalti nėra ko vėluot.. Gi traukinys šikančių nelaukia. Taiasirodo ir žaidėjai ne dėl pinigų iš klubo bėga, o todėl, kad treneris su visais konfliktuoja, muštis turbūt siūlo. Taip išeina čia treneris dėl visko kalčiausias ir didžiausias pravakatorius. Maladėc, Kiaušas, veda jaunuosius krepšininkus į geresnį rytojų. Va porą metų Sakaluose (kaip kad iškrypėliai neva teigia už dyką) paloš, o po to visi išsiskirstys; kas į Rytą, kas į Žalgirį, kas į Barcas, Realus, o gal net NBA. Loš sau, vargo nematys, pinigą darys ir kaifuos.
2013-03-27
-2
Atsakyti
as
Mano kairysis kiausas turi daugiau smegenu negu salau prezidentas:sumokejome uz rugpjuti.... :-)

Nu neveltui kiausas...
2013-03-27
-3
Atsakyti
as
Mano kairysis kiausas turi daugiau smegenu negu salau prezidentas:sumokejome uz rugpjuti.... :-)

Nu neveltui kiausas...
2013-03-27
Atsakyti
Žiauru :D
2013-03-27
-1
Atsakyti
a
Nebeveikia ir Sakalų tinklalapis, turbūt ir už talpinimą nebebuvo sumokėta.
2013-03-27
+4
Atsakyti
Tas Kiaušas, tai kažkoks absurdas, primena Romanov'ą, pasiaiškinimai mažų mažiausiai nelogiški ir juoką keliantys. Kiaušai, vien dėl to, kad artėja Vėlykos, nieks tavęs nuo atlyginimų mokėjimų neatleis. Linkiu šitam Kiaušo projektėliui kuo greičiau subyrėt. Kas ten po velnių sekantį sezoną norės žaist??? Kas betikės to absurdiško melagio pažadais? Jei ir eis, tai kokie pacanai, kurie žais dėl to, kad būtų pastebėti, bet tada paskutinė vieta ir kritimas į NKL garantuoti. Pasišlykštėjimą keliantis tipelis...
2013-03-27
-3
Atsakyti
neITALAS
Kiausias idiotas tik LKL mastu tolygus Romanovui, bet is viso sito reikalo yra pats blogiausias dalykas ne atleidimas, o fraze ir mintis mazdaug, jei Zalgiris su nieko neatsiskaito kodel ir mes taip negalim. O cia jau problema kuri parodo LKL vadovu visiska NEBUVIMA. Klubas neatsiskaito su zaidejais, paprastai ismetamas i zemesnia lyga ar arestuojamas, o musu Zalgiris rodo visiems bloga pavyzdi. Visi nuolat rase ir raso, kad Palanga ir Sakalus mesti is LKL kam tokie klubai nestabilus ir taip toliau, bet musu Zalgiris toks pat tik, kad zymiai didesnis klubas ir jau ne Lietuvos masto, o Europos. Tad nezinau ar verta gelbeti Zalgiri antra karta. Juk vel po 2-3 sezonu reikes skolas moketi.
2013-03-27
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.