Šį sezoną Virginijus Sirvydis pradėjo dirbdamas Vilniaus „Sakalų“ trenerio asistentu
Šį sezoną Virginijus Sirvydis pradėjo dirbdamas Vilniaus „Sakalų“ trenerio asistentu
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis
Per paskutines dvejas šio sezono rungtynes Vilniaus „Sakalų“ krepšininkams vadovaus buvęs trenerio asistentas Virginijus Sirvydis.

39 metų ilgametis „Sakalų“ krepšininkas trenerio poste pakeitė Romualdą Petronį, kuris trečiadienį atsisveikino su klubu.

Petronis pareiškė, kad pavargo nuo klubo vadovo Vytauto Kiaušo pažadų ir atsistatydino. Kiaušo tikinimu, jis atleido Petronį dėl melagingos informacijos žiniasklaidai.

Petronis teigė šį sezoną negavęs nė vienos algos ir dėl to pasitrauksiąs iš komandos vos sezonas pasibaigs. Kiaušas nieko nelaukęs tuoj pat atleido trenerį.

Sirvydis neatskleidė, ar šį sezoną yra gavęs bent vieną algą, tačiau neslėpė, kad situacija sudėtinga.

„Visi viską puikiai žino. Nėra lengva, tačiau visoje Lietuvoje situacija nėra pati geriausia“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ sakė Sirvydis.

Naujasis „Sakalų“ treneris sakė kartu su klubo veteranu Rolandu Matuliu padedantis vadovams ieškoti rėmėjų ir viliasi, kad situacija pasitaisys.

„Klubas bus išgelbėtas, negali būti nė kalbų, kad jis gali išnykti. Ieškome rėmėjų ir bandome viską sutvarkyti. Tačiau ir miesto parama galėtų būti didesnė“, – sakė Sirvydis.

Sirvydis šį sezoną dirbo Petronio asistentu, o praėjusią savaitę tapo Sostinės krepšinio mokyklos (SKM) treneriu. Tuomet skelbta, kad Sirvydis treniruos dvi SKM komandas.

Sirvydis 2009-2012 metais vilkėjo „Sakalų“ marškinėlius, o šį sezoną sportinę formą palaikė Vilniaus mėgėjų krepšinio lygoje atstovaudamas „Kažkur matyti“ komandai.

„Sakalams“ šį sezoną liko dvejos rungtynės: šeštadienį Klaipėdoje su „Palanga Triobet“ ir balandžio 12 d. namie su „Prienais“.

Komentarai:
Joripekas
Priesk kelis metus Sakalai paskelbe apie nauja remeja ir pinigus ir labai dziaugesi, tai man idomu, tuos pinigus kazkas kazkur praplove ar kaip ten ta istorija baigesi?
2013-03-29
+4
Atsakyti
Negelbėkite tų Sakalų, tegul miršta, nes gėda net skaityti naujienas. Užteks stebėti agoniją. Laikas atjungti aparatūrą.
2013-03-28
-4
Atsakyti
Mldc
Geras zmogus yra Virgis, jis tikrai stengiasi labiau nei bet kas kad isgelbeti si kluba,deja man panasu kad kol bus vadovas tas lunatikas Kiausas, tol cia jokie reikalai nepajudes, o tuo labiau jei dar kazkas prades teisminius procesus kad issimusti uzdirbtus pinigus, bijau kad gali ir isnykti Sakalai is lietuvos krepsinio zemelapio,tikiuosi to nebus :/
2013-03-28
-5
Atsakyti
Lrytas_vilnius
Vilginijų Į palangą :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-03-28
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.