Omeras Ašikas jau kurį laiką nerungtyniauja, tačiau naujos komandos jis toliau negauna
Omeras Ašikas jau kurį laiką nerungtyniauja, tačiau naujos komandos jis toliau negauna
Nuotr. AFP – Scanpix
Hjustono „Rockets“ neišmainė Omero Ašiko iki gruodžio 19 dienos, nors patys buvo išsikėlę tokį tikslą. Anot pranešimų, „Rockets“ negavo juos tenkinusio pasiūlymo, todėl turkas toliau lieka Hjustone.

Geriausia, kas mainais už Ašiką buvo siūloma, tai Bostono „Celtics“ žaidėjai Brandonas Bassas ir Courtney Lee bei apsaugotas ateities pirmojo rato šaukimas. Hjustono komandos netenkino toks pasiūlymas.

Anot pranešimų, komandas atbaido kito sezono Ašiko alga. Turkas kitąmet uždirbs net 15 mln. JAV dolerių.

Vasarą Hjustono komandą papildžius Dwightui Howardui, Ašikas iš pagrindinio vidurio puolėjo tapo atsarginiu. Jo toks vaidmuo iš karto netenkino ir pasiprašė iškeičiamas.

„Rockets“ norėjo išmainyti Ašiką iki gruodžio 19 dienos, nes tokiu atveju per mainus gauti žaidėjai gali būti išmainomi šį sezoną dar kartą. Dabar „Rockets“ turi apsispręsti iki vasario 20-osios – būtent tada užsivers šio sezono mainų langas.

Šį sezoną Ašikas aikštėje praleidžia vos po 18,3 minučių ir pelno vos po 4,4 taško bei atkovoja po 6,8 kamuolio.

Komentarai:
to ...

jis ir nebuvo tasku darymo masina,bet ginyboje dirbdavo gerai ir kamuolius rinkdavosi
2013-12-20
Atsakyti
...
Jei toks geras jaučias, tai sakyčiau mažokai 4.5pts per 18 min.. :))
2013-12-20
-1
Atsakyti
Na, bent turtingas ir be traumų užbaigs šį sezoną. Bet vietoj jo , aš bent atsarginiu centru sužaiščiau tą skirtą laiką, dėl formos. Bet aišku, jeigu principai neleidžia, nieko nepadarysi :]
2013-12-20
-4
Atsakyti
Dėl Ašiko mainų nebus, todėl Donatas turi likti Roketcs gretose. Keiskit trenerį ir iš viso mainų nedaryti Hjustono klubui.
2013-12-20
-4
Atsakyti
15 mln oooouuuu
2013-12-20
+2
Atsakyti
Tike klubas tiek turkas suinteresuoti permainomis,tad tik laiko klausimas turetu but. O siai dienai vsi centrai gauna daugiau nei is pirmo zvilgsnio atrodo verti..
2013-12-20
-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.