Steve'as Nashas – naudingiausias NBA sezono žaidėjas, Benas Gordonas – geriausias lygos naujokas, o Mike'as D'Antoni – geriausias sezono treneris. Tai tik keli laureatai, kuriuos išrinko krepšinio sirgaliai, balsuodami oficialioje NBA svetainėje internete.

Trečiadienį "Cleveland Cavaliers" žaidėjas Ericas Snow buvo nominuotas J.Walterio Kennedy apdovanojimui. Jis skiriamas už nepriekaištingą elgesį bei bendravimą su visuomene.

"Esu patenkintas, kad buvau pasirinktas tokiam prestižiniam apdovanojimui", – sakė E.Snow.

Tuo tarpu NBA svetainės internete lankytojai išreiškė savo nuomonę apie geriausius sezono krepšininkus bei trenerį. Jie balsavo šešiose apklausose.

Geriausiu sezono krepšininku sirgaliai išrinko Fynikso "Suns" įžaidėją Steve'ą Nashą. Už jį pasisakė 35,3 proc. respondentų.

Antras liko Filadelfijos "76ers" narys Allenas Iversonas (19,9%), trečias – Majamio "Heat" vidurio puolėjas Shaquille'as O'Nealas (15,1%). Iš viso buvo 10 kandidatų.

Geriausiu metu naujoku išrinktas Čikagos "Bulls" žaidėjas Benas Gordonas. Jį palaikė beveik pusė apklaustųjų – 44,2 proc.

Už jo liko Šarlotės" Bobcats" lyderis Emeka Okaforas (31,6%) bei Filadelfijos "76ers" krepšininkas Andre Iguodala (11,8%). Iš viso buvo 6 kandidatai.

Geriausiu besiginančiu žaidėju buvo išrinktas du sykius šioje kategorijoje laimėjęs Detroito "Pistons" vidurio puolėjas Benas Wallace'as. Už jį pasisakė 27,7 proc. respondentų.

Antras liko Fynikso "Suns" žaidėjas Shawnas Marionas (12,9%), trečias – "76ers" lyderis A.Iversonas (10,7%). Iš viso buvo galima balsuoti už 10 kandidatų.

Šeštojo žaidėjo apdovanojimas atiteko geriausiam metų naujokui – "Bulls" pirmamečiui B.Gordonui. Jį palaikė 40,4 proc. balsavusiųjų.

Antras liko Ricky Davisas iš Bostono "Celtics" (15,7%), o trečias – Denverio "Nuggets" įžaidėjas Earlas Boykinsas (14,2%). Iš viso buvo nominuoti 10 žaidėjų.

Labiausiai patobulėjusiu krepšininku pripažintas Majamio "Heat" žaidėjas Dwyane'as Wade'as, susilaukęs 43,5 proc. balsavusiųjų palaikymo.

Antras liko Amare'as Stoudemire'as iš Fynikso "Suns" (21,8%), trečias – Bobby Simonsas iš Los Andželo "Clippers" (11,1%). Iš viso buvo nominuota 10 kandidatų.

Metų treneriu krepšinio sirgaliai išrinko Fynikso "Suns" strategą Mike'ą D'Antoni. Jis surinko 24,4 proc.

Antras liko Denverio "Nuggets" treneris George'as Karlas (19,8%), o trečias – "Bulls" strategas Scottas Skilesas (19,6%).

Visus geriausius šių kategorijų sportininkus NBA paskelbs iki sezono pabaigos. Šiandien vakare bus žinomas labiausiai patobulėjęs krepšininkas.

Komentarai:
To ZULU666:
tai blyn lyg pats nzn. cia basketnews taip buvo parase mol.
2005-04-29
-1
Atsakyti
aiwito> Bobby Simonsas is Cilpperiu, o ne Lakeriu...
2005-04-29
-1
Atsakyti
laba diena:)
nuo kada
Bobby Simonsas iš Los Andželo "Lakers"
2005-04-28
+1
Atsakyti
nu man atrodo geriausias gynejas galtu buti ir bowenas, o kad mvp nachas - sutinku...
2005-04-28
+2
Atsakyti
MJ
mane tai del to iverson'o biesina
2005-04-28
+2
Atsakyti
kodel durnai???
as visiskai sutinku, kadm etu naujokas ir 6-as zaidejas gordonas... nerealiai varo, praleisdamas aiksteje po 20 minuciu...
treneris aiskus - reg. sezono nugaletojas. galbut dar gali ir buliu, nerealiai pavariusiu :)
sezono mvp yra didziausias klausimas... manau, kad nashas tikrai realiausias pretendentas...
likusieji neaiskus... wallaceass jau acibodes kaip geriausiai besiginantis...
2005-04-28
-2
Atsakyti
MJ
nebutu amerikonai jei ne taip durnai balsuotu...
2005-04-28
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.