Šiaundien prasidėjo prekyba abonementais į „Šiaulių“ komandos rungtynes! 2013/2014 m. sezono abonemento kaina – nuo 69 litų.

„Šiaulių“ ekipos gerbėjai abonementus gali įsigyti bilietų platintojo „Ticketmarket“ kasose, įsikūrusiose PC „Saulės miestas“, PPS „Akropolis“ ir Šiaulių arenoje.

Ištikimiausiems aistruoliams, turintiems praėjusio sezono abonementą, – speciali kaina. Tik jie turės progą įsigyti pigiausią abonementą, kainuojantį nuo 69 litų.

Šį sezoną sirgaliams siūlomas ir „Auksinis“ abonementas už 500 litų. Jį įsigijęs aistruolis gaus geriausią vietą tribūnoje, vietą automobilliui VIP aikštelėje, per pertrauką bus vaišinamas užkandžiais ir gėrimais, per kiekvienas rungtynes gaus ir mačo protokolą.

Palaikykite savo miesto komandą! Pirkdami krepšinio abonementus Jūs tampate klubo dalimi. Vėliau abonementai brangs.

Po rugsėjo 22-osios 2012/2013 m. sezoną turėtos vietos nebebus išsaugotos.
Abonementų kiekis ribotas.

Komentarai:
to Tadas
Nezinau kokia kainodara bus siemet, bet pernai pigiausi bilietai suaugusiam kainavo 10 lt.
2013-09-09
-1
Atsakyti
Fibonacci Sequence
Nelabai suprantu kam jie cia tu abonementu kainas sukele kai komanda taip nusilpo. Pries du metus kai komanda buvo tris kartus stipresne (su Cam Longu, Ruzgu, Vasylium, Bowles'u) prekybos pradzioj abonementa nusipirkau uz 34 lt. Pernai irgi komanda stiprene buvo, pavelaves pirkau, tai mokejau 49 lt.
2013-09-09
Atsakyti
Tadas
Siaip abonimentai nei brangus nei pigus, bet kai net ir su abonimentu eini ne daugiau kaip i 10 rungtyniu, gal labiau apsimoka bilietus pirkti. Gal kas zino, kokios buna pigiausiu bilietu kainos?!
2013-09-09
+1
Atsakyti
nera brangu
Bet ar verta?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-09-09
-3
Atsakyti
Anonimas
Tokios sudeties komanda-abonementai ziauriai kainuoja
2013-09-09
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.