Kauno miesto taryba pritarė sprendimui iš Privatizavimo fondo skirti 347 tūkst. litų „Žalgirio“ krepšinio klubui. 

Šios lėšos – tik dalis paramos, skiriamos legendiniam krepšinio klubui. Kiek lėšų „Žalgiriui“ bus skirta iš viso, paaiškės kitų metų pradžioje, kuomet Kauno miesto taryba tvirtins Sporto rėmimo programą.

„Naują savo istorijos etapą pradedančiam „Žalgiriui“ dabar kaip niekada reikia mūsų visų pagalbos. Tikiu, kad skirta parama prisidės prie sėkmingo „Žalgirio“ pasirodymo prasidedančiame krepšinio sezone“, – teigė Kauno meras Andrius Kupčinskas.

Kauno miesto savivaldybės Sporto rėmimo taryba rugsėjo mėnesį nusprendė Privatizavimo fonde sporto organizacijoms numatytas lėšas (350 tūkst. litų) skirti Miesto sporto žaidimų komandų programai. Paskelbus paraiškų priėmimą, paraiškas pateikė trys sporto organizacijos.

„Keliamus reikalavimus atitiko dvi komandos – tai „Žalgiris“ bei tinklinio klubas „Sixta+“, kuriems pagal poreikį bei nuopelnus Kauno miestui ir buvo paskirstytos lėšos“, – aiškino Kūno kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Albinas Grabnickas.

Komentarai:
Taskas
puse nesiorentuoja situacijoje..... vaikai...
2013-10-11
+5
Atsakyti
zirnisgeriausias pasakymas: „Naują savo istorijos etapą pradedančiam „Žalgiriui“ dabar kaip niekada reikia mūsų visų pagalbos. sako naujas etapas, bet kol kas viskas klostosi kaip ir seniau, surenkama neblogu zaideju, bet kontraktu sumos, kurios sudaro didziaja Zalgirio islaidu dali yra slepiamos. Seniau tai buvo labai palanku, nes po kiek laikop galedavo pradeti traukti sumas is oro, kad tiek ir tiek yra skolos.. Ar dabar Zalgiris nenori buti skaidrus klubas? zmones, verslas bent kazka nutuoktu kur nukeliauja kiekvieno miestiecio pingai.


Taip. gerai Zalgiriuko pinigelius plaudavo.Va su Kestuciu Marciulioniu dar ir dabar nesibaigia teismai. Matyt anksciau taip ir plaudavo pinigelius, ant popieriaus mokedavo didesne alga, o i rankas ta kuria sutaardavo su zaidejais. O Marciulionis db sia situacija bando pasinaudot ir issireikalaut saavo pinigus, gal jau issireikalavo. Noretusi skaidrumo, nors ir esu Zalgirio fanas, bet taip pat esu ir Kaunietis ir nenoriu, kad miesto pinigai patektu ten kur nereikia.
2013-10-10
+4
Atsakyti
Aciu ir uz tiek.:)
2013-10-10
+3
Atsakyti
geriausias pasakymas:
„Naują savo istorijos etapą pradedančiam „Žalgiriui“ dabar kaip niekada reikia mūsų visų pagalbos.
sako naujas etapas, bet kol kas viskas klostosi kaip ir seniau, surenkama neblogu zaideju, bet kontraktu sumos, kurios sudaro didziaja Zalgirio islaidu dali yra slepiamos. Seniau tai buvo labai palanku, nes po kiek laikop galedavo pradeti traukti sumas is oro, kad tiek ir tiek yra skolos.. Ar dabar Zalgiris nenori buti skaidrus klubas? zmones, verslas bent kazka nutuoktu kur nukeliauja kiekvieno miestiecio pingai.
2013-10-10
+9
Atsakyti
flexis:DDDD Ką su tiek veikt? Jie juokauja?


juk cia is privatizavimo fondo.. padekot reikia, o ne tokias nesamones rasinet.
2013-10-10
+7
Atsakyti
:DDDD Ką su tiek veikt? Jie juokauja?
2013-10-10
-5
Atsakyti
LegoKaskada dar duodavo po 5 limonus, dabar vos vos sukrapsto.. Beje kiek Rytui Zuokas numeta?


vilniaus savivaldybe zadejo po 4 milijonus duot.
2013-10-10
+4
Atsakyti
Rytas
Gauna is Vilniaus 5 limonus ar kazkas pns

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-10-10
+2
Atsakyti
Aartūras_JomantasLegoKaskada dar duodavo po 5 limonus, dabar vos vos sukrapsto.. Beje kiek Rytui Zuokas numeta?Vaike, cia papildomi pinigai 347.000 + 3.000 Zalgiriui + Sixta+ = 350.000


nu cia tavo ta "matematine formule" tai visai ne i tema :D bet siaip joa is 350k, 347k skyre Zalgiriui, 3k Sixtai
2013-10-10
-4
Atsakyti
LegoKaskada dar duodavo po 5 limonus, dabar vos vos sukrapsto.. Beje kiek Rytui Zuokas numeta?


Vaike, cia papildomi pinigai 347.000 + 3.000 Zalgiriui + Sixta+ = 350.000
2013-10-10
-1
Atsakyti
hmz
LegoKaskada dar duodavo po 5 limonus, dabar vos vos sukrapsto.. Beje kiek Rytui Zuokas numeta?


Likusius sau pasiima Kauno meras su Chebra .nenustebciau kad si sezona is kauno savivaldybes baigta parama
2013-10-10
-3
Atsakyti
Kaskada dar duodavo po 5 limonus, dabar vos vos sukrapsto.. Beje kiek Rytui Zuokas numeta?
2013-10-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.