Cory Higginsas (dešinėje) pirmą kartą rungtyniaus už Atlanto
Cory Higginsas (dešinėje) pirmą kartą rungtyniaus už Atlanto
Nuotr. AP – Scanpix
Liubercų „Triumph“ ekipag sustiprino gynėjų grandį. Rusijos klubas sudarė vienerių metų sutartį su 24 metų 196 cm ūgio Cory Higginsu

Praėjusį sezoną gynėjas pradėjo Šarlotės „Bobcats“ ekipoje ir NBA lygoje sužaidė vos šešis mačus, per kuriuos vidutiniškai pelnydavo po 2,3 taško. 

Vėliau krepšininkas buvo atleistas ir persikėlė rungtyniauti į NBA plėtojimosi lygos (NBDL) „Bayhawks“ ekipą, kur buvo nesustabdomas – rinkdavo po 18,5 taško, atkovodavo po 4,3 kamuolio ir atlikdavo po 2,5 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Higginsas naujame klube galės debiutuoti jau šį antradienį, kai „Triumph“ sieks atsitiesti po pirmojo pralaimėjimo VTB lygoje rungtynėse prieš Samaros „Krasnie Krylia“ ekipą. 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.