Jrue Holiday šį sezoną savo komandai padėti nebegalės
Jrue Holiday šį sezoną savo komandai padėti nebegalės
Nuotr. USA Today Sports-Scanpix
Sunkią traumą patyręs Naujojo Orleano „Pelicans“ ekipos gynėjas Jrue Holiday šį sezoną aikštėje nebepasirodys. 23 metų 193 cm ūgio krepšininkui buvo atlikta dešiniojo blauzdikaulio operacija. 

Stresinis blauzdikaulio lūžis Holiday buvo diagnozuotas dar sausio pradžioje. Nors iš pradžių buvo manoma, kad gynėjui operacijos neprireiks, praėjus kone dviems mėnesiams medikai suprato, kad be jos neišsivers. 

Šį sezoną Holiday „Pelicans“ gretose sužaidė 34 rungtynes ir per jas vidutiniškai pelnydavo po 14,3 taško, atkovodavo po 4,2 ir perimdavo po 1,6 kamuolio bei atlikdavo po 7,9 rezultatyvaus perdavimo.

Naujojo Orleano klubas NBA Vakarų konferencijoje yra iškovojęs 23 pergales, patyręs 35 pralaimėjimus ir lenkia vos tris ekipas.

 

Komentarai:
eina peklon, kas čia įžaidėjams daros. Top 5 PG gone šiemet ...
2014-03-02
Atsakyti
Anonimas
Isejo i Holiday
2014-03-01
-4
Atsakyti
Anonimas
nooooooo
2014-03-01
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.