Ernestas Ežerskis kitą sezoną vilkės Utenos „Juventus“ marškinėlius
Ernestas Ežerskis kitą sezoną vilkės Utenos „Juventus“ marškinėlius
Nuotr. Fotodiena.lt/A.Pliadis
Utenos „Juventus“ ekipos naujokas Ernestas Ežerskis pasirengęs įrodyti, jog praėjęs sezonas jo karjeroje buvo tiesiog nelemtų atsitiktinumų pasekmė.

Pernai net keturias komandas pakeitęs šoklusis gynėjas tikina nebijantis kovoti su jokiu varžovu ir pažadėjo džiuginti žiūrovus galingais dėjimais iš viršaus.

– Kokia savijauta po pirmosios treniruočių dienos?
– Jaučiuosi gerai, diena nebuvo sunki, tik šiek tiek jaučiasi kojos po užvakar atliktų testų. Kojos sunkesnės, tačiau po truputį įsivažiuojame ir didiname krūvį.

– Testų metu buvai vena geriausių. Ar ta reškia, kad vasarą nemiegojai ant sofos, o sportavai?
– Vasarą stengiuosi nemiegoti, o kažkiek pajudėti. Paskutiniąsias tris savaites ruošiausi intensyviau, nes į stovyklą šiais laikais jau reikia atvažiuoti kažkiek pasiruošus. Nuo pat stovyklos pradžios pradedame testus, kur reikia viską daryti maksimaliai, todėl nepasiruošus galima gauti traumą.

– Jau spėjai susibendraut su naujaisiais komandos draugais?
– Daugelį pažįstu iš anksčiau, todėl jokių bendravimo problemų nebuvo.

– Šį sezoną komanda bus kaip niekada jauna. Ta jaunystė bus teigiamas ar neigiamas dalykas?
– Sunku pasakyti. Žinoma, patyrę žaidėjai lemiamus momentus sužaidžia geriau, bet mes turime ir tokių žaidėjų. Manau, kad būtent jie r imsis iniciatyvos lemiamais momentais, kai spręsis rungtynių likimas. Savo ruožtu jauni žaidėjai patirties įgys sezono metu.

– Pats praėjusį sezoną pakeitei net keturis klubus. Ar šis sezonas tau dar viena galimybė įrodyti, ko esi vertas?
– Žinoma. Norėčiau, kad šis sezonas būtų tikras: kur jį pradėjau, ten ir pabaigiau. Praėjusį sezoną tiesiog taip susiklostė aplinkybės. Tie, kas manęs nepažįsta, turbūt galvoja, kad jam kažkas negerai. Tai va noriu įrodyti, kad man viskas gerai (šypsosi).

– Kodėl pasirinkai Utenos klubą?
– Girdėjau atsiliepimus iš žaidėjų ir visi sako, kad šio klubo organizacija labai gera. Krepšininkams sudarytos geros sąlygos, klubo teisingas požiūris, siekiami tikslai. Klubas jaunas, todėl visi nori kažką pasiekti. 

– Žiūrint į kitų komandų sudėtis, kokios „Juventus“ galimybės artėjantį sezoną?
– Manau, kad sezonas bus įdomus. Kitos komandos komplektuojasi tikrai galingai, tačiau ne pavardės žaidžia. Man visiškai nesvarbu, prieš ką žaisti ar kas žais prieš mane. Aš visada stengiuosi daryt ta, ką moku geriausiai.

– O tai, kad atliekamuose testuose buvai šokliausias komandos žaidėjas, tikriausiai įrodo, jog dėjimų Utenos arenoje kitą sezoną tikriausiai netrūks?
– Tikiuosi (šypsosi).

Komentarai:
Testai
Kas ten do testai pas juos??? Pratestavo Ezerskyte :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-08-21
+3
Atsakyti
mym
Testų metu buvai vena geriausių :DDDDDD
2013-08-21
+3
Atsakyti
Lietuvos Ryto Fanas.
Juokinga pabaiga :)))

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-08-21
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.