Deividas Dulkys prametė visus penkis tritaškius
Deividas Dulkys prametė visus penkis tritaškius
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Trečią pralaimėjimą iš eilės Lenkijos pirmenybėse patyrė Vloclaveko „Anwil“ (3-3) komanda su Deividu Dulkiu. Lietuvio ekipa išvykoje 70:83 (19:23, 22:24, 6:18, 23:18) nusileido Zielona Gora „Stelmet“ (5-1) krepšininkams.

Dulkys aikštelėje praleido 26 minutes, pasižymėjo 4 taškais (2/4 dvitaškių, 0/5 tritaškių), atkovojo 1 ir perėmė 3 kamuolius, išprovokavo 1 pražangą, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, blokavo 1 metimą, tačiau po 2 kartus suklydo ir prasižengė bei surinko -1 naudingumo balą.

„Anwil“ turnyro lentelėje užima šeštą vietą, o „Stelmet“ žengia pirma.

Komentarai:
Anonimas
dulkys matyt su psichologija nesusitvarko, aisku faktas, kad ir buvo pervertintas, bet vistiek zaidejas ir duomenis turi, ir rankele nebloga - viskas ko uztenka buti tikrai neblogam krepsininkui, taciau pokolka kazkaip per daug dar neatsiskleidzia..:)
2013-11-19
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.