Damianas Lillardas ir Trey Burke'as laimėjo NBA įgūdžių konkursą
Damianas Lillardas ir Trey Burke'as laimėjo NBA įgūdžių konkursą
Nuotr. AFP-Scanpix
Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) įgūdžių konkurse antrus metus iš eilės triumfavo Portlando „Trail Blazers“ komandos gynėjas Damianas Lillardas. 

Jo ir Jutos „Jazz“ įžaidėjo Trey Burke'o tandemas, reprezentavęs Vakarų konferenciją, finale vos viena dešimtąja sekundės dalimi aplenkė Rytų konferencijos duetą – Victorą Oladipo (Orlando „Magic“) bei Michaelį Carterį-Williamsą (Filadelfijos „76ers“).

Šioje rungtyje krepšininkai turėjo įveikti trasą driblinguodami kamuolį, mesdami iš vidutinio nuotolio, atlikdami tikslų perdavimą ir pataikydami iš po krepšio. 

Finale Lillardas ir Burke'as užduotį įvykdė per 45,2 sek. Oladipo ir Carteris-Williamsas – 45,3 sek.

Į finalą nepateko Rytų konferencijai atstotavusi DeMaro DeRozano bei Giannio Antetokounmpo komanda (45 sek.) ir Vakarų garbę gynę Goranas Dragičius bei Reggie Jacksonas (42,3 sek.).

Įgūdžių konkurso vaizdo reportažas:

Komentarai:
o tai ka Burke gavo? Spyga?
2014-02-17
+17
Atsakyti
Dalyvauja komanda, o vertina vieną. Absurdas. Vadinas, kad ir koks gerulis būtum čia, vistiek kito žaidėjo blogas pasirodymas ir gali nepatekti net į finalą. Absurdas. Tai ir rinkt reik tada ne vieną žaidėją, o "komandą".

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-02-16
+2
Atsakyti
ZINOVAS
ir duoda viena taure, liktai doleriu neturetu nba
2014-02-16
+22
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.