Muštynių dalyviams rankų ir alkūnių kilnojimas atsirūgo
Muštynių dalyviams rankų ir alkūnių kilnojimas atsirūgo
Nuotr. AP-Scanpix
Muštynes per „Golden State Warriors“ ir Portlendo „Trail Blazers“ komandų rungtynes sukėlę krepšininkai sulaukė papildomų sankcijų iš NBA. 

Incidentą smūgiu alkūnę Joeliui Freelandui į smakrą sukėlęs Oklando klubo australas Andrew Bogutas užsidirbo vienų rungtynių diskvalifikaciją. Tokia pati sankcija paskirta ir komandos draugą itin aršiai gynusiam „Trail Blazers“ gynėjui Mo Williamsui

Tuo tarpu kiti muštynių dalyviai į NBA kasą turės sumokėti solidžias baudas. „Trail Blazers“ lyderio LaMarcuso Aldridge'o sąskaita sumažės 45 tūkst. JAV dolerių, jo ekipos draugas Wesley Matthewsas ir „Warriors“ puolėjas Draymondas Greenas paklos po 20 tūkst. JAV dolerių. 

Grumtynės kilo trečiajame sekmadienio rungtynių kėlinyje, kai dėl kamuolio kovojęs Bogutas bandė atitverti Freelandą nuo krepšio. Britas nenorėjo užleisti pozicijos, o emocijų nesuvaldęs australas alkūne trenkė varžovui į smakrą.

Greitai į įvykius reagavę žaidėjai kibo vieni kitiems į atlapus, o arbitrai įsismarkavusius krepšininkus apdalijo griežtomis bausmėmis. Teisėjai smarkuolius nubaudė trimis diskvalifikacinėmis ir septyniomis techninėmis pražangomis. 

Muštynių vaizdo įrašas:

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.