Kyrie Irvingas pralaimėjo asmeninę dvikovą Norrisui Cole'ui, kurio komanda išsivežė pergalę iš Klivlendo
Kyrie Irvingas pralaimėjo asmeninę dvikovą Norrisui Cole'ui, kurio komanda išsivežė pergalę iš Klivlendo
Nuotr. AP-Scanpix
NBA lygos antrametis Norrisas Cole'as sužaidė geriausią mačą šį sezoną ir buvo pagrindinis Majamio „Heat“ (65-16) ekipos pergalės kalvis Klivlende.

NBA čempionai paskutinėmis dvikovos sekundėmis 96:95 (18:22, 31:30, 31:19, 16:24) įveikė „Cavaliers“ (24-57) komandą. Ketvirtojo kėlinio pabaigoje Cole'as prametė dvi baudas, galėjusias kainuoti pergalę.

Paskutinėje šeimininkų atakoje, per kurią „Cavaliers“ siekė persverti rezultatą, krepšio link veržėsi Kyrie Irvingas, bet Cole'as blokavo metimą, atkovojo kamuolį ir „Heat“ išsivežė pergalę.

„Didžiuojuosi savimi, nes gerai apsigyniau prieš puikiai puolantį žaidėją Irvingą. Norėjau išlikti tarp jo ir krepšio. Turėjau galimybę blokuoti ir ja pasinaudojau“, – pasakojo Majamio komandos gynėjas.

„Heat“ rungtyniavo be keturių startinio penketo žaidėjų – Chrisas Boshas ir Mario Chalmersas nepasirodė trenerio sprendimu, o buvęs „Cavaliers“ puolėjas LeBronas Jamesas ir Dwyane'as Wade'as gydosi nedideles traumas.

„Pasižiūrėkite į Majamio ekipos sudėtį. Tai nėra silpna komanda, – tvirtino „Cavaliers“ krepšininkas Tristanas Thompsonas. – Jie gali neturėti LeBrono, Dwyane'o ir Bosho, tačiau likę vaikinai yra čempionai, galintys būti kitų klubų lyderiais.“

„Heat“: Rashardas Lewisas 19, Norrisas Cole‘as 16 (11 atk. kam., 9 rez. perd.), Jamesas Jonesas 14, Joelas Anthony 11 (9 atk. kam.), Mike‘as Milleris 11 (8 atk. kam.), Ray Allenas 11 (6 rez. perd.).

„Cavaliers“: Tristanas Thompsonas 16 (13 atk. kam.), Kyrie Irvingas 16 (6 rez. perd.), Dionas Waitersas 16, Alonzo Gee 13, Kevinas Jonesas 10.

Vaizdo reportažas:

Visi praėjusios nakties rungtynių rezultatai:

Charlotte Bobcats New York Knicks 106-95   stat »
Orlando Magic Chicago Bulls 84-102   stat »
Cleveland Cavaliers Miami Heat 95-96   stat »
Brooklyn Nets Washington Wizards 106-101   stat »
Detroit Pistons Philadelphia 76ers 109-101   stat »
Milwaukee Bucks Denver Nuggets 111-112   stat »
Dallas Mavericks Memphis Grizzlies 97-103   stat »
Oklahoma Thunder Sacramento Kings 104-95   stat »
Minnesota Timberwolves Utah Jazz 80-96   stat »
Phoenix Suns Houston Rockets 119-112   stat »
Golden State Warriors San Antonio Spurs 116-106   stat »
Komentarai:
Young BloodSako "one shine of a triple double"


:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2013-04-16
-5
Atsakyti
Young BloodSakoTai tik parodo kokia rytu konferencija yra vargana.Ten ir antro eselono lyderiu komandos susitvarko su kitomis ekipomis.Tokiu kazusu vakaruose neisvysi,turi kovoti pilna jega.Wrong. Tai tik parodo kokia galinga yra Majamio "Heat" ekipa, kai jau ne pirmą kartą įveikia varžovus su 'B' option'u. + tik su vieninteliu Bosh'u kaip vienu iš komandos lyderių "Heat" pamokė Vakarų konferencijos lyderius - išvykoje ( "Spurs" ).P.S. smagu matyt kaip kiekvienas komandos žaidėjas gauna žaidimo laiko, ir prisijungia prie komandos pergalių, naudingumo. Net senukas Howard'as sugebėjo puikiai sužaist, taspats Joel'is turėjo geriausias sezono rungtynes 11-9 - arti double double. James Jones'as dar iššovė. O stebina vis labiau ir labiau tai Cole'as. Šiandien 16-11-9 "one shine of a triple double", + stogas/steal'as Kyrie Irving'ui lemiamo metimo metu. Kažkaip atrodo, kad Cole'as jau lygus su Chalmers'u, labai geras pakeitimas. :) Aj, beje turim.. nauja snaiperį komandoje – Chris Andersen "The Birdman" :)


4 trajakai per karjera, 2 su Heat apranga per 2 menesius
2013-04-16
Atsakyti
SakoTai tik parodo kokia rytu konferencija yra vargana.Ten ir antro eselono lyderiu komandos susitvarko su kitomis ekipomis.Tokiu kazusu vakaruose neisvysi,turi kovoti pilna jega.


Wrong. Tai tik parodo kokia galinga yra Majamio "Heat" ekipa, kai jau ne pirmą kartą įveikia varžovus su 'B' option'u. + tik su vieninteliu Bosh'u kaip vienu iš komandos lyderių "Heat" pamokė Vakarų konferencijos lyderius - išvykoje ( "Spurs" ).

P.S. smagu matyt kaip kiekvienas komandos žaidėjas gauna žaidimo laiko, ir prisijungia prie komandos pergalių, naudingumo. Net senukas Howard'as sugebėjo puikiai sužaist, taspats Joel'is turėjo geriausias sezono rungtynes 11-9 - arti double double. James Jones'as dar iššovė. O stebina vis labiau ir labiau tai Cole'as. Šiandien 16-11-9 "one shine of a triple double", + stogas/steal'as Kyrie Irving'ui lemiamo metimo metu. Kažkaip atrodo, kad Cole'as jau lygus su Chalmers'u, labai geras pakeitimas. :) Aj, beje turim.. nauja snaiperį komandoje – Chris Andersen "The Birdman" :)
2013-04-16
-1
Atsakyti
SpreeTai SAN be 3 pagrindiniu, vos nelaimejo isvykoj pries MIA su visom zvaigzdem. Tai gal tada rytai kokio nors ULEBCUP lygio, jeigu vakaru komanda zaidzia apyligiai antra sudetim pries rytu lyderius?


o heatai laimejo be wade ir james pries SAS ju arenoje :D pagal jusu logika tai taip iseina kad abi konferencijos lievos ir yra eurochalange lygio ?
2013-04-16
+20
Atsakyti
Spree
Tai SAN be 3 pagrindiniu, vos nelaimejo isvykoj pries MIA su visom zvaigzdem. Tai gal tada rytai kokio nors ULEBCUP lygio, jeigu vakaru komanda zaidzia apyligiai antra sudetim pries rytu lyderius?
2013-04-16
+6
Atsakyti
Sako
Tai tik parodo kokia rytu konferencija yra vargana.Ten ir antro eselono lyderiu komandos susitvarko su kitomis ekipomis.Tokiu kazusu vakaruose neisvysi,turi kovoti pilna jega.
2013-04-16
+2
Atsakyti
ShL
Be 6 pagrindiniu zaideju Heat laimejo :) tikri cempionai
2013-04-16
+4
Atsakyti
Anonimas
j.howardas net gavo palost :))
2013-04-16
+2
Atsakyti
a
Gerrras

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-04-16
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.