Enderą Arslaną stabdo trauma
Enderą Arslaną stabdo trauma
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Europos čempionate Slovėnijoje Turkijos rinktinės trenerių štabas veikiausiai versis be įžaidėjo Endero Arslano.

30 metų 188 cm ūgio krepšininkas gydosi Achilo sausgyslės sužeidimą, tačiau skausmas kiekvieną dieną didėja.

Turkijos rinktinės vadovas Harunas Erdenay pesimistiškai įvertino Arslano galimybes žaisti Senojo žemyno pirmenybėse: „Tai sunki problema. Vyksta gydymas, bet skausmas jam vis labiau trukdo.

Ir kiti rinktinės nariai gydosi nedideles traumas, tačiau Endero situacija labai rimta. Jis labai svarbus žaidėjas, todėl tikiuosi, kad greitai prisijungs prie komandos ir vėl bus visiškai sveikas.“

Europos čempionate Turkijos komanda rungtyniaus D grupėje su Rusijos, Švedijos, Italijos, Graikijos ir Suomijos rinktinėmis.

Komentarai:
Vytautas
Pirma reik laimet, o kad nukraujave kiti bus, ppo 10 metu neatsimins niekas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-08-16
+1
Atsakyti
ir šiaip savanaudžių žaidėjų rinktinėje vargas su patyrusiais įžaidėjais, nes Tunceri jau baigė karjerą, o Arslanas dabar matyt iškris, tai įžaidinės kamuoly Turkoglu (kuris paskutiniais metais kažką gi vartojo, ir šiaip be formos), Onanas baksnos kamuolį, o jauniklio nieks neklausys gi. Taigi turkai matyt "pjaus grybą" :)
2013-08-15
Atsakyti
Tos traumos atrodytų lyg kokia epidemija, guldo visus...ir smagu ir ne, vienąvertus gerai jog varžovai mūsų silpnėją, kitąvertus ar bus labai malonu laimėt čempionatą nukraujavusiame ir prestižą praradusiam čempionate kuriam iš kiekvienos rinktinės mažiausiai po 3-5 gerų arba labai gerų žaidėjų nėra?
2013-08-15
-1
Atsakyti
Lietuvos Ryto Fanas.
Bus įdomus šis čempionatas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-08-15
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.