Edui Davisui teks gerokai atverti piniginę
Edui Davisui teks gerokai atverti piniginę
Nuotr. AP-Scanpix
Donatui Motiejūnui be skrupulų per galvą kirtęs Memfio „Grizzlies“ ekipos aukštaūgis Edas Davidas turės sumokėti solidžią baudą. 

Itin grubiai pražengusį 24 metų 208 cm ūgio puolėją NBA nubaudė 15 tūkst. JAV dolerių bauda. Incidentas įvyko penktadienio rungtynėse tarp „Grizzlies“ ir „Rockets“ klubų. 

Iki susitikimo pabaigos likus žaisti 8 minutes ir 42 sekundes Motiejūnas atkovojo kamuolį po netaiklaus komandos draugo metimo ir rengėsi atakuoti krepšį, tačiau Davisas kirto ranka jam per veidą ir užsidirbo diskvalifikacinę pražangą. 

Praėjusį sezoną Toronto „Raptors“ komandoje pradėjęs Davisas NBA vidutiniškai pelnydavo po 7,1 taško ir atkovodavo po 5,3 kamuolio per rungtynes.

Daviso pražanga prieš Motiejūną (nuo 1:45 min.):

Komentarai:
Joo, o Redikas sukėle muštynes ir gavo 800Lt :DD
2013-10-29
+10
Atsakyti
to VinCarter
Vieną kart užtvojo, o jau sako kad visąlaik kapoja :D Na aišku... Beje tie tavo lameriai nuėjo iki Western Conference finalų, taip kad ša :)
2013-10-29
+7
Atsakyti
ne nu tie grizliai tai visa laika kapoja, tik lameriai taip stengiasi laimeti, viena nemegstamiausiu komandu ant nba
2013-10-29
Atsakyti
Nemanau, kad ten jie laiko tokia suma solidžia, palyginus kiek jie gauna, pats Davidas pasijuokė iš tos baudos.
2013-10-29
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.