Jeffas Teague ir toliau vilkės „Hawks“ marškinėlius
Jeffas Teague ir toliau vilkės „Hawks“ marškinėlius
Nuotr. AP-Scanpix
Atlantos „Hawks“ komanda nusprendė išsaugoti savo pagrindinį įžaidėją Jeffą Teague. 25 metų 188 cm ūgio gynėjui pasiūlymą buvo pateikęs Milvokio „Bucks“ klubas, tačiau apriboto laisvojo agento statusą turėjęs krepšininkas turėjo laukti „Hawks“ sprendimo.

„Bucks“ su gynėju buvo susitarė dėl ketverių metų 32 mln. JAV dolerių vertės kontrakto. Todėl „Hawks“ ekipai, norint išlaikyti Teague savo gretose, reikėjo jį viršyti bent centu. Tą ji ir padarė.

Praėjusį sezoną amerikietis vidutiniškai pelnydavo po 14,5 taško ir atlikdavo po 7,1 rezultatyvaus perdavimo.

2009 m. NBA naujokų biržoje Teague'as 19 šaukimu pasirinko „Hawks“ ekipa, kurioje krepšininkas rungtyniavo pastaruosius keturis sezonus.

Komentarai:
Hawks reikejo būtinai Teague išsaugot, ypač po to kai kito gynejo Eliso neprisiviliojo
2013-07-14
-6
Atsakyti
Jis pats norejo zaist Hawks. Kadangi jis buvo ribotas laisvasis aventas, tai ispradziu susitare su Bucks del didesnio atlyginimo, Hawks permuse Bucks pasiulidami nors ir tik siektiek daugiau pinigu.
2013-07-14
-8
Atsakyti
Justin Bieber Lietuva
Iškrypėliai. Neleidžia pasitinkt kir tęsti karjerą.
2013-07-14
+4
Atsakyti
Anonimas
Iškrypėliai. Neleidžia pasitinkt žmogui kur žaist.
2013-07-14
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.