Dėjimas atnešęs Johnui Wallui pergalę dėjimų konkurse
Dėjimas atnešęs Johnui Wallui pergalę dėjimų konkurse
Nuotr. Reuters-Scanpix

Sakramento „Kings“ naujokas Benas McLemore'as peršoko per karaliaus soste sėdintį Shaquille'ą O'Nealą, tačiau nusileisti neketinęs Johnas Wallas prieš save pastatė Vašingtono „Wizards“ komandos talismaną ir atlikęs šuolį per jį, nuleidus kamuolį žemiau klyno bei jėga įkrovus į krepšį, tapo NBA dėjimų konkurso nugalėtoju.

„Oro karaliaus“ konkursas vyko dviem etapais. Pirmajame trys žaidėjai atstovavo savo konferenciją – atitinkamai Rytų ir Vakarų. Trys kiekvienos konferencijos atstovai turėjo po 90 sekundžių. Jie visi kartu vienu metu atliko dėjimus.

Rytų sudaryta komanda – Terrence'as Rossas (Toronto „Raptors“), Johnas Wallas (Vašingtono „Wizards“) bei Paulas George'as (Indianos „Pacers“) įrodė pranašumą prieš Vakarų trejetuką – Damianą Lillardą (Portlando „Trail Blazers“), Benas McLemore'ą (Sakramento „Kings“) ir Harrisoną Barnesą („Golden State Warriors“).

Antrame raunde kova vyko vienas prieš vieną, kur krepšininkai atliko po du dėjimus. Nugalėtoją nustatė komisija, kurią sudarė Dominique Wilkinsas, Magicas Johnsonas bei Julius Ervingas.

Po triumfo Wallas teigė, jog prieš konkursą jo draugas jam atsiuntė video iš „YouTube“, kuriame buvo 27 dėjimai, niekada neatlikti per NBA Visų žvaigždžių dieną.

Praėjusiais metais dėjimų konkurse triumfavo ir šiemet šį titulą gynęs Terrence'as Rossas. Wallas tapo pirmuoju „Wizards“ krepšininku laimėjusiu „Oro karaliaus“ trofėjų.

Wallo pergalingas dėjimas:

McLemore'o dėjimas per O'Nealą:

Lillardo dėjimas apsisukus 360 laipsnių:

Rosso dėjimas po reperio Drake perdavimo:

George'o dėjimas prakišus kamuolį tarp kojų ir apsisukus 360 laipsnių kampu:

Vakarų konferencijos žaidėjų dėjimai per 90 sek.:

Rytų konferencijos žaidėjų dėjimai per 90 sek.:

Komentarai:
Ir isvis, cia juk zvaigzdziu savaitgalis, skirta issiaiskint kurios zvaigzdes geriausiai spindi, o ne kuri konferencija
2014-02-17
+2
Atsakyti
Nepatiko formatas visiskai. Cia individualus konkursai (dejimu, igudziu), bet kazkaip sugebejo padaryti komandinius konkursus.. WTF?? dejimu konkurse isvis 6 dejimai tebuvo ir tai tik kokie 3 demesio verti.. Ir koks tolkas issiaiskint kas geriau deda rytai ar vakarai? geriau jau suzinot koks zaidejas geriau deda. Tas pats su igudziu konkursu, tas varzymasis poromis neparodo tikrojo zaidejo skillo, nes vienas porininkas gali gerai varyti, kitas suda sumalti.. kam isvis kisami cia tie rytai vakarai? Anksciau budavo aisku, kad tas ir tas laimejo igudziu konkursa, dabar vakaru pora ir tai visiskai nieko nesako.
2014-02-17
-12
Atsakyti
Dėjimai su propsais yra nesąmonė. Pramoga, bet ne atletiškumo šventė. Pvz pernai Blake'o šuolis per Kia. Jis galėjo žymiai įspūdingiau sugrūst kamuolį.

Smagiausia žiūrėti į pure dėjimus kaip šių metų George, D Wilkins, MJ, Spud Webb, ar vintage Vincanity.
2014-02-16
-8
Atsakyti
cool
Kam cia nepatiko sitas formatas ir sako kad mazai dejimu tai niekas nekaltas kad vakarai nieko nepavare ir pralaimejo nes viskas vyko iki 3 pergaliu jei butu geriau delioje butum ir dejimu daugiau pamate. Be to.man patiko

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-02-16
-2
Atsakyti
SunNoreciau tokiu gudresniu paklausti kelinta all stars rungtynes sianakt?


3 valanda musu laiku.

Man tai patiko apsilimo roundas, galetu ir pas mus taip paskirstyti zaidejus, kad jie kartu kazka pakurtu
2014-02-16
+11
Atsakyti
Sun
Noreciau tokiu gudresniu paklausti kelinta all stars rungtynes sianakt?
2014-02-16
+6
Atsakyti
mekas
Kas cia galvoja kad del dunk contest nugaletojo vardo buvo galima balsuot tik uz east tj zinokit kad jie tik laimejo komandine rungti o balsuot buvo galima uz bet kuri ir laimet galejo zaidejas.is west bet jie nieko gero neparode. Is vis dejimai geri buvo tik Wall ir George
2014-02-16
-1
Atsakyti
[b]runkeliamDar pridesiu senos sistemos minusu.. Visu pirma balsuotojai.. NBA ir budavo grybu, bet LKL is vis nesamone.. paima visokiu sou zvaigzdziu, kurios neturi supratimo ir balsuoja is lempos.. NBA irgi.. nebuvo sistemos uz skiriama kiek balu, todel kartais super techniskai sudetingas dejimas pralosdavo graziai atrodancma bet paprastam dejimui.. Dabar, kai kova 1x1 aiskiau matosi kas geriau idejo.. Ir dar kitas dalykas finalas.. Budavo epizodu kai zaidejes idejes kelis super gerus dejimus, finale bandydamas atlikti super sudetinga dejima suklysta.. jis automatiskai pralosia.. sitoj sistemoj kiek suprantu galima rinkti is visu dejiku.. taigi atlikus kazka labai ispudingo, gali tiketis laimet.. toks formatas paskatins dejikus kurt kazka ispudingo ir nebijot nesekmes..zodziu gali deliot ir nebijot..Tai va.. tiesa ka ten veike Barnes tai nesupratau.. visai zmogus nepasiruoses buvo :)


o is kur tu istraukei, kad dejimai turi buti vertinami pagal sudetinguma? vertinama pagal tai, kaip visas vaizdas atrodo. pvz. PG 360 per klyna yra gal sudetingiausias is visu idetu, bet kai bicas ta daro is 4-o bandymo, plius pats dejimas toks gavosi vos vos, tai ir nebuvo to tokio "wow". ir sistema cia ne prie ko, balsuoja paprastai buve dejikai ar garsus kasioriai, jie zino kas ir kaip. ir jei finale susimovei - pats kaltas (pvz 2004 m.). nereik det dejimu, kurie pavyksta 1/5 atveju, ir viskas bus ok. nes kazkuriais cia metais Nate'as suda male ir ziurovai nubalsavo uz ji, nors nevertas buvo. as tai sakyciau, kad finale objektyviausiai butu, kad 50 proc balsu lemtu komisija, o 50 proc ziurovai - butu objektyviausia.
2014-02-16
-7
Atsakyti
Normalus tas konkursas,vis kazkas naujo,tik kad barnesas nk nebuvo pasiruoses ir i vienus vartus laimejo east vien del to buvo neidomu,butu buve 2-2 gal kanors idomiau parode..
2014-02-16
+2
Atsakyti
okaralius
Nemokami kazino pinigai, adresu: http://ow.ly/tCha5

Tik išbandytos svetaines, kurios išmoka laimejimus iš nemokamai gautu pinigu.
2014-02-16
+1
Atsakyti
Anonimas
kazin kada lebronas sugris i dejimu konkursa? :D
2014-02-16
Atsakyti
runkeliamDel atmosferos.. ziurint kitus SOu.. filma ar spektakli gi irgi niekas neploja ir nesukauja istisai. taip ir cia.. Ka jus norit kad skanduotu? "fuck You referee!!" cia gi ne runkeliai ziuri sita sou.. lietuvoje irgi visi tylus buna.. Kai buna geras epizodas (bealo tritaskiu serija ar wallo paskutinis dejimas) tai ir zmones audringiau reaguoja.. Kiek suprantu visiem kam nepatiko atmosfera eis i lietuvos allstar ir skanduos Lietuva arba Ginyba.. o geriausia atmosfera tai kai kauno runkeliai per allstar svilpia ant ryto zaideju :DD va cia atmosfera :)


Runkeli tu runkeli.. nieks ir neprašo jų pastoviai skanduot ka nors.. bet bent jau kai žaidėjus pristatinėja paplot galėtų o ne sėdėt kaip medžiai visi.. ar to nepastebejai per savo rožinius akinius?
2014-02-16
-17
Atsakyti
Nemokami pinigai
Mėgsti būti prie kompiuterio? Bet kartais tiesiog nebebūna ką ir veikti prie jo? Nori naudingai praleisti laiką prie jo? Užsidirbk pinigų! Patikrinta ir veikia! tiny.cc/j0acbx
2014-02-16
-3
Atsakyti
runkeliamDar pridesiu senos sistemos minusu.. Visu pirma balsuotojai.. NBA ir budavo grybu, bet LKL is vis nesamone.. paima visokiu sou zvaigzdziu, kurios neturi supratimo ir balsuoja is lempos.. NBA irgi.. nebuvo sistemos uz skiriama kiek balu, todel kartais super techniskai sudetingas dejimas pralosdavo graziai atrodancma bet paprastam dejimui.. Dabar, kai kova 1x1 aiskiau matosi kas geriau idejo.. Ir dar kitas dalykas finalas.. Budavo epizodu kai zaidejes idejes kelis super gerus dejimus, finale bandydamas atlikti super sudetinga dejima suklysta.. jis automatiskai pralosia.. sitoj sistemoj kiek suprantu galima rinkti is visu dejiku.. taigi atlikus kazka labai ispudingo, gali tiketis laimet.. toks formatas paskatins dejikus kurt kazka ispudingo ir nebijot nesekmes..zodziu gali deliot ir nebijot..Tai va.. tiesa ka ten veike Barnes tai nesupratau.. visai zmogus nepasiruoses buvo :)


Kur tu cia matei "gryna" 1x1? Gal George turejo galimybe su Wall'u pasivarzyt? Atejo komandomis padeliojo ir ate...
2014-02-16
+6
Atsakyti
runkeliam
Del atmosferos.. ziurint kitus SOu.. filma ar spektakli gi irgi niekas neploja ir nesukauja istisai. taip ir cia.. Ka jus norit kad skanduotu? "fuck You referee!!" cia gi ne runkeliai ziuri sita sou.. lietuvoje irgi visi tylus buna.. Kai buna geras epizodas (bealo tritaskiu serija ar wallo paskutinis dejimas) tai ir zmones audringiau reaguoja.. Kiek suprantu visiem kam nepatiko atmosfera eis i lietuvos allstar ir skanduos Lietuva arba Ginyba.. o geriausia atmosfera tai kai kauno runkeliai per allstar svilpia ant ryto zaideju :DD va cia atmosfera :)
2014-02-16
-6
Atsakyti
runkeliam
Dar pridesiu senos sistemos minusu.. Visu pirma balsuotojai.. NBA ir budavo grybu, bet LKL is vis nesamone.. paima visokiu sou zvaigzdziu, kurios neturi supratimo ir balsuoja is lempos.. NBA irgi.. nebuvo sistemos uz skiriama kiek balu, todel kartais super techniskai sudetingas dejimas pralosdavo graziai atrodancma bet paprastam dejimui.. Dabar, kai kova 1x1 aiskiau matosi kas geriau idejo.. Ir dar kitas dalykas finalas.. Budavo epizodu kai zaidejes idejes kelis super gerus dejimus, finale bandydamas atlikti super sudetinga dejima suklysta.. jis automatiskai pralosia.. sitoj sistemoj kiek suprantu galima rinkti is visu dejiku.. taigi atlikus kazka labai ispudingo, gali tiketis laimet.. toks formatas paskatins dejikus kurt kazka ispudingo ir nebijot nesekmes..zodziu gali deliot ir nebijot..

Tai va.. tiesa ka ten veike Barnes tai nesupratau.. visai zmogus nepasiruoses buvo :)
2014-02-16
-17
Atsakyti
Beje atmosfera tai patylėt gėriau.. kai Davis rising stars gaudavo kamuoly tada žiūrovai kažkiek parodydavo reakcijos o kad kas kitas atlieka įpūdingesnio ka nors tai sėdi ramiai ...
2014-02-16
+11
Atsakyti
Sutinku, kad nba kaikurios naujovės yra geros, kaip tritaškių konkurso iškumer mest 2pts kamuolius ar dėjimų konkurso kad renka žiūrovai ar kad į finalą patekdavo po 1 iš 3 iš rytų ir taip pat iš vakarų, tačiau daug gėriau žiūrėdavosi kai žaidrėjai atlieka po 2 dėjimus ir finale dar karta po 2 o ne kad dabar čia ..
2014-02-16
-3
Atsakyti
runkeliamir apskritai prie naujoviu runkeliam sunku priprast.. kai pasirode iphone, visi sake kad nokia 3310 geriau, bet dabar kas2ras turi iphone.. su dejimu turnyru irgi taip pat.. kuo zmogus yra runkelis tuo sunkiau jam priimt naujove


pats turbut busi is to "elito", kuriam dzin kas ir kaip - svarbu nauja. :) jau vien tai, kad asmenines rungtys padarytos komandinemis yra nesamone ir duodu galva kitais metais sitos nesamones neliks, nes net komentatoriai po konkurso kritikavo sistema.

p.s. o mygtukiniai telefai tikrai normaliau uz tuos braukymus per ekrana...
2014-02-16
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.