Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipa į savo gretas pasikvietė vieną geriausių LKL įžaidėjų Rolandą Alijevą
Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipa į savo gretas pasikvietė vieną geriausių LKL įžaidėjų Rolandą Alijevą
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Rimantą Grigą į savo gretas pasikvietę Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ klubo vadovai prisiviliojo ir buvusį stratego auklėtinį, vieną geriausių LKL įžaidėjų Rolandą Alijevą

Lietuviškesnę ekipą nei ankstesniais metais buriantis Pasvalio klubas su 28 metų 192 cm ūgio Alijevu pasirašė vienų metų kontraktą. 

Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis Alijevą itin aktyviai viliojo ambicingų planų kitam sezonui turintis Kėdainių „Nevėžio“ klubas, tačiau galiausiai įžaidėjas pasirinko Pasvalio komandą.

Alijevas Pasvalio klube pakeis į Vokietiją išvykusį ekipos lyderį Trevoną Hughesą.

„Turėjome ir daugiau kandidatų, tačiau daugiausiai vilčių siejome su Alijevu. Jis labai reiklus sau ir komandos draugams, labai gerai puola ir ginasi“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ tvirtino Grigas.

Praėjusį sezoną Samaros „Krasnie Krilya“ komandoje pradėjęs įžaidėjas sausį abipusiu susitarimu nutraukė sutartį ir grįžo į Lietuvą bei papildė „Šiaulių“ ekipos gretas. 

Rusijos klube daugiausiai laiko ant suolo praleisdavęs Alijevas greitai pritapo prie Saulės miesto komandos ir tapo jos lyderiu. LKL čempionate įžaidėjas vidutiniškai pelnydavo po 12,8 taško, atlikdavo po 4,5 rezultatyvaus perdavimo, atkovodavo po 3,4 ir perimdavo po 1,4 kamuolio per rungtynes.

„Manau, kad šiandien Rolandas yra vienas geriausių Lietuvos įžaidėjų. Manau, kad jis yra vertas kvietimo ir į Lietuvos rinktinę. Man šiek tiek keista, kodėl jo nepakviečia“, – tvirtino Grigas.

Komentarai:
Anonimas
Ziuriu, kad prienam nebeliko normaliu lietuviu. Tai arba prienai Kris i gala arba prades pirkt legijona
2013-08-14
+2
Atsakyti
hmzVilnius_RytasŠiais metais nusimato įdomus LKL. Tiesa, išskyrus vienintelį dalyką, kad šiais metais Rytas be konkurencijos bus čempionas, nes šiais metais surinkta Ryto sudėtis yra fundamentaliai labai stipri - tiek pagal ūgį, tiek pagal žaidėjo kiekį kiekvienoje pozicijoje, tiek pagal meistriškumą. Manau, kad šiais metais finale Rytui iššūkį bandys mesti Nevėžis arba Pieno žvaigždės, kur abi komandos tikrai gerai turėtų atrodyti. Labiausiai nukraujavęs ir susilpnėjęs, lyginant kas buvo praėjusiais metais, yra Žalgiris, kuriame realiai yra šiai dienai tik du geri žaidėjai (Pocius ir Jankūnas), o visi kiti arba studentai, arba pensininkai, bandantys prieš karjeros pabaigą kelias kapeikas užsidirbti. Žiūrėsim, ką dar jie nusipirks, bet žinant jų kiauras kišenes tikėtis kažko padoraus neverta. Žalgiris šiais metais geriausiu atveju LKL bus treti, o dėl bronzos jie turėtų kovoti arba su Neptūnu, arba su Prienais. Labiausia nuviliantis reikalas paskutinius kelis metus yra Šiauliai, kurie palaipsniui degraduoja ir artimiausiu metu LKL malsis kažkur žemiau lentelės vidurio. Tamsiausias arkliukas bus "Dzūkija".Priminsiu butinai tau si komentara kai rytas zais pats del 3 vietos


Nereikia cia nieko priminti, cia yra paprasciausias ju zviegimo principas, juos dauzo, o jie vistiek rekia. Pasiskaityk kaip sitas klounas pries LKL finalus klyke, po to kaip ir visi kiti sedejo eilini syki apmyzta galva nes tai yra siu nevykeliu karma buti duchinamiems is kartos i karta.
2013-08-14
+4
Atsakyti
Na Pasvalys kol kas stiprinasi nejuokingai :) Nusimato ir toliau neblogu pirkiniu manau :P Jomantas tai kaip Jomantas, bet vat Alijavas tai jau rimtesnis zaidejas siuo metu :) Burkevicius neviniojo zodziu i vata, kad nori per artimiausius kelis sezonus komanda nuvesti iki ULEB. Bus sunku, bet viskas imanoma, kai yra toks tvirtas remejas uznugaryje :)
2013-08-14
-6
Atsakyti
siauliuose gera statistika buvo
2013-08-14
+6
Atsakyti
BP
Ši komanda LKL 2013-14 m. bus stipri. Kokia 3 vietą ims

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-08-14
-2
Atsakyti
hmz
Vilnius_RytasŠiais metais nusimato įdomus LKL. Tiesa, išskyrus vienintelį dalyką, kad šiais metais Rytas be konkurencijos bus čempionas, nes šiais metais surinkta Ryto sudėtis yra fundamentaliai labai stipri - tiek pagal ūgį, tiek pagal žaidėjo kiekį kiekvienoje pozicijoje, tiek pagal meistriškumą. Manau, kad šiais metais finale Rytui iššūkį bandys mesti Nevėžis arba Pieno žvaigždės, kur abi komandos tikrai gerai turėtų atrodyti. Labiausiai nukraujavęs ir susilpnėjęs, lyginant kas buvo praėjusiais metais, yra Žalgiris, kuriame realiai yra šiai dienai tik du geri žaidėjai (Pocius ir Jankūnas), o visi kiti arba studentai, arba pensininkai, bandantys prieš karjeros pabaigą kelias kapeikas užsidirbti. Žiūrėsim, ką dar jie nusipirks, bet žinant jų kiauras kišenes tikėtis kažko padoraus neverta. Žalgiris šiais metais geriausiu atveju LKL bus treti, o dėl bronzos jie turėtų kovoti arba su Neptūnu, arba su Prienais. Labiausia nuviliantis reikalas paskutinius kelis metus yra Šiauliai, kurie palaipsniui degraduoja ir artimiausiu metu LKL malsis kažkur žemiau lentelės vidurio. Tamsiausias arkliukas bus "Dzūkija".


Priminsiu butinai tau si komentara kai rytas zais pats del 3 vietos
2013-08-14
-6
Atsakyti
Na kaip ir kiti komentatoriai rase , sis lkl sezonas bus idomus , zvaigzdes stiprinasi , visos kitos komandos taip pat , aisku didziausia tikimybe kaip ir kiekvienais metais finale matyti zalgiri vs rytas , bet su 3vieta aisku tikrai nera.
2013-08-14
-4
Atsakyti
sakes, idomus sezonas nusimato, jauciu vienas is idomesniu, nes komandos tikrai gerai stiprinasi. sunku butu prognozuoti kas kokias vietas ims, aisku Rytas ir Zalgiris vis dar turetu be konkurencijos buti pirmi.
2013-08-14
Atsakyti
tai pz aiskus tik: jomantas, dimsa, alijevas, tony skinas ?
2013-08-14
-4
Atsakyti
AnonimasKesha55 jei trini tai trink normaliai o ne palikinek izeidziamus vilnius fanas komentarus.


o ką tu jame įžeidžiančio ,matai? Aš, pavyzdžiui nieko. O jeigu žmogus svajoja, tegul sau svajoja, negi gaila? Alijevo ten nėra, bet komandai prognozuojamas sidabras, todėl nemanau, kad komentaras visiškai ne į temą. Nesutikti su komentaru dar nereiškia, kad jis įžeidus. Tuo skaudžiau bus, jeigu svajonės neišsipildys. Žmonės įvairiai save drąsina- vieni geria šnapsą, kiti valgo tabletes ar dar kokį velnią, treti garsiai rėkia... Tokie jau tie žmogai yra... Dabar labai daug ginčų , tik visi pamirštat, kad juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis. Rinkit sau "perliukus" tuo įdomiau paskui bus.
2013-08-13
-6
Atsakyti
21
sunku patiketi 250 tūkst. lietuviškų...? esu sokiruotas!
2013-08-13
+2
Atsakyti
Tipi
Taip Alijevas ir nesulauks kvietimo I rinktine,kol zais zemame lygyje. Suprasciau jei far with I Neptuna ir lostu eurocupe ir vtb, gal tada ir rinktines treneriai pastebetu at koks geresnis klubas. Dabar jam til verkslenti ir tenka

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-08-13
Atsakyti
Anonimas
Kesha55 jei trini tai trink normaliai o ne palikinek izeidziamus vilnius fanas komentarus.
2013-08-13
-3
Atsakyti
parašysiu trumpai ir aiškiai - apsiraminkit!
2013-08-13
-2
Atsakyti
...
Alijevas uždirbs per sezoną 250 tūkst. lietuviškų. Nepagailėjo pienas jam pinigų...
2013-08-13
+6
Atsakyti
To koziris
dink iš basketnews.lt :D Dabar aš šeimininkas :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-08-13
-6
Atsakyti
paraginsiu zalgirio fanus ne kreipt demesio y vaiku provokacijas tegul pasikalba su savimi juk ir pernai bulgaras su makedonu trype zalgiry, o viskas pasibaige tuo kad geras pora savaiciu nesimate siu veikeju komentaru, tiesiog pakentekit ir nereguokit o sezono gale galesim primint ju siuos komentarus kai jie asaras sluostys ysikibe y mamos sijona
2013-08-13
+5
Atsakyti
vardas
Laukia žiauriai įdomus LKL sezonas
2013-08-13
Atsakyti
NuKvailas sprendimas, Godute tuoj gimdys, o vyras kaime kazkokiam los ir kasdien negales juk privazineti i Kauna...--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Džiaugtis reikia, kad i LKL ateina tokie žaidėjai. O ta šavalka niekam neįdomi, čia krepšinio portalas.
2013-08-13
-3
Atsakyti
Nu
Kvailas sprendimas, Godute tuoj gimdys, o vyras kaime kazkokiam los ir kasdien negales juk privazineti i Kauna...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-08-13
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.