Omaras Cookas išsiskiria lyderio savybėmis
Omaras Cookas išsiskiria lyderio savybėmis
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Vilniaus „Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris Dirkas Bauermannas naudingiausiu Eurolygos atrankos turnyro žaidėju rinktų Omarą Cooką.

31 metų 186 cm ūgio įžaidėjas per tris mačus vidutiniškai pelnydavo po 9,3 taško ir atlikdavo po 5 rezultatyvius perdavimus.

„Jeigu reikėtų įvardyti naudingiausią turnyro krepšininką, juo rinkčiau Omarą Cooką, – tvirtino Bauermannas. –  Jis ne tik puikiai žaidė visame turnyre, bet ir turi šiandien retai pasitaikančių lyderio savybių.

Jis yra tas vaikinas, kurio komandoje visi klausosi, jis turi daug patirties ir demonstruoja aukštą meistriškumo lygį.

Jo lyderio savybės šiandien buvo neįtikėtinai naudingos. Nepamirškite, kad pastaruosius dvejus metus jis rungtyniavo komandose, kuriose tik perdavinėdavo kamuolį kitiems krepšininkams.

Mes tikimės, kad jis dažniau pelnys taškus, o tai užima laiko. Visgi, galima pastebėti, kad aikštėje jis jaučiasi vis geriau ir geriau.“

Finale amerikietis įmetė 7 taškus, atliko 5 rezultatyvius perdavimus, perėmė 4 kamuolius ir surinko 12 naudingumo balų.

Eurolygos atrankos turnyre tarp visų „Lietuvos ryto“ krepšininkų rezultatyviausiai rungtyniavo vidutiniškai po 21,3 taško rinkęs Martynas Gecevičius.

Komentarai:
aš irgi rinkčiau Omar.Cook
2013-12-29
-1
Atsakyti
Aš manau kat cookas buvo rezultativeuvses
2013-12-05
+4
Atsakyti
Cookas turi pakankamai patirties, gerai skaito žaidimą ir mato aikštę, nenustebčiau jei jis butu tarp top-5 žaideju Eurolygoj rez.perdavimu statistikoj. Tiksliau nustebčiau jei jo ten nebūtų. Vienas geriausiu pirkinių Lietuvos Ryte per pastaruosius metus. Ne veltui Ulkeris jo norėjo
2013-10-05
Atsakyti
McBayTo ags227Manau, jis geresnis už Popoviciu kaip snaiperis.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


for sure...
2013-10-05
+1
Atsakyti
To ags227

Manau, jis geresnis už Popoviciu kaip snaiperis.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-10-05
+2
Atsakyti
tikiuosi ir eurolygoje gecas metys taikliai savo tritaskius,lietuviskasis marko popovicius.
2013-10-05
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.