Brandonas Jenningsas savo ateitį sieja su Milvokio klubu
Brandonas Jenningsas savo ateitį sieja su Milvokio klubu
Nuotr. AP – Scanpix

Apriboto laisvojo agento statusą įgijęs Brandonas Jenningsas išreiškė norą likti Milvokio „Bucks“ komandoje. Klubo vadovai dar anksčiau užsiminė sieksiantys išsaugoti pagrindinį ekipos įžaidėją.

„Man nekyla abejonių, kad noriu padaryti daugiau dėl šio miesto ir klubo, – sakė Jenningsas. – Noriu nuvesti komandą į atkrintamąsias varžybas, įveikti jų pirmąjį etapą ir tapti „Bucks“ krepšininku, žaidžiančiu NBA visų žvaigdžių rungtynėse. Nuo Michaelo Reddo laikų šis klubas neturėjo tokio žaidėjo, tad noriu būti pirmasis.“

„Bucks“ už kitą sezoną amerikiečiui siūlo 4,3 mln. JAV dolerių. Jenningsas gali pasirašyti sutartį, o kitą vasarą tapti neapribotu laisvuoju agentu.

Praėjusį sezoną Jenningsas vidutiniškai pelnydavo po 17,3 taško, atlikdavo po 6,4 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 3 kamuolius.

Komentarai:
Ir vėl čia dundukai susirinke keikiasi ir galvoja jog kiti pritars.. TAS 4,3 MLN YRA KVALIFIKACINIS PASIŪLYMAS! Jau buvo vienas komentatorius paaiškinęs viską - bandysiu iš naujo. Visi naujokai sudaro sutartį 1+2+1 (jei tiksliai), taigi po 4 sezonų jiems pasiūlomas kvalifikacinis pasiūlymas (kuris nuo ROOKIE algos skiriasi nedaug + dar priklauso kelintu šaukimu pašauktas), žaidėjas su tuo pasiūlymu gali sutikti, uždirbti kitą sezoną tuos centus, o po sezono tapti neapribotu laisvuoju agentu ir pasirašyt su betkuria komanda nepriklausomai nuo senosios. O pradėjus derėtis su kita komanda (t.y. nesutikus su kvalifikaciniu pasiūlymu), susitarus su ja, jo pirmoji komanda (šiuo atveju Bucks) gali sutartį pasiūlyti centu daugiau ir išsaugoti savo komandoje. Pasikartoju - prieš rašydami susižinokite viską, o ne pulkit rėkauti. :)
2013-07-01
Atsakyti
http://www.youtube.com/watch?v=mp72yjWFt... NEW KOBE BRYANT MIX 2013 MUST SEE IT :) DONT BLOCK BN ADMIN
2013-07-01
-1
Atsakyti
tokiam zaidejui tiek pasiuliti,izeidimas is Bucks klubo puses....
2013-07-01
+7
Atsakyti
Dalase daugiau gautų...
2013-07-01
+1
Atsakyti
4,3mln? atsiras komandu kurios ir 10 siulys.
2013-07-01
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.