Šiaulių“ komanda per treniruotes jau pluša visos sudėties - prisijungė amerikietis vidurio puolėjas 23 metų 208 cm ūgio Chrisas Cooperis. „Viskas puiku“, – po treniruotės šypsojosi įspūdingo stoto atletas.

– Kokie pirmi įspūdžiai Šiauliuose? – „Šiaulių“ oficiali svetainė internete paklausė penktadienio popietę atvažiavusio aukštaūgio.
– Viskas man patinka – ir arena, ir treniruočių, ir gyvenimo sąlygos. Pirmą vakarą sutikau būrį vaikų, kurie mane užkalbino, maloniai pasišnekučiavome. Žodžiu, viskas yra puiku, esu sutiktas labai svetingai.

– Ką žinojote prieš atvažiuodamas apie Lietuvą, Šiaulius?
– Neslėpsiu, kad žinojau labai mažai. Vieną faktą buvau įsidėmėjęs – kad Lietuvos krepšininkai olimpinėse žaidynėse nugalėjo amerikiečius.

– Pirmąkart atvažiavote į Europą?
– Taip, iki šiol nebuvau buvęs čia. Tačiau mano tėvas Europoje yra žaidęs krepšinį.

– Praėjusį sezoną buvote kviečiamas į „Šiaulių“ komandą, bet atsisakėte. Nesigailite dėl tokio sprendimo?
– Prieš metus daugybė žmonių man kalbėjo, kad neverta išvažiuoti, o aš jų paklausiau. Dabar gailiuosi, kad nepaklausiau savo vidinio balso. Pernai tikėjausi, kad žaisdamas Bakersfieldo „Jam“ (NBDL) ekipoje sulauksiu dėmesio iš kurios nors NBA komandos ir pasirašysiu bent trumpalaikį 10 dienų kontraktą. Deja, šanso parodyti, ką sugebu, negavau.

– Kuris krepšinio elementas labiausiai patinka?
– Labiausiai mėgstu atkovoti kamuolį - patinka kautis dėl jo po krepšiais. Manau, kad tai ir yra mano stiprioji pusė. Aišku, patinka ir dėti į krepšį iš viršaus.

– Ką manote apie naująją komandą?
– Dauguma žaidėjų jauni, iki šiol nepažinojau nė vieno. Sunku ką nors pasakyti, nes visiems reikia priprasti. Atvažiavęs čia pamačiau vieną matytą krepšininką – kai studijavau, teko žaisti prieš Dereko Needhamo komandą. Tačiau tai buvo nutikę tik kartą.

– Ką mėgstate daryti laisvalaikiu?
– Patinka video žaidimai, pasivaikščioti ir susipažinti su miestu. Mėgstu žvejoti ir žaisti šachmatais.

Komentarai:
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.