Praėjusią savaitę „JAZZ-KTU“ krepšininkai mėnesiui neteko aukštaūgio Pauliaus Petrilevičiaus. Krepšininkas patyrė rankos traumą – medikai diagnozavo, kad žaidėjui atskilo smulkus kaulinis fragmentas ir mėnesiui sugipsavo ranką. 

Tačiau tai ne vienintelis „JAZZ-KTU“ ekipos praradimas. Nuo sezono pradžios rungtynes iš atsarginių žaidėjų suolelio galo turi stebėti ir Paulius Danisevičius. Vasarą prie klubo prisijungęs 178 centimetrų ūgio gynėjas dėl ligos klausosi ne trenerio, o gydytojų nurodymų.

Žaidėją pagavusi liga kol kas jo neapleidžia. Tačiau Danisevičius viliasi, jog jau artimiausiu metu galės prisijungti prie ekipos.

„Vasaros pabaigoje susirgau rimta liga – kaulo uždegimu ir ją gydausi iki šiol. Po tokio kiekio antibiotikų jaučiuosi gana gerai, skausmo nebėra ir temperatūra normali. Neseniai kartojau kraujo tyrimus, nuo jų rezultatų priklausys kada galėsiu pradėti sportuoti. Jei viską spręsčiau aš, jau seniai būčiau ant parketo, nes noras išbėgti į aikštelę – begalinis, mastau apie tai kiekvieną dieną. Tikiuosi, kad iki Naujųjų metų galėsiu debiutuoti komandoje, o kada pasieksiu reikiamą sportine formą ir išbėgsiu į aikštelę spręs treneris“, – oficialiam komandos tinklalapiui teigė Danisevičius.

Pasak gynėjo sunku išsakyti emocijas, kurios užvaldo, kai komandos draugai kaunasi ant parketo, o juos gali palaikyti tik emociškai. Tačiau krepšininkas nė kiek nesistebi gera sezono pradžia.

„Jausmas žiaurus, kai žinai, jog komandą gali palaikyti tik plojimais ar kalbomis. Bet jeigu tai jai padės, būsiu daugiausiai plojantis ir kalbantis žmogus iš visų. Apibendrinant ekipos startą – kitokio ir nesitikėjau. Komanda yra puikiai sukomplektuota, kiekvienose rungtynėse siekia tik pergalės. Žaidėjai drausmingi, atsakingi, o klubo personalas dirba organizuotai ir sklandžiai. Tikrai tikiu, jog „JAZZ-KTU“ sezoną baigs aukštesnėje vietoje, negu yra šiuo metu“, – vylėsi krepšininkas.  

Kauno ekipoje kol kas naudingiausiai rungtyniauja aukštaūgiai, tačiau Danisevičius nelinkęs išskirti nė vieno krepšininko ir giria komandos draugų kovingumą.

„Džiugina tai, jog bet kurioje situacijoje ekipa kovoja iki paskutinės sekundės. Puikų charakterį ji pademonstravo Marijampolėje, kur panaikino 19 taškų deficitą ir išsivežė pergalę („JAZZ-KTU“ laimėjo rungtynes 78:68 – Red.). Aukštaūgiai yra mūsų stiprioji pusė, bet ryškaus lyderio neturime. Bet kuriose rungtynėse gali iššauti bet kuris kitas žaidėjas, tai ir turėtų būti didžiausias galvosūkis priešininkams“, – teigė Danisevičius. 

Emocingasis gynėjas viliasi, jog žiūrovai vis dažniau lankysis rungtynėse ir padės ekipai siekti taip reikalingų pergalių.

„Žiūrovų Kaune susirenka gana nemažai ir visada smagiau žaisti, kai salė pilna bei žinai, kad kažkas atėjo tavęs palaikyti. Tikiuosi, jog komandos sirgalių burys vis didės ir namie tapsime neįveikiami“, – mintimis dalijosi Danisevičius.

Sirgaliai „JAZZ-KTU“ ekipą žaidžiančią namie galės išvysti šeštadienį 16 val., rungtynėse su Molėtų „TiuMeno-Ežerūno“ ekipa. Prieš tai, penktadienį kauniečių laukia išvyka į Šilutę ir dvikova su vietos komanda.

Komentarai:
What
Kas tas Danisevicius ??
2013-11-20
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.