Kasparas Bėržinis panoro nutraukti galiojantį kontraktą su Rygos VEF klubu
Kasparas Bėržinis panoro nutraukti galiojantį kontraktą su Rygos VEF klubu
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Latvijos rinktinės ir Rygos VEF ekipos vidurio puolėjas Kasparas Bėržinis nori išvykti svetur. 27 metų 213 cm ūgio vidurio puolėjas kreipėsi į Latvijos krepšinio federaciją ir šalies krepšinio lygą prašydamas paleidžiamojo rašto. 

Bėržinio ir Ramūno Butauto treniruojamos VEF kontraktas galioja visą kitą sezoną, tačiau aukštaūgis dėl nežinomų priežasčių panoro palikti ekipą. 

Prieš kelias savaites Bėržinis Latvijos žiniasklaidai tvirtino ketinantis bandyti laimę NBA vasaros lygos varžybose. Jose latvis jau yra rungtyniavęs 2009 m. vasarą, kai vilkėjo Fynikso „Suns“ klubo marškinėlius. 

Praėjusį sezoną Europos taurės turnyre Bėržinis vidutiniškai rinkdavo po 9,7 taško, atkovodavo po 5,8 ir perimdavo po 1,1 kamuolio bei atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą. 

VEF klubas pasirodymą turnyre baigė po „Top 16“ etapo.

Komentarai:
Vietoj Footso i Zalgiri.
2013-06-08
-24
Atsakyti
Anonimas
Liks VEFas be pajegiu Latvijos zaideju jei taip ir toliau..Bertanis pabego, dabar sitas, o abu buvo tarp pagrindiniu zaideju gi..
2013-06-07
+16
Atsakyti
Kauns
Į " Žalgirį " JĮ
2013-06-07
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.