„Lokomotiv“ ekipos amerikietis Derrickas Brownas pripažintas geriausiu lapkričio mėnesio Eurolygos krepšininku
„Lokomotiv“ ekipos amerikietis Derrickas Brownas pripažintas geriausiu lapkričio mėnesio Eurolygos krepšininku
Nuotr. RIA Novosti-Scanpix
Eurolygos debiutantė Krasnodaro „Lokomotiv“ ekipa įsiveržė į turnyro lyderių gretas, o Rusijos klubo puolėjas Derrickas Brownas buvo pripažintas naudingiausiu lapkričio mėnesio Eurolygos krepšininku.

26 metų 203 cm ūgio puolėjas lapkritį rungtyniavo nesulaikomai, o Krasnodaro klubas laimėjo visas ketverias žaistas rungtynes. Jevgenijaus Pašutino auklėtiniai patiesė ne tik grupės autsaideres Vilniaus „Lietuvos ryto“ bei Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipas, bet ir turnyro senbuves – Atėnų „Panathinaikos“ bei Vitorijos „Laboral Kutxa“ komandas.

Brownas per tris lapkritį žaistus mačus buvo rezultatyviausias Krasnodaro komandoje ir vidutiniškai rinkdavo po 20,5 taško, atkovodavo po 6 kamuolius ir atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą.

Krepšį amerikietis atakavo įspūdingu 67,3 proc. taiklumu. Tarp visų Eurolygos krepšininkų Brownas lapkričio mėnesį pagal rezultatyvumą užėmė ketvirtąją vietą. 

Amerikiečio vedamas Krasnodaro klubas praėjusį ketvirtadienį Vilniuje 84:53 sutriuškino „Lietuvos ryto“ ekipą ir pirmasis D grupėje užsitikrino vietą „Top 16“ etape.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.