Brandonui Knightui jau du sykius lūžo nosis
Brandonui Knightui jau du sykius lūžo nosis
Nuotr. Scanpix-Sweden
Detroito „Pistons“ gynėjas Brandonas Knightas tvirtino vasarą ilgiau besiilsėsiantis ir neversiantis kūno atlikti sunkių fizinių pratimų.

Šiuo metu jis žaidžia praėjusį mėnesį pasitempęs kairės čiurnos sausgysles ir dar nuo praėjusios vasaros neišsigydęs pėdos traumos. Per pastaruosius du sezonus Knightui du sykius lūžo nosis. Vasarą amerikietis tikisi išsigydyti visas traumas.

„Žinau, kad nežaisime NBA atkrintamosiose varžybose, tačiau negaliu tiesiog sėdėti ir žiūrėti, – sakė Knightas. – Jei galėčiau žengti į aikštę ir žaisti, būti naudingas komandai, tai ir padaryčiau. Nesvarbu, ar surinkčiau penkis taškus ar nepelnyčiau nė vieno. Tai mano natūralus kovingumas. Nesvarbu, kokia trauma – kojos, kelio ar nosies, tačiau bandau kovoti ir žaisti su tuo.“

Šį sezoną jis antras rezultatyviausias „Pistons“ žaidėjas, vidutiniškai pelnantis po 13,4 taško, atliekantis po 4,1 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojantis po 3,3 kamuolio.

Komentarai:
tikrai
debil visas news komentuoja kad tik pakomentuoti
2013-04-10
+9
Atsakyti
dardinis
Puiku. :(

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-04-10
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.