Jasonas Collinsas iki sezono pabaigos turėtų vilkėti „Nets“ marškinėlius
Jasonas Collinsas iki sezono pabaigos turėtų vilkėti „Nets“ marškinėlius
Nuotr. USA Today Sports-Scanpix
Pirmasis savo homoseksualumą viešai pripažinęs NBA krepšininkas Jasonas Collinsas artimiausiu metu turėtų sudaryti iki sezono pabaigos galiosiančią sutartį su Bruklino „Nets“ ekipa. 

JAV žiniasklaida skelbia, kad dvi trumpalaikes sutartis su Bruklino ekipa sudaręs 35 metų 213 cm ūgio veteranas šeštadienį pasirašys naują kontraktą su „Nets“. Pagal NBA taisykles du kartus trumpalaikes sutartis su krepšininku sudaręs klubas trečią kartą privalo pasirašyti iki sezono pabaigos galiojantį kontraktą.

Per aštuonerias žaistas rungtynes Collinsas vidutiniškai aikštelėje praleisdavo po 9,4 minutės, pelnydavo po 0,6 taško ir atkovodavo po 0,8 kamuolio. 

Vasarį „Nets“ komandoje debiutavęs Collinsas sukėlė tikrą ažiotažą tiek tarp žiniasklaidos atstovų, tiek tarp Bruklino ekipos sirgalių. Pirmieji po rungtynių apibėrė Collinsą klausimais, o antrieji ėmė masiškai pirkti krepšininko marškinėlius.

Collinsas per NBA rungtynes nusprendė vilkėti 98-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius. Collinsas tokį numerį pasirinko siekdamas pagerbti Vyjomingo universiteto studento Matthew Shepardo atminimą. Jis 1998-aisiais buvo kankintas ir nužudytas dėl netradicinės seksualinės orientacijos. Šis nusikaltimas sukėlė didžiulį atgarsį visose JAV.

Komentarai:
J.Collins 10 tapped asses per game
2014-03-13
+4
Atsakyti
Labiau marketingas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-03-12
+2
Atsakyti
Sis zaidejas puikiai isilietu i zalgiri
2014-03-12
Atsakyti
lieka tik dėl to, kad jiem pinigus uždirba o ne kašį lošia
2014-03-12
-4
Atsakyti
Anonimas
zvaigzde lieka
2014-03-12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.